Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Omena kysely
22:23

Heippa vaan kaikille!

Olemme tekemässä yhteistyössä Ison Omenan kanssa kouluprojetkia. Tarkoituksena olisi edistää kauppakeskuksessa asoivien lapsiperheiden viihtyvyyttä. Kysely on lähinnä suunnattu lapsiperheille, mutta kaikkien vastaukset on tervetulleita!

Voi sentään, näinpä eilen lehdessä karmean nimen vauvareppanalla: Pihla Kaneli Ruusunnuppu. Samaisessa Rauhantervehdyksessä oli juttua nimien laillisuudesta, oli kyllä hupaisaa sitten lukea että joku pappi oli siunannut ihan lähiaikoina moisen karmeuden.

meillä on pikkuhiljaa yritetty siirtyä korvikkeesta tavalliseen maitoon. Lapsen vatsa vain tahtoo reagoida ikävällä tavalla tavalliseen maitoon; vatsa löysällä (ei kuitenkan ripulilla) ja ulostetta tulee valtavia määriä, vaippa ei riitä.

Vierailija
15.8.2008 11:51

Mikä on burrtopalkkasi, entä netto? Mulla 4040 ja käteen jää verojen, työeläke- ym. pakollisten pidätysten jälkeen 2670 euroa. Aika vähän mielestäni. Veroprosenttini on 31 % (ja joulukuussa menee jo yli 40 % veroa) .

Mä olen ajatellut erota, en jaksa enää. Mies on kunnollinen työssäkäyvä ihminen ja mahtava isä mutta en jaksa 30000e ulosottovelkaa joka hänellä on. Ei siitä tavallinen duunari selviydy kovin äkkiä. Velkasaneeraukseen ei pääse kun ei maksuvaraa tarpeeksi. Kurjaa!

Tokaluokkalainen vilkas poika tuli tänään iloisena kotiin. Kertoi, että opettaja oli tänään ottanut maalarinteipin esille ja uhannut teipata pojan suun, jos poika ei lopeta höpötystä matematiikan tunnilla. Ja kun poika ei lopettanut, opettaja oli teipannut pojan suun.

Vierailija
Ma 21:10

Hei!Onko teillä jotain vinkkejä miten saisin vaikun pois korvista.Kyse siis siitä että ei näy tärykalvoja kun on niin paljon vaikkua.Kertokaa myös omat kokemukset siitä jos vaikku poistetaan imuroimalla!

Vauva nyt jo 11kk, ei ole ikinä viihtynyt itsekseen sekuntiakaan. Ei leikkimatolla, ei kävelytuolissa, ei sitterissä, ei lattialla eikä sylissäkään ellei siinä koko ajan katso häntä ja huomioi leikkien ja lorutellen, heijaillen jne.

Vierailija
8.5.2007 12:30

Nyt kaivataan hauskoja runonpätkiä tyyliin:

" Maalari maalaa ja rahaa saa, ostaa viinaa ja oksentaa."

tai " Huuli halki, silmä musta, syli täynnä oksennusta. Ahaa, alan aavistaa, tää taitaa olla krapulaa."


böö
Ma 21:45

Katsoin äsken historiatietojani palkan maksuita. Sain noin 5 vuotta sitten palkkaa bruttonan 500 e vähemmän kuukaudessa kuin nyt ja nyt saan lähes lähes saman nettona kuin tuolloin. Ja ei siis vähennyksiä. Joku tässä mättää.

Vierailija
15.4.2014 19:43

Onko jollain lapsi em. päiväkodissa tai jossain muussa satupäiväkodissa (Satunummi ja Satuportsa)? Harkitaan meidän lapsen laittamista satusuikkilaan syksyllä (lapsi silloin 1 v 3 kk) ja olisi kiva kuulla kokemuksia (hyviä tai huonoja) tästä yksityisestä päiväkodista!

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8804786
  • Viestiketjuja yhteensä 1005822
  • Käyttäjiä yhteensä: 3028
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä279