Paradise Lago Taurito

Vierailija

Muutamia kysymyksiä josko joku ehtisi vastata: Miten kauan kestää bussimatka lentokentältä hotellille? Onko huone riittävä myös kolmen lapsen kanssa matkustaville ja onko hotellissa ohjelmaa myös lapsille? Ja vielä tärkeä asia, onko hotellissa ja vesipuistossa lämmitetyt uima-altaat? Ja jos on niin onko vielä huhtikuussakin? Olemme aiemmin olleet pääsiäisen tienoilla reissussa välimeren kohteessa ja uiminen jäi aikuisilta silloin väliin liian kylmän allasveden vuoksi.

Kiitos tiedoista etukäteen

Kommentit (6)

Finnmatkat
Liittynyt24.5.2010
Viesti

Hei!Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Playa Tauritossa kestää noin 1–2 tuntia, riippuen liikenteestä ja muiden matkustajien määrästä.Hotellista löytyy perhehuone 2–5 hengelle (40m2).

Vesipuiston lisäksi hotellilta löytyy päivä- ja iltaviihdettä useana iltana viikossa. Tietyt aktiviteetit, kuten tennis ja minigolf, ovat lisämaksusta. Viihdettä ja tekemistä siis löytyy varmasti kaikenikäisille!Hotellista löytyy talvisin lämmitetty uima-allas (marraskuun alusta huhtikuun puoliväliin saakka).Terveisin,

Antonia / Finnmatkat

Vierailija
Viesti

Hei

Olimme Lago Tauritossa joulukuun alussa.

Bussimatkasta kentältä selvittiin alle tunnissa, pikkubussi jätti porukkaa vain pariin hotelliin ennen meitä.

Perhehuone on kiva ja tilava, kunnon parisänky sekä vuodesohva, jossa nukkuu kaksi lasta ihan mukavasti. Kolmas lapsi ehkä teidän vieressä?

Hotellin ohjelma lapsille oli erittäin positiivinen yllätys: sitä oli päivällä ja illalla ja monen ikäisten makuun (meillä 4 ja 9). Minidisco oli jokailtainen suosikki.

Hotellin altaat (iso+pieni) olivat lämmitetyt, mutta vesipuiston ei. Puiston vesi on merivettä mutta ainakin joulukuussa se oli jopa kylmempää kuin itse meren vesi. Vesipuisto on kyllä ihan huippuhieno - jos vain sietää kylmähköä vettä! Ja ihana, matala hiekkarantahan tuossa hotellissa on ihan siinä vieressä.

Ihanaa matkaa!

Vierailija
Viesti

Oliko tuo hotelli kaukana kaikesta vai pääsikö kävellen katsomaan nähtävyyksiä? Oliko teillä all inclusive, onko ruoka hyvää? Liian kylmä vesi liukumäissä kyllä vähän arveluttaa että jääkö laskut laskematta sen vuoksi..

Vierailija
Viesti

Hotelli on kaukana kaikesta , ei siis pääse kävellen katselemaan nähtävyyksiä . Busseja kyllä kulkee hyvin eivätkä ole kalliita . Lähin 'kaupunki' on Puerto de Mogan n. 5km päässä .Meillä oli all inclusive . Ruoka oli hyvää , tosin loppua kohden alkoi hiukan kyllästyttämään . Ruokaa saa koko ajan mm. baarista lapsille jäätelöä , limpparia , hampurilaisia yms. sillä välin kun ravintola on kiinni . Lisäksi hotellin alueella on peini ruokakauppa ja muita kojuja mistä voi ostaa tuliaisia .Helmikuussa vesipuiston vesi oli viileää , muttei se ainakaan lasten menoa hidastanut . Läheinen ranta ei ollut niin mukava kokemus . Tosi paljon kiviä , eikä mitään toimintaa niinkuin isommilla rannoilla oli .

Finnmatkat
Liittynyt24.5.2010
Viesti

Hei!

Lähikauppa on pieni ja valikoimaa ei ole paljon, joten suosittelen ottamaan mukaan omat vaipat ainakin loman alkupäiville. Jos kaipaatte suurempaa valikoimaa, helpointa on käydä viereisessä kylässä vierailulla heti loman alussa (taksi n. 5e/suunta, bussi 1,5e/hlö). Siellä on muutama isompi kauppa (Hiperdino ja Spar). Jos olette miettineet auton vuokraamista, pääsee autolla kätevästi vielä suurempiin ostoskeskuksiin. 

Terveisin,

Elsi/Finnmatkat
myynti@finnmatkat.fi

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat