Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Musta tuntuu että mun elämä on pilalla. Kukaan ei ymmärrä. Oon viillellyt. Elämä menee päin paskaa. Ei jaksa oon vasta 13vuotias. En olis uskonu et elämä voi mennä näin mönkään. Mun vanhemmat on eronnu ja mun isä oli väkivaltainen. Tuntuu et kukaan ri ymmärrä mua.

Vierailija
Eilen 18:31

Meillä on säästössä 2500,00 €, olemme sairaseläkkeellä ja tuon rahan piti olla pahan päivän varalle. Olemme saaneet toimeentulotukea, mutta säästöt otetaan nyt tulona huomioon. Millaisena rahana tuo säästömme pitäisi olla tilillämme, jotta sossu ei katsoisi sitä tulona?

Vierailija
8.6.2008 18:07

Mistä tilaatte lastenvaatteita netistä? En siis tarkoita näitä perus H&M, Ellos, Anttila... Olisi mukava löytää laadukkaita ja persoonallisia vaatteita.

Mitä teen kun en jaksa enää mitään. Koulussa en jaksa kotona en jaksa. Haluisin vaan kuolla. Tuntuu että kukaan ei ymmärrä. Mulla on vielä pitkä elämä edessä kun oon niin nuori mutta haluun vaan pois. En haluis tapöaa itteeni mutten jaksakkaan.

Yöökkss! Pirkka-jauhopussista tulleet ötökät ovat vallaanneet keittiöni - tai no jottei liioitella, kuivatavarakaappini. Miten noista pääsee eroon? Kaikki roskiin, tietysti, mutta pitääkö tilata myrkyttäjätkin, vai häviävätkö kotikonstein? Hyi että, ällöttää!!

Mulla on aina ollut kovat kuukautiskivut ja gynekologit lupailivat poikkeuksetta että ne helpottuvat sen jälkeen kun olen synnyttänyt. Toisin kävi! Synnytyksestä on nyt 1½ vuotta ja kivut ovat olleet heti kuukautisten ilmestyttyä supistusten tasoa, olen täysin työkyvytön ensimmäisinä päivinä.

Tietääkö joku mitä ihmeen pikkutuholaisia meidän kotiin on majoittunut. Ovat (ne täysikasvuiset, vauvojakin löytyy ;)) n. 2 mm mittaisia koppakuoriaisia. Kilpiosa heiman punertava ja tuntosarvet näyttää olevat. Mitä ne on ja miten niistä pääsee eroon?


Vierailija
25.10.2007 09:00

Syytettiin murhan yrityksestä, törkeästä ryöstöstä ja törkeästä vapauden riistosta.

Tuomio kumminkin tuli tapon yrityksestä ja törkeästä vapaudenriistosta. Ryöstösyyte kaatui.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8807212
  • Viestiketjuja yhteensä 1006066
  • Käyttäjiä yhteensä: 3183
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä402