Miten teette hyvän jauhelihakastikkeen käristämällä jauhot?

Vierailija

Kiire...

Kommentit (8)

Vierailija

eka ruskistan jauhelihan ja sipulit sitten lisään jauhoja joukkoon ja sekotan jonku aikaa et jauhotkinsaa väriä,sitten lisään vettä ja mausteet. helppoa ei tarvi erikseen ruskistaa lihaa ja sitten vasta jauhoja.

Vierailija

Tai ainakaan syötä lapsille moista epäterveellistä ruokaa!



Terveellisemmän kastikkeen teet näin: ruskista jauheliha ja sipuli, mausta ja lisää sitten joukkoon venhäjauhoja tarpeellinen määrä, sekoita ja lisää sitten vettä. Anna kiehua hetki ja sekoita välillä. Maista maku, lisää mausteita jos tarpeen.

Vierailija

, anna sulaa. Sekaan pari rklusikallista venhäjauhoja. Sekoittele kokoajan, ettei pääse kärventymään. Sekoittele niin kauan, että ruskistuvat ns. maitokahvin värisiksi. Kaada joukkoo lämmintä vettä tai kasvislientä. Sekoita kokkareet pois, lisää vettä. Annan kiehua ja lisää vettä vielä, jos on liian paksua. Maista, lisää suolaa ja valkopippuria maun mukaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat