Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
14.8.

Poikani pelaa tietokoneella vartin joka toinen päivä, ja kun aika on loppu, kinuaa hän vieläpä lisää peliaikaa! Tuohan ihan selvä riippuvuuden merkki, ei 13 vuotias tiedä omaa parastaan! Ennen 10 minuuttia riitti, mutta vasta kuukausi sitten lipsuin ja annoin lisää peliaikaa.

Vierailija
Eilen 12:11

Mies Vantaalta. Hän pyörittää todella montaa naista samaan aikaan. Hänellä on jatkuva haku päällä deittipalstoilla. Valehtelee, että on eronnut 8-vuotta sitten. Lasten määrä vaihtelee 0-3 lähes täysi-ikäisiin lapsiin. Sama kaava pyörii.

Yhteistä taivalta takana pari vuotta. Mitään ongelmia ei ole ollut ja miehestä ei mitenkään voi uskoa että olisi pettänyt. Miehellä ei ole ollut mitään oireita alapäässä. Ei ennen taudin toteamista eikä sen jälkeen. Oireet vain naisella. Nainen ei ole pettänyt.


..aikamoisia niminikkareita, joten kysynpä minäkin teiltä vinkkejä Kielon toiseksi/toisiksi nimiksi? Saa olla erikoinen tai olla olematta.Millaisia mielikuvia muuten Kielo nimi teissä herättää? Tällä hetkellä melko vahva ehdokas meillä.

Ikävuosina 18-25. Mentiin naimisiin kun olin 25. sen jälkeen en ole pettänyt. En siksi että naimisiin meno olisi tehnyt suhteesta oikeamman, vaan ehkä aikuistuin. Nyt olen 37, ihan tavallinen kahden lapsen äiti. Huvittaa oma menneisyys, viinaa ja vieraita miehiä. Musta ei sitä moni uskois.

Lähetin 7.10 yhden kirjeen, missä oli huutonet tuote. Ostaja väittää, ettei kirjettä ole tullut. Ehdotin hänelle, että voisin lähettää hänelle korvaavan tuotteen, joka on pikkasen erilainen kuin tuo (kyseessä on koru, jonka kivi olisi eri värinen, muuten tismalleen samanlainen).

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8810032
  • Viestiketjuja yhteensä 1006356
  • Käyttäjiä yhteensä: 3387
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä587