Raamatussa ennustetaan, että Damaskos pyyhitään kartalta:

Vierailija

b-portistani.

Kommentit (4)

Vierailija

tiedätte, että Raamatun profetiat ovat kovaa vauhtia täyttymässä.Toivoisin, että mahdollisimman moni vielä löytäisi Jeesuksen Kristuksen, sillä vain usko Jeesukseen Kristukseen pelastaa.

Vierailija

JESAJA 171. Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja

luhistuu raunioiksi.

2. Autioiksi jäävät Aroerin kaupungit, karjalaumojen haltuun; ne lepäävät siellä, kenenkään peloittelematta.

3. Efraimilta menee suojavarustus ja Damaskolta kuninkuus ja Aramista jäännöskin: niiden käy niinkuin israelilaisten kunnian, sanoo Herra Sebaot.

4. Ja sinä päivänä Jaakobin kunnia köyhtyy, ja hänen ruumiinsa lihavuus laihtuu.

5. Ja käy niinkuin leikkaajan kouraistessa viljaa ja hänen käsivartensa leikatessa tähkäpäitä, käy niinkuin tähkäpäitä poimittaessa Refaimin tasangolla.

6. Se siinä jää jälkikorjuuta, mikä öljypuuta karistettaessa: pari, kolme marjaa korkealle latvaan, neljä, viisi hedelmäpuun oksiin, sanoo Herra, Israelin Jumala.

7. Sinä päivänä ihminen luo katseen Luojaansa, ja hänen silmänsä katsovat Israelin Pyhään,

8. eikä hän luo katsettaan alttareihin, omain kättensä tekoon, eikä katso niihin, mitä hänen sormensa ovat tehneet, ei asera-karsikkoihin, ei auringonpatsaisiin.

9. Sinä päivänä ovat hänen linnakaupunkinsa niinkuin autiopaikat metsissä ja kukkuloilla, jotka jätettiin autioiksi israelilaisten tullessa, ja maa muuttuu erämaaksi.

10. Sillä sinä unhotit pelastuksesi Jumalan etkä muistanut suojakalliotasi. Sentähden sinä istutat ihania istutuksia ja kylvät vieraita viiniköynnöksiä;

11. istuttamispäivänä sinä saat ne isonemaan, ja aamulla saat kylvösi kukoistamaan - mutta poissa on sato sairauden päivänä, ja parantumaton on kipu.

12. Voi paljojen kansojen pauhua - ne pauhaavat, niinkuin meri pauhaa, ja kansakuntien kohinaa - ne kohisevat, niinkuin valtavat vedet kohisevat!

13. Kansakunnat kohisevat, niinkuin suuret vedet kohisevat, mutta hän nuhtelee niitä, ja ne pakenevat kauas; ne karkoitetaan niinkuin akanat tuulessa vuorilla, niinkuin lentävät lehdet rajuilmassa.

14. Katso, ehtoolla on oleva kauhu, aamun tullen ei heitä enää ole. Tämä on riistäjäimme osa, ryöstäjäimme arpa.Tämän seurauksena Israel murtuu niin, että sen jälkeen Goog (Venäjä) hyökkää Israeliin. Samoin antikristus saa Israelin huijattua valtaansa.Mutta tämä kestää vain aikansa, lopulta Israel pelastuu ja ottaa vastaan messiaansa Jeesuksen Kristuksen.Ilman Israelin kääntymystä Jeesuksen puoleen Jeesus ei tule näkyvästi takaisin maan päälle, siksi Saatana haluaa tuhota Israelin. Siksi Israelia vastaan soditaan ensin yhdeltä rintamalta ja lopulta monelta rintamalta, mutta kaikki tämä vain palvelee Jumalan suunnitelmaa.Seuratkaa ajan merkkejä, kohta Damaskos pyyhitään kartalta.

Vierailija

että miestä joka raiskaan naisen kaupungin muurien sisällä ei saa tuomita, koska nainen olisi voinut huutaa apua ja pelastua ja että maailma on peittynyt veden alle muutama tuhat vuotta sitten ja kaikki maailman maaeläjät pelastuivat puiseen paattiin ja elivät siinä kuukausia sulassa sovussa :)Siellä on kaikkia hauskoja tarinoita ja ohjeita meidän jokaisen elämään!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat