Miten tehdään ite uunilohko perunoita?

Vierailija

Kommentit (14)

Vierailija

liota kylmässä vedessä 0,5-1 tunti.

Kuivaa ja leikkaa lohkoiksi.

Kasta tai sivele öljyllä ja pyörittele mauste seoksessa.

Kaupasta saa myös valmiita perunan kuorutemauste pusseja

ovat hyviä.

Vierailija

pese huolella, lohko kuorineen, öljyä uunivuoka ja pirskota öljyä myös lohkojen päälle. mausta joko yrttisuola-pippuri-seoksella tai valmiilla mausteseoksella (kaupassa on perunoille monenlaisia). Uunissa n.225 astetta ja 30-45min. Voit välillä käännellä perunoita vuoassa, että rapeutuvat joka puolelta.

Vierailija

Mausteina voi olla chiliä, valkosipulia, suolaa, pippuria, rosmariinia, provencen yrttejä.

Valmistuu muuten aika nopskasti uunissa niin että voi panna uuniin vain vähän ennen kun laitat lihat grilliin.

Vierailija

Ja tuon öljyn kanssa kannattaa todella olla varovainen, sitä tulee helposti liikaa. Itse olen kokenut tuon pussissa sekoittelun parhaimmaksi keinoksi, öljyä tarvitaan vain pieni loraus ja se leviää tasaisesti kaikkiin perunoihin ja samoin myös mausteiden kanssa. Pullasudilla levittäminen on todella hidasta ja työlästä hommaa.

Vierailija

viipaloi sopiviksi lohkoiksi

laita lohkot pussiin

lisää pussiin öljyä ja mausteita (öljyn kanssa tarkkana, laita ensin noin rkl ja lisää jos siltä tuntuu)

sen jälkeen levität perunat pellille ja uuniin

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat