Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat
Vierailija
23.2.2007

Siskon tyttö on tosi kaunis, ihan kuin enkeli. Sillä on vaaleat pitkät kiharat hiukset, isot siniset silmät, kauniit hoikat kasvot jne. Saman ikäinen oma tyttöni sen sijaan on ruma. Sillä on ohuet maantien väriset hiukset ja pienet siansilmät.


Vierailija
12.10.

Tuossa alko vituttamaan vaimon paska käytös ja jatkuva nalkutus. Sain ns. tarpeekseni. En jaksanut sitten enää olla niin huomioiva ja hellä. Myös baareihin kun menimme, niin hän ei ollut enää minulle "se ainoa" siellä vaan otin kontaktia muihinkin naisiin.

Vierailija
30.10.2008

Lapsien flunssan mä vielä kestän, mutta auta armias kun mies saa flunssan. Se on NIIN kipeä, EI pysty tekeen mitään, MAKAA vaan ja mua hermostuttaa. Olen hoitovapaalla 1-vuotiaan kanssa, meillä myös 3 muuta pientä lasta. Ja kun mies on kipeä, hän tosiaan MAKAA sohvalla koko ajan.

28.9.2007

Meillä ollaan 10.10 aloittamassa tämän lääkkeen käyttö ja haluaisin kuulla kaikenlaisia kokemuksia! Tähän mennessä olen kuullut pelkästään negatiivista mutta pojan asiat ovat ajautuneet niin solmuun että kaikkea on kai kokeiltava.

Vierailija
Eilen 13:05

Olen tällä hetkellä suhteessa, jonka tulevaisuutta epäilen vahvasti, mutta ajatuskin erosta saa aikaan kamalan ahdistusreaktion.

Vierailija
19.11.2007

Vihdoin ( 8 viikon odottelun jälkeen) tulivat paljon odotetut koulukuvat mutta voi jumalauta mitä laatua. Osalla lapsista oli oranssi tukka, osalla taas sinertävä eli lähes jokainen yksityiskuva oli liian keltainen tai sitten sininen. Täysin ala-arvoista laatua.

Vierailija
Eilen 13:12

Mikä sen laulun nimi ja esittäjä on missä lauletaan jotain sellaista kuin "me oltiin 3 gimmaa nahkatakeissa... ja meni töihin sairaalaan"?
Laulua säestää kauniisti soiva sähkökitara?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8811763
  • Viestiketjuja yhteensä 1006491
  • Käyttäjiä yhteensä: 3423
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä609