Uusimmat

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät kirjoittavat nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija

Halusin vain kirjoittaa tänne ja kertoa oman mielipiteeni asiasta. En ole uskovainen enkä todellakaan ole homoja vastaan. Itse olen täysin hetero, mutta ajan homojen asiaa siinä mielessä, että haluan kaikille ihmisille samat arvot, esimerkiksi tämän avioliiton. 

Vierailija

Elikkäs, eilen lenkillä mies koiransa kanssa käveli minun ja koirani ohi, koira käveli ihan nätisti. Kun katsoin taakseni, mies piti koiraa kovasti niskasta kiinni ja löi sitä sillä flexin palikalla kuonoon ja päähän ja komensi koiraa olemaan kunnolla.

Vierailija

Meille kävi todella kurjasti Puustellin keittiöremontissa.Keittiö tuli ajallaan ja kun asennus alkoi huomattiin,että mitat on aivan väärin.Useiden senttien mittavirheest joka seinällä.Tasot väärin mitattu,kaapit väärän kokoisia.Siis juuri mikään  ei pitänyt paikkaansa.Harmittaa tosi paljon, koska

Vierailija

Millaista on elää lapsena sateenkaariperheessä eli perheessä, jossa ainakin yksi vanhemmista kuuluu seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön? Kiusataanko lapsia vanhemmistaan johtuen ja jos, miten tämä vaikuttaa heidän psyykkiseen hyvinvointiinsa?

Vierailija

Olen perustrve 40-vuotias nainen ja odottelemme alkuvuodesta perheeseemme pientä adoptiolasta. Imetin molempia biologisia lapsiani ongelmitta yli vuoden. Kuopus lopetti imemisen noin kahdeksan vuotta sitten. Onkohan näin pitkän tauon jälkeen enää mitään mahdollisuuksia onnistua relaktaatiossa?

Vierailija

8-v tytöllä on ilmestynyt otsaan silmien väliin kovia näppyjä. Ei miliumeja mutta toisaalta ei finnejäkään. Samanlaisia on myös hiusrajassa.  Muutoin kasvojen iho on siisti ja sileä.

Vierailija

Onko täällä muita joiden 1-2 -vuotias lapsi ei ota sylissä ollessa käytännössä ikinä katsekontaktia tai halua ylipäätänsä katsoa kasvoihin vaan aivan välttelee katsekontaktia.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8801549
  • Viestiketjuja yhteensä 1005640
  • Käyttäjiä yhteensä: 2721
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä11