Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Siskon tyttö on tosi kaunis, ihan kuin enkeli. Sillä on vaaleat pitkät kiharat hiukset, isot siniset silmät, kauniit hoikat kasvot jne. Saman ikäinen oma tyttöni sen sijaan on ruma. Sillä on ohuet maantien väriset hiukset ja pienet siansilmät.


Olemme muuttamassa pohjois-karjalaan ja ostaneet omakotitalon.

Onko muut tehneet radon mitauksia ja millaisia tuloksia tullut? Entåpå jos olette joutuneet tekemään korjauksia...?

Ylipäätään kaikki radon asiasta kiinnostaa, keillä kokemuksia!Nyt lyö tyhjää enkä muista kuin jotain tähän tyyliin: " Joka ilta kun lamput sammuu, ja saapuu oikea yö..."Tyttö menossa nukkumaan ja pyyti laulaa tän laulun - muistaisko kukaan sanoja paremmin?!

Eli kokemusta jo melkoisesti mutta aina miehillä on se tavallinen kompakti kikkeli silmävaralta siinä 14-20 cm,m joskus jopa alle. Samannäköisiä keskipaksuja kaikki, jotain 12-15 cm ympärystä. Mistä löytää niitä isokullisia miehiä joita netin pornosivut ovat täynnä?

Vierailija
La 10:22

nonniin, nyt sitten itse havaitsinkin ne madot eli niitä todellakin on.
olen siis menossa ratsastusleirille sunnuntaina ja sitä ei enää peruuttaa voi, elikkä mitäpäs teen? kärsinkö leirin ajan? pyrviniä tms ei ehditä hakemaan.

Vierailija
25.11.2007

Olen yrittänyt vihjailla miehelle, että olisi kiva harrastaa kimppakivaa kolmannen osapuolen kanssa.

Eipä ole sanonut mitään,mitä pitäisi tehdä?


Hei! Kertokaa millasia oireita teillä on ollut ennen plussausta? Eli aika ovulaation ja mahdollisen tädin tulon välissä.. Mistä on voinut epäillä olevansa raskaana näin varhaisessa vaiheessa?

Kysyn teiltä odottajiltakin. :)

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8809226
  • Viestiketjuja yhteensä 1006271
  • Käyttäjiä yhteensä: 3323
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä528