Raskausoireet ennen plussaa

Sivut

Kommentit (65)

Vierailija

Plussaa en ole saanut, mutta menkat 4 päivää myöhässä ja oireita tottakai kauhea liuta :D Kierto siis 32/28, ja huomenna lähteekin jo 33/28.. Menkat tulleet siis aina 27-28 kierrolla. Stressiäkään ei ole normaalia enempää. Oireina on ollut jäätävät menkkakivut jo melkein 2 viikkoa, jotka tosin on helpottaneet 5 päivää sitten, oikean puolen munasarjassa kovia repäisykipuja kun esim aivastaa, väsymys on järkyttävää, iltasin on kylmä, nälkä on olevinaan koko ajan, vatsaa turvottaa, tissit turvoksissa muttei kipeät ja kaikki kiukuttaa.

Joko oon raskaana, tai menkat alkaa pirusti myöhässä tai sit on jotain vikana.

-Hulda

Jennamarina

Mulla tuli glögiin :D Toki voi johtua innokkaasta joulun odotuksesta, ehkä sekin on raskausoire :D ... Muuten ei oo ollut mitään, alavatsaa nipistellyt, enimmäkseen vasemmalta, mutta välillä oikealtakin niin ajattelin, että menkat vain on alkamassa.. Tänään menkat 2 pv myöhässä ja haalea plussa tuli parin tunnin pissan pidättelyn jälkeen... Käsittämätöntä, en vain usko tätä todeksi <3

Vierailija

Itselläni sellainen tilanne, että 5 vuotta oltu parisuhteessa ja ei ehkäisyä ollut koskaan käytössä.

Olen kärsinyt kystista, pco-tyyppisistä munasarjoista ja pitkistä kierroista eli joskus jopa 3 kk että menkat ei tule. Lääkäri todennut että raskautuminen mahdotonta ilman kuukautisia tasaavia lääkkeitä.

Viimeisimmät menkat olivat 12.9. ja sen jälkeen ei enää kuulunut. Ajattelin, että kysta taas munasarjoissa, kun aloin kärsiä pahoinvoinnista, alavatsan kivuista, ruokahaluttomuudesta, palelin, närästystä ja kurkun polttelua, suu todella kuiva ja kauhea jano kokoajan... Nämä oireet alkoi lokakuun puolessa välissä.

Marraskuun alussa olo meni huonommaksi ja oksentelin muutaman kerran. Noh, päätin tehdä raskaustestin ja todella vahva plussa pärähti. Tein 2 muuta vielä ja plussat tuli. Menin päivystykseen paniikissa ja ultrasivat. Siellä oli kohdunsisäinen raskaus ja pienen sydän löi kovaa vauhtia :)

Maanantaina lähtee 10. raskausviikko :)

viikko5

Alkuun oli ihan kevyttä nippailua alavatsalla ja palelua. Sitten tuli väsymys ja astetta voimakkaampi juiliminen kohdun alueella. Viikko 5 menossa ja hieman jo välillä kuvottaa. Ruokahalu parempi, samoin iho. Päänsärkyä ei ole, vaikka ei kahvia joisi. Hieman turvotusta ja kovaa vatsaa.

Vierailija

Omalla kohdallani ensimmäinen oire oli ärsyyntyneisyys. Kaikki otti päähän ihan uudella tavalla. Alkoi puolitoista viikkoa ennen plussaa, joten luulin että voisi olla harvinaisen vahvat pms-oireet. Rinnat oli kipeät, samalla tapaa kuin ennen menkkoja. Sitten alkoi menkkakivut, mikä oli selvin merkki menkkojen alkamisesta. Viisi päivää menkkakipuja ilman menkkoja aiheutti jo hieman ihmetystä. Niinpä sieltä tulikin plussa-testi. :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat