Mikä ihmisiä vaivaa?!

Vierailija

Välillä luen teksejä ja kysymyksiä täällä. Ihmettelen mikä ihmisiä vaivaa jotka arvostelevat muita, keskittyy siihen minkälainen ulkonäkö jollakin on, masentuneita ihmisiä haukutaan heikoiksi, äitejä huonoiksi jnp. Miksi ihmiset eivät vain voi ajatella myötätuntoisesti ja ymmärtäväisesti,muista ihmisistä? Jokainen voisi olla tyytyväinen itseensä,yrittää parantaa omia vikojaan ja ajatella että kukaan ei ole täydellinen. Myötätunto muita ja itseään kohtaan on kaikista tärkeintä. Miksi pitää olla kateutta ja katkeruutta. Kaikki ovat yksilöitä ja kauniita sellaisenaan. Myös ulospäin täydellinen voi olla surullinen ja epävarma sisäisesti ja jokaisella on joskus oikeus olla surullinen vaikka asia ei suurelta vaikutakkaan. Olkaa inhimmillisiä ja myötätuntoisia kaikille. Olisiko se liikaa vaadittu jokaiselta?

Kommentit (3)

Vierailija

Kerrankin keskustelupalstalla hyvä viesti!! itsekin ihmettelen samaa. Täytyy vaan yrittää itse olla "hyvis" -tosin se joskus pännii, kun esim. itse yritän antaa tietä muille (liikun usein vauvani kanssa vaunuillen, mukana pari isompaa) ja väistää, hidastan vauhtiani tai nopeutan sitä että liikennevirta vaikkapa kaupassa sujuisi jne. -ja sitten huomaan miten muut eivät ollenkaan tunnu panostavan tai edes huomaavan/arvostavan sitä, että joku yrittää. Samaa toki huomaa muissa asioissa esim. työpaikalla tai koulussa jos yrittää olla se reilu ja mukava kaikille, saakin huomata että sinua käytetään tai yritetään käyttää hyväksi tai ponnisteluasi yhteisen hyvän eteen ei mitenkään noteerata -siis noteerata niin, että toimintakulttuuri muuttuisi kokonaisvaltaisesti paremmaksi. En vaan tajua. Luulisi tosiaan että kaikilla olisi parempi elää jos kaikki ottaisivat toisensa huomioon. Mutta kaipa se on niin, että tarpeeksi itsekkäät laskevat saavansa suurimman hyödyn jos eivät vahingossakaan auta ketään tai helpota pienillä palveluksilla kenenkään elämää eli näe mitään vaivaa kenenkään hyväksi. Uskon silti että suurin osa huomioimattomasta porukasta on vaan ihan puhtaasti ajattelemattomia ja organisointikyvyttömiä.

Vierailija

mutta miten se voi olla mahdollista? En voisi elää itseni kanssa,jos minulla olisi tarve olla ilkeä ja ajattelematon muita kohtaan.. tuo on myös totta että kilttejä käytetään hyväksi. Höh,turhauttavaa! Pitää muistaa että maailmassa on myös meidän kaltaisiamme :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat