Mistä luotetava lastenhoitaja

Vierailija

Mistä ootte löytäneet luotettvan lastenhoitajan. Esim. mll:n hoitajat saattaa olla 16 v. On kyllä kurssin käyneitä, mutta en mä ainakaan uskalla sen ikäisen vastuulle muksuani jättää.

Kommentit (12)

Vierailija

... noilla kriteereillä. Itse oon aloittanut lastenvahtimisen 14-vuotiaana muualla kuin kotona ja kun tulin täysi-ikäiseksi aukeni muutkin työpaikat niin, että lastenvahtina olo ei ole enää vain kannattavaa. Silloin tällöin vielä keikkaluonteisesti hommia teen, mutta koska opiskelen lastentarhanopettajaksi, niin menen mielummin töihin päiväkotiin. Jos ikä on ainoa kriteerisi luotettavaksi, niin kokeile laittaa ilmoitus vaikka lukioon abeille. Itse kyllä 16-vuotiaana osasin jo vaihtaa vaipat, soittaa hätätapauksissa ja saada ongelmalapset sänkyyn kahdeksalta mukisematta. Ja en ollut edes muita kursseja käynyt kuin, mitä kotona oppi pikkusiskojen kanssa. Itse uskaltaisin luottaa MLL:n hoitajiin, koska kuka tahansa sinne ei pääse. Onneksi itselläni on paljon tuttuja, jotka ovat lupautuneet vahdeiksi, kun heinäkuussa ensimmäinen syntyy. Koska olen 21-vuotias, luonnollisesti minulla on vahteina kavereitani ja heidän pikkusisaruksiaan ja omat sisarukset. Onko sinun ystävissäsi opiskelijoita, jotka tarvitsisi taskurahaa, tai ystävien lapsia tms. ?

Vierailija

niin, aloitin sukulaisten lapsia vahtien ja siitä maine alkoi levitä "hyvänä vahtina" ympäri kuntaa. Kysele ystäviltäsi ja tutuiltasi, ketä he käyttävät vahteina ja olisiko hänellä aikaa tulla teillekin. Kysy samalla paljon he maksavat palkkaa, sillä itse kokeneena vahtina koin loukkauksena jo alle 10e palkkaehdotusta. Kuka tekisi iltatyötä tai viikonloppuna sillä summalla? ei kukaan...

Vierailija

Niin joo..itse mietin ihan samaa, tota lastenhoitajaa..mistä löytyis, ja kuinka vanha pitäis lapsen olla, että uskaltais jättää teinitytön hoitoon.. itellä 7 kk ja 5v tytöt. ja paljonko ihmiset sit yleensä maksaa lastenvahdeille? oon just jäänyt yh:ksi ja lapsenhoitajalle olis kyllä kysyntää..

Vierailija

Mä olisin myös lapsenvahtia vailla. Äskettäin muuttanut Hkiin. Sukulaiset ja ystävät jäi Pohjanmaalle, naapureihin en vielä ole niin hyvin tutustunut, että suosituksia osaisin kysellä. Mulla kiltti tyttö 1v.

Vierailija

Hei! Jos olet edelleen lastenvahtia vailla, laita sähköpostia, ziki29@hotmail.com. Olen 94 syntynyt opiskelija Helsingistä ja työskennellyt useassa perheessä lastenhoitajana, kaikista nähtävissä suositukset. Tälläkin hetkellä olen vakituisena lastenhoitajana kolmilapsisessa perheessä, työaikani on kaksi arki-iltaa viikossa joten aikaa riittäisi vielä yhdelle työlle.

Vierailija

Itse olen 17 vuotias MLL hoitaja ja voin sanoa että MLL hoitajina on ihan aikuisiakin. Meidän koulutuksessa oli eräs päälle 60 vuotias nainen jolla kokemusta omista lapsista, lapsenlapsista ja sukulaisten lapsista jne. Sieltä voi pyytää vanhempaa hoitajaa jos nuorelle ei lapsiaan uskalla jättää :) Toki valtaosa hoitajista on melko nuoria.

Vierailija

Mä olen 14 vuotias tyttö Helsingistä. Erittäin lapsirakas ja on tullut hoidettua paljon sukulaisten ja tuttavaperheiden lapsia. Myös oma 3 vuotias pikkuveli on antanut mulle paljon kokemusta (: Jos ketään yhtään kiinnostaa niin muhun voi ottaa yhteyttä hifibrick@gmail.com :)!

Vierailija

Moi, itsekin ajattelin aikaisemmin, että en uskalla MLL:stä mitään "tytönheitukkaa" ottaa, mutta meillä on ollut tosi mukavia hoitajia sieltä kautta. Nuoria tyttöjä, n. 50v nainen ja jopa yli 70v nainen! Ja kaikista on meidän lapset (1- ja 4v) tykänneet. Suosittelen kokeilemaan!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat