Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
25.1.2007

Mulla siis on hieman paniikki tunnelmat täällä! Sain tietää olevani raskaana kolme kuukaut sitten ja vaikka kuinka oon laskenu päiviä on totuus se että mieheni veli on tän muksun isä! Ei sellasta pitäny koskaa tapahtuu mut tuli tilaisuus ja tilaisuus teki varkaan...

Vierailija
Su 10:29

Useita pimperoita nuuskiessani yllättävän harva värkki tuoksuu kuitenkaan pissalle, vaikka sen tuheron läpi pissataan päivittäin ja usein. Miten omat havaintonne asiasta?

Vierailija
17.11.

mentiin naimisiin ja vaimo oli neitsyt joten ei aiempia kokemuksia hänellä, itselläni taas oli menneisyydessä ehtinyt karttua

nyt kuitenkin kun olen huomannut että hänen kanssaan seksi ei tunnu vain kiinnostavalta, ja analysoin tilannetta niin havaitsin että syitä ovat:

Vierailija
5.1.2007

Jännittää. Ekan kerran tein ja nyt on imeltymässä yön yli. Riittääkö ihan huonenlämpö vai pitääkö olla lämpimämmässä?Älkääkä pitäkö hulluna. Mulla on vaan himo siihen. En saanut jouluna tarpeeksi.

Vierailija
Su 13:29

Perheenjäsenelläni on paljon skitsofreniaan viittaavia oireita. Olen itse ymmärtänyt asian vasta äskettäin. Oireet ovat jatkuneet jo usean vuoden ajan. Haluaisin kuulla muiden kokemuksia arjesta skitsofreenisen tai psykoottisen henkilön kanssa. Millaisia oireita läheisilläsi on

Vierailija
24.7.2008

Minusta tuntuu, että miestä viedään tässä kuin litran mittaa - ei Marketa *Mikaa* rakasta, vaan hänen *lompakkoaan*. Mutta miksi Mika ei tajua sitä? Vai eikö miehille ns. oikea, rehellinen rakkaus olekaan tärkeää?

Vierailija
7.6.2008

Keskikokoisilla pyöreillä helmeillä ja pituus kaulan ympärys. Ei siis yhtään roikkuva.

Haluaisin tälläisen. Se olisi ajaton ja tyylikäs koru. Mutta mitä maksaa?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8812826
  • Viestiketjuja yhteensä 1006575
  • Käyttäjiä yhteensä: 3450
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä626