Järjestäytynyt vaino

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Saatetaan kirjoitella päivät pitkät vihakirjoituksia työttömistä, mistä tahansa kohteesta. Huutaa kovaäänisesti miten elättää muita, tekee työtä
Todellisuus on jotain muuta. Työpaikka, kaikki on ulkokuorta, sielläkin joku muu tekee, tai itkee ja tekee, manipuloijapomo korjaa voitot.
Jos työnä ei pidetä manipulointia ja etujen kahmimista, tai tekee itsestään muiden silmissä väärinkohdellun, ja sätkynuket hommiin, työtä ei ole elämässään tehnyt.

Vierailija

Muiden empatiat haetaan milloin vääränlaisten (sijais)vanhempien, päiväkotihoitajien, viranomaisten ym syyllistämisellä ja pelosta ihmiset lähtevät manipuloijan värväämänä lynkkaamaan, eristämään, tuhoamaan.

Todellisuudessa on hallittu pelolla muita lapsesta saakka, kun on rellestetty muiden piikkiin tuhoten muiden omaisuutta, yksityisyyttä ja elämää, ja jokainen vähänkään itseään puolustanut on laitettu maksamaan värväämällä kulloinenkin yhteisö, haitantekoon.
Nykyään myös somessa voi vainota kateuden kohteita, esim keksimällä tarinoita ihmisryhmistä ja yllättäen ihmiset lähtevät helposti jonkun vihatyöntekijän mukaan vihaamaan heikoimpia, olivat nämä sitten masentuneita, köyhiä, työttömiä, kerjäläisiä, eri rotuisia.
Joillakin on tarve lietsoa vihaa, tehdä vihatyötä, samanlainen tarve kuin muilla on syöminen tai nukkuminen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat