Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
23.2.2007

Siskon tyttö on tosi kaunis, ihan kuin enkeli. Sillä on vaaleat pitkät kiharat hiukset, isot siniset silmät, kauniit hoikat kasvot jne. Saman ikäinen oma tyttöni sen sijaan on ruma. Sillä on ohuet maantien väriset hiukset ja pienet siansilmät.


14.11.2005

Tapahtui messuilla: Innokas esittelijä esitteli höyrysilitysrautaa ja kehotti hoito-ohjeeksi käyttämään välillä jodioitua ruokasuolavettä raudassa, koska se poistaa tehokkaasti veden mineraaleja ym. raudasta. Asiakas kysyi myyjältä," mitä se sitten ihmiskehossa saa aikaan..?" Myyjä ei tiennyt.

Vierailija
12.10.

Tuossa alko vituttamaan vaimon paska käytös ja jatkuva nalkutus. Sain ns. tarpeekseni. En jaksanut sitten enää olla niin huomioiva ja hellä. Myös baareihin kun menimme, niin hän ei ollut enää minulle "se ainoa" siellä vaan otin kontaktia muihinkin naisiin.

Vierailija
30.10.2008

Lapsien flunssan mä vielä kestän, mutta auta armias kun mies saa flunssan. Se on NIIN kipeä, EI pysty tekeen mitään, MAKAA vaan ja mua hermostuttaa. Olen hoitovapaalla 1-vuotiaan kanssa, meillä myös 3 muuta pientä lasta. Ja kun mies on kipeä, hän tosiaan MAKAA sohvalla koko ajan.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8811793
  • Viestiketjuja yhteensä 1006493
  • Käyttäjiä yhteensä: 3424
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä610