Mitä koululääkäri saa tutkia!!??

Sivut

Kommentit (109)

Paskiainen

Minusta kannattaisi käydä puhumassa lääkärin ja opettajan kanssa asiat läpi. Eihän se pojastaan varmaan kauhean mukavaa ole mutta olen sen kannalla että kannattaisi selvittää asiaa perinpohjaisesti. Kannattaisi myös kysyä muilta esim pojan kavereilta mitä heille tehtiin. Parilta tytöltäkin kannattaa kysyä kun kerran lääkäri on itsekin mies. Ettei olisi seksuaalista häirintää tuollainen.

Vierailija

Minulta katsottiin jalkoväliin jo viidennellä luokalla, puristeli hernepusseja ja venytteli.
Ilmeisesti kasilla saman moinen tarkastus, ajattelin pistää vastaan ;)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
mutta, ihmettelen lääkärin toiminnassa sitä ettei selittänyt, että miksi tutkii pallit. Olishan siinä voinut koko ajan jutella, että teiltä seiskaluokkalaisilta tarkistetaan, että kivekset ovat asianmukaisesti laskeutuneet (kaikilla näin ei ole) sinulla asia on kunnossa, hyvä juttu plaa plaa plaa. Ja sama juttu esinahan kanssa, että " katsotaan, että ei ole liian kireä ja taas että sinulla kaikki on ok..." sama juttu jos asiassa on jotain häikkää niin sekin pitäisi selittää perusteellisesti noissa asioissa murrosikäisille. Eihän ne tyhmiä ole mutta ei ne kyllä ajatustenlukijoitakaan voi olla.

Asiallista selostusta siis siitä että mitä tehdään ja miksi ja toteamus vielä siitä että kaikki on ok tai jos ei ole niin perusteellisempi selvitys vielä että mitä sitten tapahtuu. Tuon ikäiset on juuri sellaisia, että märehtivät kuukausikaupalla et onks mus jotain vikaa tai epäilikö se nyt jotain sairautta, saankohan lapsia ja toimiiko se. En tarkoita, et tarvis hössöttää vaan selittää asiat niin kuin ne on!

Tarinahan ei kerro että selittikö lääkäri vai ei. Teinille se pallien katsominen voi olla liikaa selitysten kanssakin. Ja jos se on liikaa niin ei edes muista selityksiä ollenkaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat