Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Ostettiin talo ja suunnitelmissa olisi asentaa takka olohuoneeseen. Onko kellään kokemusta tai tietoa ultimatemarket.com:sta? Miten käytännössä toimii, meneekö toimituksessa kauan ja onko uunit laadukkaita yms.

Voi tajuton, kun suomalainen nainen menee kyseiseen liikkeeseen. Siinä varmaan suu auki aluksi katsotaan paikkoja. Sitten alkaa kuvien ottaminen ja somettaminen. Ollaan suu auki pitkään ja ihmetellään aivan kuin oku vähäjärkinen. Sen jälkeen kosketellaan kaikkea tavaraa ja alkaa nuukuus.

Koko ajan hanlakammaksi tulee tuo itse tehdyn joulukalenterin sisällön keksiminen kun lapset noin eri ikäisiä! Nuoremmalle (tyttö) sopivat hyvin hiuslenkit, pinnit, tarrat ym pieni mutta tuolle isolle on tosi vaikea keksiä mitään!

Vierailija

Miltä nyt tuntuu, kun seuraatte Islannin valtion kamppailua minivaluutan kanssa, oletteko kiitollisia, että Suomi ei enää ole samassa tilanteessa, kuin vaikkapa 90-luvulla, vai vieläkö kaipaatte markkaa ja kymmenien prosenttien korkoa?


Vierailija

Harkitsemme muuttamista Metsolan omakotitaloalueelle. Kauempana radasta. Onko alueella hyviä kouluja 1-6 luokka ? Onko lähikoulu Leppäkorven koulu ? Onko koulu monikulttuurinen ?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8802703
  • Viestiketjuja yhteensä 1005631
  • Käyttäjiä yhteensä: 2828
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä102