Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

18.2.2006

Nyt tuntuisi paljon olevan oksutautia liikkeellä. Meidän perheessä ei tätä tautia ole ollutkaan pitkään aikaan ja tässä jo varaudun pahimpaan ja mietin miten saisi arjen parhaiten rullaamaan taudin jyllätessä... Elikkäs kuinka teidän perheessänne toimitaan jos lapsi oksennustaudissa.

Vierailija
7.2.2007

Oman lapsen saatuani oma äitini on alkanut ärsyttämään ja hänen seuransa suorastaan ahdistaa.

Luin jostain lehtijutusta, että oma äitisuhde jotenkin pulpahtaa pintaan kun itse tulee äidiksi. Mutta ei meillä ollut mitenkään huono suhde ennen lapsen syntymää...


Vierailija
26.12.2016

Vietimme joulunpyhät yhdessä mieheni, lapseni, veljeni ja äitini kanssa. Äitini ja minun välillä oli päivittäistä puolin ja toisin tiuskimista, eikä hän tuntunut luottavan kykyyni hoitaa yksinkertaisimpiakaan asioita.

Vierailija
9.5.2014

Onko teillä kokemuksia Bubbleroomin verkkokaupasta? Siellä on aivan ihania juhlamekkoja ja haluaisin tilata.

 

Vierailija
5.1.2007

Varmaan aluspuut pitää vaihtaa ja sit pelti uusiksi.

Samoin talon seinien mineriittilevyt ovat lohkeilleet ja pitäisi poistaa ja vaihtaa puupaneeliksi. Mistäköhän tämmöisiä hintoja vois näin viikonloppuna saada selville -netistä?

7.3.2006

Suunnittelemme talopaketin (avaimet käteen ratkaisu) ostoa. Vaihtoehtoina Älvsby- muurame- ja designtalot. Mitä kokemuksia teillä on edellämainituista? Sen verran mitä lueskelin huomasin et älvsbyta haukkuivat sellaiset joilla ei sitä itsellään ollut, omistajat olivat tyytyväisiä.

Vierailija
20.3.

Onko ihan normaalia, että 5v likka on kamalan itsekeskeinen? Koko aika kaikkien pitäisi olla häntä katsomassa ja kehumassa.
Tanssitunnillekin kun meni jumppamekon kanssa niin oli 'Kaikki varmasti ihastelevat kuinka kaunis olen mekossani'

Vierailija
Ma 14:58

Minulla on terolut kuuri annettu kuukautisiin, kun on epäsäännölliset ja on todettu monirakkula munasarjat. ja tosiaan nyt alotin kuurin 12.3 ja kuukautiset ei ole alkaneet, mutta terolut on aikaisemmin auttaneet kuukautisiin.

25.3.2006

Kysyimme useasta pankista asuntolainaa, koska olemme ostamassa perheasuntoa, joiden hinnat ovat todella pilvissä pääkaupunkiseudulla. Jokaisesta pankista sanottiin samat asiat, eli ei saa asuntolainaa ellei ole lainkaan säästöjä tai mitään vakuuksia.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8814648
  • Viestiketjuja yhteensä 1006804
  • Käyttäjiä yhteensä: 3532
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä685