Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
13:02

Minun luokallani on poika jolla on erittäin pieni pippeli.

Vierailija
21.7.2007

Tämä on ihan oikeasti kiusallista. Jo vauvana pippeli oli suhteessa vauvaan valtavan iso ja oli noloa vaihtaa vaippaa julkisesti, kun muut äidit katsoivat niin pitkään. Mitään vikaa pippelissä ei ole, pissaaminen sujuu hienosti, mutta koko on vain keskivertoon kolminkertainen.

Vierailija
23.2.2007

Siskon tyttö on tosi kaunis, ihan kuin enkeli. Sillä on vaaleat pitkät kiharat hiukset, isot siniset silmät, kauniit hoikat kasvot jne. Saman ikäinen oma tyttöni sen sijaan on ruma. Sillä on ohuet maantien väriset hiukset ja pienet siansilmät.


Kysely
Vierailija
11:44

KIeli minulla on vain SUOMI,
Blogger on ilmeisesti suljettu Google on sen jostakin syystä tehnyt,haluan tietää miksi ?
vastaus Google e-mail
Kysyjä Rauno Kulmala Kaarina on kotipaikka.

Vierailija
10:29

Tapasin nykyisen mieheni vuonna 2003, sitä ennen vietin huolettomia poikamiestyttöpäiviä. Yhä olemme yhdessä ja aiomme olla jatkossakin, vaikka vastoinkäymisiä on joitakin suhteen aikana tullut. Elämä ei ole aina pelkkää ruusuilla tanssimista, kuten sanotaan mutta eteenpäin on menty.

Vierailija
Eilen 22:26

Maailmankuvani muuttui. Tämä tapahtui jo lapsena n. 9 vuotiaana. Seuraavan kerran aikuisena ja sitten oikein todella ymmärsin. Emme ole todellakaan yksin, emmekä mikään penaalin (universumin) terävin kynä.

25.3.2006

Kysyimme useasta pankista asuntolainaa, koska olemme ostamassa perheasuntoa, joiden hinnat ovat todella pilvissä pääkaupunkiseudulla. Jokaisesta pankista sanottiin samat asiat, eli ei saa asuntolainaa ellei ole lainkaan säästöjä tai mitään vakuuksia.

27.3.2007

Olemme uusimassa remontin yhteydessä kaikki keittiön koneet paitsi astianpesukoneen. Hakusessa keskihintaiset ja laadukkaat koneet, terästä tai alumiinia. Luulisin että tuohon keskihintaan asettuu esim. Whirlpool, Electrolux, Upo, Siemens...?

Vierailija
29.6.2007

Niin, aloin tuossa miettiä omia kokemuksiani, ja kyllä parhaat seksihetket ja suurin nautinto on tullut sellaisen kanssa, josta muutenkin välitin. Mulla tunteet merkkaa todella paljon, eri tavoin.


Vierailija
26.1.2006

Kuka muistaa tätä näyttelijää? Hänhän teki itsemurhan v. 1983?Mielestäni erinomainen näyttelijä, mutta muistaako kukaan mitä oikein tapahtui? Hänellä taisi olla mielenterveysongelmia..

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8811837
  • Viestiketjuja yhteensä 1006497
  • Käyttäjiä yhteensä: 3425
  • Uusin käyttäjä: Juju1979