Voiko näin TODELLAKIN tulla raskaaksi?

Vierailija

Minä ja mieheni olemme aivan järkyttyneitä. Minulla on kuparikierukka ja olemme harrastaneet seksiä yhden kerran viime kierron aikana. Tällöin homma jäi kesken, kun lapsi heräsi.Nyt olen raskaana, juuri testasin plussaa! EN ole käynyt vieraissa (ennen kuin joku sitä ehdottaa). Voitte uskoa, että olemme järkyttyneitä, kun kuukautisten puuttumisen syy selvisi. Lapsi ei todellakaan ollut suunnitelmissa (tosin nyt se on jo iloinen ylläri!). En vain käsitä, en.Siis uskomaton tuuri, tulla touhutipasta raskaaksi, vaikka on kuparikierukka! Tiedättekö vastaavia?

Kommentit (24)

Vierailija
Viesti

Lähdin poistamaan sitä gynelle, tarkoituksena vaihtaa kierukasta siihen hormonipiikkiin. Poiston jälkeen alkoi kahden päivän sisällä ääretön verenvuoto ja ihmeteltiin suunnattomasti sitä. Siitä sitten takaisin lääkäriin, tutkivat ja sanoivat että vuoto johtunee siitä että sisällä oleva raskaus on joko meneillään keskenmeno tai tulossa, mutta kohdusta peräisin vuoto. Lapsi oli vielä siellä silloin ja lääkärit sitten sanoivat siinä että ei todennäköisesti pysy kun niin kova vuoto. Siinä itkunsekaisena menin kotiin tarkkailemaan klönttejä..Nyt se klöntti tosin nukkuu tuolla omassa sängyssään ja.. Ei onnellisempi voisi olla!

Vierailija
Viesti

Olitteko sitten yhdynnässä ovulaation aikaan kun heti tärppäsi?

Huomasitko muuten mitään oireita ennen testin tekoa?

Vierailija
Viesti

Tämä on niin tuore juttu. Huh, nyt alkoi pelottaa... Sukulaisnaisella kierukka oli mukana kyydissä joko raskauden. Oli luiskahtanut väärään paikkaan.

Vierailija
Viesti

Miten toimit, kun sinulla kierukka ja olet raskaana? Poistetaanko kierukka? Onko varmistettu, että raskaus kohdun sisäinen? Minulla myös kuparikierukka ja olen pohtinut, että miten käy, jos jostain syystä tulenkin kierukasta huolimatta raskaaksi.

Vierailija
Viesti

Meillä sama juttu, itsellä jo ikää riittävästi, ettei kovin herkässä pitäisi olla, mies liki steriili jo luonnostaan ja ilmeisesti se yksi kerta kierron aikana harrastettiin seksiä. Kuparikierukka ja vauvanalku köllivät siellä rinnakkain sulassa sovussa omilla paikoillaan. Kierukka poistettiin heti aluksi, keskenmenoriski pitäisi olla aika suuri, ei tullut kuin pari ruskeaa tippaa.No eihän tässä sitten muuta kuin odotellaan jännittyneenä, miten itsepäinen heppu tuolla on tulossa.Vierailija
Viesti

Toivon vilpittömästi kaikille, joilla on vaikeuksia saada vauvoja, hirmuisesti vauvaonnea. Ymmärrän, että tämä meidän vahinkolaukauksemme tuntuu epäreilulta - sitähän se on. Pidän teille peukkuja!Otan yhteyttä lääkäriin ja katson sitten jatkoa. Totta kai pidämme vauvan, koska tasan ainoa syyä, miksi emme vauvaa halunneet, oli mukavuudenhalu. Olipa tämä silti aika paukku ja tälli! Mitähän muut sanovat, kun kuulevat! Olen pitänyt kovaa melua siitä, ettemme todellakaan halua toista lasta. Auts. Ylpeys käy jne...

Vierailija
Viesti

Ja jos kierukka estää hedelmöittynyttä munasolua(alkanutta elämää)kiinnittymästä on se sama kuin elämän keskeytys tahallisesti.

Alueet

Uusimmat

Suosituimmat

Suosituimmat