Pankkipalvelut, oletteko tyytyväisiä saamaanne kohteluun?

Seuraa 
Liittynyt21.5.2014

Olemme mieheni kanssa olleet iät ajat OP asiakkaita; nyt on tulossa muutos. Asuntolainan kanssa muutama vuosi sitten oli yhtä jahkaamista ja käytiin varmaan 10 eri virkailijalla eikä edellinen aina tiennyt mitä edellisen kanssa olimme sopineet, joten oli enemmän kuin vähän sekavaa. Nyt tarvitisimme remonttilainaa, eikä pankki halua sitä myöntää vaikka meillä olisi varaa maksaa pieni laina (alle 20000) pois alle 5 vuodessa ( ja nopeamminkin kun palaan töihin ensi vuoden puolella). Törkeää käytöstä mielestäni, rahaa ovat kyllä vailla joka kk mutta ei sieltä kyllä asiakaslähtöistä palvelua saa!

 

Tässä mietimme että mihinkäs pankkiin sitten? S-pankki? siellä olisi edullisimmat lainanhoitokulut, mutta miehellä on huonoja kokemuksia tästä nykyisestä lähitapiolasta, ja onko niiden symbioosi nyt sitten toimiva? Nordeaan on aika ensi viikolle, mutta kyselyiden mukaan myös heidän palveluista on sanomista.. Danske Bankkia ei edes harkita.

Kokemuksia, mielipiteitä pankeista?

Kommentit (6)

Vierailija

Danske Bank, huonoja kokemuksia. Pari vuotta sitten päätimme hankkia isomman asunnon. Kävimme pankissa neuvottelemassa ja sieltä luvattiin lisää asuntolainaa. Laitoimme asuntomme myyntiin ja löysimme sopivan uuden asunnon. Tässä vaiheessa, kun piti käydä tarkempia lainaneuvotteluja, pankkivirkailija ilmoittikin ettei meille myönnetäkään lainaa. Meinasi iskeä paniikki, kun oma asuntokin oli myynnissä. Nuoren pankkineidin käytös meitä kohtaan oli muutenkin törkeää.  Konttorinjohtaja yritti sitten kyllä sovitella tilannetta ja selvittää asiaa uudestaan. Me siirsimme tilimme Nordeaan ja saimme sieltä asuntolainan.

Vierailija

Handelsbankenia minäkin suosittelen; nopeaa ja henkilökohtaista palvelua; lainaa hakiessa osoittautui meille edullisimmaksi vaihtoehdoksi t.entinen op:n asiakas

Vierailija

Sehän se just on noissa lainalupauksissa, meillekin annettiin OPsta 150 000 euron lainalupaus , mutta kuinka ollakaan, ei niin isoa antaneetkaan loppupeleissä. Tosin en niin paljoa olisi edes uskaltanut ottaa, mutta että lupaavat jotain ja sitten kuitenkin syövät sanojaan. Melko luottamusta herättävää toimintaa.

Juho

Danskebankin asiakaspalveluun ei panosteta. Jonotin aamupäivällä n15min enkä päässyt läpi. Iltapäivällä reilu 10m. Virkailija oli töykeä. Olen yritysasiakas enkä omaa tiliäni kyllä enää takaisin siirrä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat