Keskustelualueen etusivu ›› Keskustelualueen säännöt >>
1/3

Pakastetun tuorehiivan sulatus?

auttakaa aloittelevaa leipojaa...

Olen pistänyt pakkaseen tuorehiivaa, ja nyt pitäis leipoo sämpylöitä muksuille, niin miten sulatan tuon pakastetun hiivan (50 g) oikeaoppisesti?

Kiitos teille viisaammille jotka jaksatte vastata :)

[quote author="Vierailija" time="07.02.2006 klo 16:40"]

auttakaa aloittelevaa leipojaa...

Olen pistänyt pakkaseen tuorehiivaa, ja nyt pitäis leipoo sämpylöitä muksuille, niin miten sulatan tuon pakastetun hiivan (50 g) oikeaoppisesti?

Kiitos teille viisaammille jotka jaksatte vastata :)

[/quote]
0 0
Vastaa Lainaa Ilmoita asiaton sisältö
1/3

Sulatat sen lämpimään nesteeseen. Eli kädenlämpöistä nestettä hieman

lämpimämpään nesteeseen sulatat hiivan (mutta missään tapauksessa ei saa olla kuumaa vettä, kun tappaa muuten hiivan) ja sitten kun sulanut, niin lisäät kädenlämpöistä nestettä sen loppumäärän mitä tarvitset taikinaan. Voi tietty sulattaa ihan vaan pistämällä kulhoon ja huoneenlämpöön sulamaan, mutta siinä menee kauan aikaa.

[quote author="Vierailija" time="07.02.2006 klo 16:51"]

lämpimämpään nesteeseen sulatat hiivan (mutta missään tapauksessa ei saa olla kuumaa vettä, kun tappaa muuten hiivan) ja sitten kun sulanut, niin lisäät kädenlämpöistä nestettä sen loppumäärän mitä tarvitset taikinaan. Voi tietty sulattaa ihan vaan pistämällä kulhoon ja huoneenlämpöön sulamaan, mutta siinä menee kauan aikaa.

[/quote]
Vastaa Lainaa Ilmoita asiaton sisältö
1 1
1/3

Kiitos :)

tultiin viisaammiksi taas. Ja muksut saa tuoretta, lämmintä leipää

[quote author="Vierailija" time="07.02.2006 klo 16:54"]

tultiin viisaammiksi taas. Ja muksut saa tuoretta, lämmintä leipää

[/quote]
Vastaa Lainaa Ilmoita asiaton sisältö
0 1
Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä