Pakastetun tuorehiivan sulatus?

Vierailija

auttakaa aloittelevaa leipojaa...



Olen pistänyt pakkaseen tuorehiivaa, ja nyt pitäis leipoo sämpylöitä muksuille, niin miten sulatan tuon pakastetun hiivan (50 g) oikeaoppisesti?



Kiitos teille viisaammille jotka jaksatte vastata :)

Kommentit (3)

Vierailija

lämpimämpään nesteeseen sulatat hiivan (mutta missään tapauksessa ei saa olla kuumaa vettä, kun tappaa muuten hiivan) ja sitten kun sulanut, niin lisäät kädenlämpöistä nestettä sen loppumäärän mitä tarvitset taikinaan. Voi tietty sulattaa ihan vaan pistämällä kulhoon ja huoneenlämpöön sulamaan, mutta siinä menee kauan aikaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat