Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
1.1.2008

Mitä pitää tehdä kun vetää suonta jalasta? Onko se vaarallista ja miten sen voi estää! Aivan kamalaa herätä suonen vetoon kun sellaista ei koskaa ole ollut. Niin ja raskaana olen rv27.

ett 9 puhuu asiaa..useimmat lääkkeetkin vaikuttaa eri ihmisille aivan erilaisia sivuvaikutuksia,kokemusta on.Mulla ollut Mirena 2 vuotta ja tänää päätin et nyt se lähtee pois.Viisi ekaa kuukautta vuosin kun seula,mut terkkari käski olla kärsivällinen ja odottaa,et kyllä se vuoto vielä loppuu koko

Onkos täällä muita kahden uskonnon perheitä? Meillä minä siis kristitty, mies muslimi. Vaikka paljon on uskosta puhuttu, niin nyt kuitenkin alkaa epäilyttää, voiko suhde toimia, kun on noin perustavan laatuinen ero. Ja lapsen syntymän myötä kysymykset ovat taas pinnassa.

Eli mitkä on lähivanhemman velvollisuudet oikeasti,siis että ihan laki määrää...meillä on erittäin ongelmallinen tilanne lasten isän kanssa.

Ovat isällään joka toinen vko loppu ja joka toinen vko perjantai illan...


Vierailija
La 16:29

Mitä tarkoittaa kun sanotaan että on vaikkapa töissä tai käymäs "isolla kirkolla"? Entä mikä on reisiperintö?? Oon koittanu selvittää mutta täältä saan varmaan vastaukset. Thanks

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8811687
  • Viestiketjuja yhteensä 1006485
  • Käyttäjiä yhteensä: 3421
  • Uusin käyttäjä: siriina