Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
13:05

Olen tällä hetkellä suhteessa, jonka tulevaisuutta epäilen vahvasti, mutta ajatuskin erosta saa aikaan kamalan ahdistusreaktion.

Vierailija
12.10.

Tuossa alko vituttamaan vaimon paska käytös ja jatkuva nalkutus. Sain ns. tarpeekseni. En jaksanut sitten enää olla niin huomioiva ja hellä. Myös baareihin kun menimme, niin hän ei ollut enää minulle "se ainoa" siellä vaan otin kontaktia muihinkin naisiin.

Vierailija
19.11.2007

Vihdoin ( 8 viikon odottelun jälkeen) tulivat paljon odotetut koulukuvat mutta voi jumalauta mitä laatua. Osalla lapsista oli oranssi tukka, osalla taas sinertävä eli lähes jokainen yksityiskuva oli liian keltainen tai sitten sininen. Täysin ala-arvoista laatua.

Vierailija
13:12

Mikä sen laulun nimi ja esittäjä on missä lauletaan jotain sellaista kuin "me oltiin 3 gimmaa nahkatakeissa... ja meni töihin sairaalaan"?
Laulua säestää kauniisti soiva sähkökitara?

9.4.2009

mun pitäis saada mahd.pian yhtä pesuainetta joltain Gnld-myyjältä, en löytäny netistä yhteystietoja.. Jos joku tietää kuka oulussa myy, niin suuret kiitokset yhteystiedoista! Anteeksi väärä palsta mutta tiesin et tääl paljon porukkaa niin tietoakin löytyy. :)

Vierailija
4.7.2008

Olen oikeasti huolissani että joku kerta se vielä käy kimppuun ja pelkään että ollaan sit Iltiksen otsikoissa kuinka mies tappoi perheensä. Mies on tosi uhkaava ja joka kerta hieman pahempi. En tiedä onko pelkooni kuitenkaan järkevää syytä vaikka on mies minuakin joskus töninyt.

Vierailija
12.10.2008

onko kellään kokemusta entero rokosta vauvalla? Meillä sairastui ensin 2 v ja nyt ollaan molemmat aikuiset ilmeisesti saatu tartunta. Pelkään 2kk vauvan puolesta, koska jos saa suuhun kipeitä rakkoja, niin eihän voi imeä.

Vierailija
Ma 18:49

Eli siis oon 14vuotta ja ihmettelin että kun alapääni on hieman tumma eli siis häpyhuulet eivät niin paljon mutta kun mennään peräaukon suuntaan pillun ja peräaukon välillä ja peräaukon ympärillä on tummaa ja tämä häiritsee mua ja luin että se voi tummua vanhetessa mutta kun oon kumminki aika nuo

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8811741
  • Viestiketjuja yhteensä 1006490
  • Käyttäjiä yhteensä: 3423
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä609