Syntymätodistus Suomesta

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Osaisiko kukaan kertoa, miten ja mistä Suomesta saa syntymätodistuksen? Onko mahdollista saada valmiiksi englanninkielisenä vai pitääkö jossain käännättää?

Kommentit (8)

Vierailija

Olemme helsinkiläisiä, joten soitin todistuksen Helsingin ev. lut. seurakuntien keskusrekisteristä. Todistus oli virkatodistus ulkomaan viranomaista varten eli Official certificate for authority abroad ja se on siis sekä suomen että englannin kielinen. Soittaessani sanoin, että tarvin lapsen syntymätodistuksen englanniksi. Tuon sitten lähettivät ja se kelpasi täkäläiselle päiväkodille (asumme Iso Britanniassa ja tarvimme todistusta, jotta saimme haettua valtion tukea esikouluopetusta varten) Maksoi muistaakseni 3 ja puoli euroa.Vierailija

tarvitsimme myos lapsensyntymatodistuksen kunnallisviranomaisia varten: kun selitimme ettei sellaista Suomessa nykyisin anneta, vaan virkatodistus ajaa saman asian, takalainen viranomainen ei uskonut vaan vaati todistuksen hankkimista. Pyysimme sitten kuitenkin Suomesta maistraatista virkatodistuksen ja sen liitteeksi Suomen suurlahetysto kirjoitti todistuksen, jossa todistettiin, ettei Suomessa ole syntymatodistuksia! Lopulta se sitten hyvaksyttiin taalla.

Vierailija

syntymatodistuksen lapsellemme toisen kansallisuutensa passia varten ja se piti pyytaa heti synnytyssairaalasta silta katilolta joka hoiti synnytyksen. Saimme sen englanninkielisena, pyysimme niin. Jalkikateen hankalampi jarjestaa.

Vierailija

maistraatista saa virkatodistuksen. Saa pyydettäessä englanninkielisenä. Virkatodistukseen voi saada niitä tietoja mitä pyytää, esim. vanhempien nimet, lasten nimet, puoliso jne. Ks. www.maistraatti.fi Maksaa 3.70 e.

Vierailija

lapsen syntymasta. Mika lienee nimeltaan. Pyydettiin se noin viikon kuluttua lapsen syntymasta ja on viela Suomen kielinen. Silla on parjatty, jos syntymatodistusta on pyydetty, sita on naytetty ja kukaan ei ole kyseenalaistanut sita miksikaan muuksi. Ja lapsi on pian 5v. Ainakin Englannissa usein riittaa etta kunhan paprussa on allekirjoitus se on virallinen.

Vierailija

Oho, onpas virkatodistuksen hinta noussut... tänään hain maistraatista omani= 30 euroa... Noh, tarvitsin sen ranskaksi käännettynä mutta kuitenkin, jos vertaa tuohon 3.70 E

abdullah

دليل مراكز صيانة الأجهزه الالكترونية والكهربائيه

اتصلوا نصلكم    19058  خدمة فورية بالضمان المعتمد 

عند اتصالكم بالوكيل المعتمد  في مصر ستجدون العديد من الخدمات المتاحة 

1-اصلاح اعطال ومشاكل الاجهزة المستعصية وايجاد الحلول دائما 

2-توافر قطع غيار الاصلية 

3-ستة و تسعون بالمائة من خدمات الاصلاح والصيانة  يتم بالمنزل

http://daewoo.misr.services/

http://ariston.misr.services/

http://glem-gas.misr.services/

http://sharp-sales.misr.services/

http://bosch.misr.services/

http://carrier.misr.services/

http://universal.misr.services/

http://lg.misr.services/

http://zanussi.misr.services/

http://whirlpool.misr.services/

http://admiral.misr.services/

http://kiriazi.egypt-repair.com/

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat