Aulikin kyseenalainen vaalikampanja

Vierailija

Haluaisin varoittaa teitä seuraavasta poliitikosta:

Aulikki Sihvonen
http://www.aulikki.fi/

Ikäviä kokemuksia tuon naisen hieman kyseenalaisesta vaalikampamjasta ja kyseenalaisesta tavasta toimia potilaansa kanssa. Oöen ollut hänen potilas, joten tiedän, mistä puhun. Hän ei ymmärrä eikä edes halua ymmärtää sairauttani johon kuuluu tietynlaista n.s normista poikkeavaa käytöstä. Kerran ymmärsin väärin erään tilanteen ja sen sijaan, että hän minun kanssa keskustelisi asiasta, niin hän tekikin rikosilmoituksen. Tämä tapahtui syksyllä 2013 mutta asia tuli käsittelyyn syksyllä 2014, jolloin ehdotin sekä minä itse että myös terapeutti, että myös poliisi sovittelua, että asia hoidetaan sovittelun kautta. Aulikki ei siihen suostunut ja minä kävin kuulustelussa. Aulikki myös keskusteli terapeuttini kanssa asiasta ja lupasi, että hän voi keskustella asiasta. Kun myöhemmin sitten terapeutti koetti soittaa Aulikille, Aulikki ei vastannut eikä myöskään soittanut takaisin. Minä ja myös minunb omaiset ja terapeutti sekä jopa myös terveyskeskuksen sairaanhoitaja tulkittiin kaikki, että Aulikki on jättänyt asian sikseen ja unohtanut sen.

Aulikki oli kertonut terapeutilleni, että hänen pääsääntöinen tavoite tuossa rikosilmoituksessa oli saada minun hänelle laittamat turhat viestit loppumaan. Siihen uskottiin kaikki ja huokaistiin jo helpotuksesta. Hieman vajaat puoli vuotta myöhemmin otti poliisi yhteyttä ja sanoi Aulikin tehneen uuden rikosilmoituksen. Hän oli tehnyt sen silti, vaikka en ollut Aulikille laitellut mitään viestejä enää. En ymmärrä, miksi hän niin teki eikä sitä muutkaan ymmärrä. Minun omaisetkin hermostuivat asiasta. Äitini on joskus äänestänyt Aulikkia joissakin vaaleissa, mutta minä epäilen että tuskinpa äänestää enää kun nyt sai tietää millainen Aulikki on!

Joudun taas maaliskuussa, hyvissä ajoin ennen vaaleja tietenkin käymään jälleen kuulustelussa. Arvelen syyksi tuohon uuteen ilmoitukseen olleen sen, kun olin mennyt eräälle ihmiselle kertomaan ahdistuksestani ja peloistani ja siitä, kun ei suostunut Aulikki keskustelemaan ja ilmn mitään ennakkovaroitusta tuosta vaan teki rikosilmoituksen.

Olen usean eri ihmisen kanssa asiasta keskustellut ja minulle on sanottu, että Aulikki Sihvonen koettaa ratsastaa minun ongelmilla ja sairaudella päästäkseen eduskuntaan. Aulikki käyttää minun tilannetta hyväkseen oman etunsa saavuttaakseen. Tiedän tämän siitä, kun täällä päin Suomea on aika vanhoillisia, laitoshoidon kannalla olevia terveydenhuollon ihmisiä, jotka ovat ymmärtäneet minut väärin ja ovat huolissaan minun itsenäisestä asumisesta ja siitä kun olen vapaalla jalalla. Aulikki on tuosta tietoinen ja koettaa nyt kalastella sellaisilta ihmisiltä ääniä. Aulikki tietää, että jos hän saa minut heivattua hyvissä ajoin jonnekin laitos yms hoitoon lopuksi ikääni ennen näitä vaaleja mitkä tulee, niin silloin kun minä todella laitoksessa olen, niin hän saa tämän maakunnan vanhainaikaisia näkemyksiä omaavien ja minun tilannetta ymmärtämättömien ihmisten äänet ja he kertovat eteenpäin omille tutuilleen Aulikin olleen suuri sankaritar joka sai pois vapaalta jalalta selkeän "riskihenkilön" ja Aulikki tietää sen nostavan luottamusta häntä kohtaan ja takaavan hänelle eduskuntapaikan vaikka hänen loppuelämänsä ajaksi.

Jos Aulikilla ei tuollaista tavoitetta olisi, niin hän toki sairaanhoitajakoulutuksen saaneena ymmärtäisi tilannettani paremmin. Pohjois-Karjala on kovin pieni maakunta, joten täällä on helppo hieman epärehellisenkin keinoin kalastella äänestäjiä, koska tietämys varsinkin autismi-ja asperger-asioista on heikko, etenkin jos joillakin kuten minulla ei kyseinen oireyhtymä ilmene tyypillisin tavoin ja jos siihen liittyy myös muitakin oireita.

Miettikää siis kahdesti, kannattaako äänestää ihmistä jolla on tuollainen motiivi ja joka aidosti ja rehellisesti ei tavoittele eduskuntapaikkaa rehellisin keinoin vaan toisen ihmisen ongelmilla ratsastaa sinne päästäkseen. MIETTIKÄÄ! Todennäköistä on myös, että jos Aulikki eduskuntaan pääsisi, niin tilanne ei ainakaan autismi-ja asperger-henkilöitten kohdalla parane vaan huononee.

Yritin soittaa Aulikille ja keskustella tässä viikonloppuna, mutta oli epäkohtelias, ei halunnut keskustella ja löi vaan luurin korvaan eikä sanonut edes "heippa" tai "näkemiin." Hän vaatii muilta hyviä käytöstapoja, mutta itse ei osaa edes alkeellisimpiakaan käytöstapoja ja pitää kiinni omasta kannastaan jääräpäisesti eikä suostu neuvottelemaan eikä sovittelemaan. Hän on itse sen tapansa toimia näyttänyt. Hän myös lupaa keskustella, mutta syö saman tien sanansa ja pakoilee tilannetta. Miettikää, haluatteko tuollaisen kansanedustajan edustamaan tätä kansaa? Miettikää, luotatteko tuollaiseen ihmiseen.

MIETTIKÄÄ!

Kommentit (3)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat