Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
26.1.2006

Kuka muistaa tätä näyttelijää? Hänhän teki itsemurhan v. 1983?Mielestäni erinomainen näyttelijä, mutta muistaako kukaan mitä oikein tapahtui? Hänellä taisi olla mielenterveysongelmia..

Vierailija
23.2.2007

Siskon tyttö on tosi kaunis, ihan kuin enkeli. Sillä on vaaleat pitkät kiharat hiukset, isot siniset silmät, kauniit hoikat kasvot jne. Saman ikäinen oma tyttöni sen sijaan on ruma. Sillä on ohuet maantien väriset hiukset ja pienet siansilmät.


Vierailija
5.10.2005

ett 9 puhuu asiaa..useimmat lääkkeetkin vaikuttaa eri ihmisille aivan erilaisia sivuvaikutuksia,kokemusta on.Mulla ollut Mirena 2 vuotta ja tänää päätin et nyt se lähtee pois.Viisi ekaa kuukautta vuosin kun seula,mut terkkari käski olla kärsivällinen ja odottaa,et kyllä se vuoto vielä loppuu koko

14.11.2005

Tapahtui messuilla: Innokas esittelijä esitteli höyrysilitysrautaa ja kehotti hoito-ohjeeksi käyttämään välillä jodioitua ruokasuolavettä raudassa, koska se poistaa tehokkaasti veden mineraaleja ym. raudasta. Asiakas kysyi myyjältä," mitä se sitten ihmiskehossa saa aikaan..?" Myyjä ei tiennyt.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8811804
  • Viestiketjuja yhteensä 1006493
  • Käyttäjiä yhteensä: 3425
  • Uusin käyttäjä: Juju1979