Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
1.4.

Mulla on kohta 30v kaveri, joka opiskelee yliopistossa eikä ole työkokemusta mistään. Ei edes kesätöitä. Vaikuttaakohan tausta töiden saantiin tulevaisuudessa?

Vierailija
Eilen 23:07

Onko kaikilla naisilla pimppi karvat? VASTATKAA!!!
PLIIS PLIIS!!!!😍😅😘😰

6.7.2007

Kotiäidit hoi, tässä yön pikku tunteina tein jälleen kuukausi budjettia ja totesin että rahat eivät riitä, niin tuli mieleen että millä muut kotiäidit saa rahat riittämään?

Vierailija
Eilen 16:26

Moi!

Mun tyttö on hyvin huolissaan omasta pimpistään.Kun ei se kasva enää hänen mielestään.Kerran päivässä hän käy pisulla. Kerran viikossa vähintään hän tulee kertomaan että pissa on ruskeaa. Ja tyttö tulee semmosen kiireen kanssa kertomaan että pimppiin sattuu. Mikä neuvoksi.

Vierailija
Pe 09:08

Taaperon kasvot, kädet ja lakana yön aikana tahriintuneet johonkin tumman punaiseen / rusehtavaan. Mistä tiedän onko verta vai ei? Söi illalla kaurapuuroa mustaviinimarjalla. En siis tiedä onko verta vai vatsasta noussutta ohutta nestettä. Selkeää ruokaa tai oksennusta tuo ei ole.

28.6.2007

Eksyin tälle palstalle ja huomasin monen painiskelevan parisuhdeongelmissa, miettivän eroa, sitä auttaisiko terapia, onko oikeasti tahtoa olla suhteessa vai onko kaikki vaan tottumusta, " riippuvuutta" ..


Vierailija
6.5.

Järjestäytynyt vaino
-ihmisten manipulointi haitan tekoon ja vihaamaan esim tekemällä itsestään uhrinsa uhrin tai muita puolustavan sankarin
-värvääjien värvääminen
-valheiden systemaattinen levittäminen

Vierailija
29.8.2006

Kauanko voin odottaa että kannettava tietsikka kestää käyttöä ilman huoltoa tai minkään osan (edes akun) vaihtamista??

Pari kertaa tämä on jo ollut takuuhuollossa näytön hajoamisen vuoksi mutta nyt ei ole pitkään aikaan ollut mitään...


20.9.2008

Ensiksikin pahoittelen, jos joitakuita sateenkaariperheellisiä häiritsee yksinäisen heteronaisen tunkeminen palstallenne utelemaan, mutta sopivaa viiteryhmää ei tunnu löytyvän muualta, ja toivon saavani ehkä jotain vinkkejä tai ajatuksia, miten edetä.


10.8.2007

Hei!Onko kellään kokemuksia Aloe Vera -juomista yms valmisteista?

Ystäväni on alottanut jälleenmyynnin (LR?) ja suositteli ko juomaa lapsen (3v4kk) ummetukseen .

Vierailija
11.5.2007

Lapsemme tukki jälleen kerran pöntön, laittoi sinne paperia (siis pyyhittyään kakkapyllynsä) aika paljon. Pönttö on nyt sitten tukossa, ja on aivan täynnä pa*kavettä. Prkle, yritin vetää sitä mutta vesi vaan nousee... YHYY! Mitä hemmettiä tässä nyt pitää taas tehdä??

11.12.2006

Mikki-nimi sopisi perheemme kuopukselle, mutta mietityttää nimen alkuperä. Näyttää olevan vanha nimi, käytössä jo ennen 1900-lukua, mutta onko kenelläkään tietoa, mistä nimi tulee ja mitä tarkoittaa yms? Kovin olisin kiitollinen avusta!!t. päivikki

Vierailija
Ke 18:45

Yksi kaveri peruu aina sovitut menot viime hetkellä. Onkin sanonut, että "suunnitelmat ovat vain suuntaa antavia", en sitten tiedä, pitääkö sopimuksiakin vain suunnitelmina vai mikä on. Harmittaa, kun on laskenut sen varaan, että toinen tulee mukaan johonkin juttuun.

Vierailija
Ke 16:53

Moi. Mulla on pahana tapana stressata kaikkia mahollisia asioita. Oon kyselly neuvoja duuni kavereilta, mutta mikään heidän stressiä lievittävistä metodeista ei toimi mulle. Nyt oon kuitenkin törmänny sosiaalisessa mediassa tähän paljon puhuttuun uuteen stressileluun: spinneriin.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8815497
  • Viestiketjuja yhteensä 1006925
  • Käyttäjiä yhteensä: 3567
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä710