Siivousgallup

Vierailija

Kuinka usein teillä siivotaan? Mikä on työnjako, kuka siivoa mitäkin (vessan pesu, imurointi, lattioiden pesu, pölyjen pyyhkiminen)? Jääkö naisen tehtäväksi vai osallistuuko mies siivoukseen?

Kommentit (11)

Vierailija

Siivoan joka päivä jotakin, imuroin pari-kolme krt viikossa, leluja ym. korjailen vähän väliä. Pyykit ei koskaan loju missään.Mies pesee vessan kerran viikossa, mies hoitaa paljon ruuanlaittoa ja tiskikonetta ja pyykkejä.Olen kotiäitinä tällä hetkellä.

Vierailija

Minä lähes 100%. Tosin meillä lapset, 3kpl, onneksi ovat perusluonteeltaan "siistejä" eli korjaavat jälkensä ja pitävät huoneensa siistinä. Imuroin lähes joka päivä, koska meillä on koira ja koska tykkään siivota. Rakas mieheni on vapautettu kotitöistä, koska hänellä on muutenkin jo tarpeeksi töitä. (yrittäjä)

Vierailija

Lainaus:

Kuinka usein teillä siivotaan? Joka päivä vähän, kerran viikossa kunnollaMikä on työnjako, kuka siivoa mitäkin(vessan pesu, Minä 90 prosenttisesti

imurointi, Minä 50 prosenttisesti, 6v 20 prosenttisesti, mies 30 prosenttisestilattioiden pesu, Minä 100 prosenttisestipölyjen pyyhkiminen)? Minä 100 prosenttisestiJääkö naisen tehtäväksi vai osallistuuko mies siivoukseen?

Mies hoitaa useammin astianpesukoneen täytön, minä pyyhin useammin keittiön tasot, mies hoitaa aina auton siivouksen...Minä teen luultavasti hieman suuremman osan siivouksesta, mutta olen ihan tyytyväinen järjestelyyn.

Vierailija

Miten ihmeessä?Tarkoitatteko että harjaa ei pönttön työnnetä kuin vasta perjantaina?Mä kyllä pyöräytän harjalla useamman kerran päivässä,vaikken muuten mikään siivousfriikki olekaan.

Vierailija

pyritään siivomaan vähintään kerran viikossa.Imuroidaan ehkä kerran tai kahdesti (minä tai mies), pölyjä silloinkun muistetaan (minä), ehkä joka toinen viikko.Vessat pesen 2-3 kertaa viikossa (pyöröytän harjalla ja pyyhkäisen kostealla kertakäyttöisellä siivousliinalla istuimen ja pöntön reunat sekä lavuaarin. Vie max. 2min/ vessa).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat