Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
29.12.2016

Hei nyt kaipaan muiden mielipiteitä !! Olin tapaamassa ensimmäistä kertaa poikäystäväni vanhempia ja asuimme heidän luonaan viikon ja tällähetkellä minulla on niin kuvottava fiilis etten varmaan pääse eroon ilman että kuulen muiden mielipiteitä.

Vierailija
11:10

MIKSI kouluissa ei opeteta. Tai ole ainakaan minulle opetettu. Että miesten kivekset saattavat tietyissä tapauksissa juosta mahaan ja että se on täysin normaalia. Miksi hemmetissä naisen lootasta kerrotaan kaikki tarpeetonkin.

Vierailija
18.4.2008

Ihan huomaamatta on tilin saldo ropsahtanut miinukselle. Luulin että oli vielä reippaasti plussalla MUTTA joku maksu olikin lähtenyt tililtä vasta reippaasti myöhässä ja nyt ollaan -45 euroa miinuksella =((( Ja seuraavaksi rahaa tulee kun lapsilisät tulee.


Vierailija
16.7.2008

Todella kiusallinen vaiva, josta mies ei suostu minun kanssa puhumaan. Hävettää kai miestäkin.Olen ostanut vessaan raikastimia ja tuoksuja, mutta eipä ne juurikaan auta. Mies ei viitsi edes suihkuttaa sitä raikastinta vessareissun päätteeksi.


Vierailija
Pe 13:31

Moi, oon 17 v, toisen vuoden lukiolainen ja pelkään pahoin että saatan olla raskaana. Minua pelottaa todella paljon koska en todellakaan haluaisi lasta tässä iässä ja tuskin tunnen miehen jonka kanssa pidimme vähän kivaa. Tapahtuneesta on puolisen viikkoa aikaa.

Vierailija
Eilen 20:37

Onko kohtalotoveria joka olisi raskaana tämän ikäisenä.

Vierailija
11.1.

Koska joku halusi poistaa ketjun jonka aloitin viharikoksesta, siitä kun joku haluaa lietsoa vihaa ja värvää ihmisiä henkisesti pahoinpitelemään jopa vuosien ajan pakkomielteisesti yhtä, juoksentelee, hääräilee, mustamaalaa, tuhoaa kohteen lastenkin yksityisyyden, elämän, niin teen uuden aloituks

Vierailija
28.3.2006

Kysymyksiä joihin toivon jonkinlaisia vastauksia!1. Mitä se sammas on?

2. Mikä sen aiheuttaa, mistä se tulee?

3. Onko se vaarallista hoitamattomana? Mitä siis tapahtuu jos ei hoida?

Vierailija
18.9.2006

9 vuotiaalla tyttärelläni on toisessa rinnassa nännipihan alla peukalonpään kokoinen patti. Patti ei ole kivikova, eikä ihan pehmeäkään.. vaikea kuvailla. Hänen rinnat eivät ole vielä yhtään kasvaneet. Tämä patti näkyy ulospäin ja koko nännipiha on isompi kuin toisessa.


Vierailija
12.1.

Joo oon 14v tyttö ja mulla on nyt tässä ollu vähän aikaa tällänen epäilys että mun virtsa tulis "väärästä reistä" ja nyt tiedän sen olevan totta. Voin sanoa että välillä on ongelmia pidättää pissiä ja se on todella epämukavaa... Auttakaaa mua!

25.1.2006

olisin tiedustellut minkä ikäisiä ovat teidän 9v pojat???meillä on mielestäni siro 9v poika, ja kokoa on 131cm ja 26kg.

osa luokkakavereista on päätä pitempiä ja onpa joitakin lyhyempiäkin...


Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8813545
  • Viestiketjuja yhteensä 1006663
  • Käyttäjiä yhteensä: 3486
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä654