Suupielet auki, mikä auttaisi...?

Liittynyt17.9.2015

2,5 vuotiaalla pojalla on suupielet auki, eivätkä tunnu parantuvan millään! Ei oo ihmeemmin ainakaan tomaattia syönyt, ei edes tykkää, eikä ainakaan tähän asti ole kärsinyt mistään allergioistakaan. D-Vitolia vielä syö, oon jotain vitamiinin puutostakin jo ajatellut...Onko teillä jollakulla vinkkejä tai kokemusta, epanthenia olen suupieliin yrttänyt laittaa, huonolla menestyksellä.

Kommentit (4)

Vierailija
Viesti

Moikka!Jos itselläni on suupielet auki niin bepanthen auttaa aina, sitä kun hölvää monta kertaa päivässä niin johan paranee.Olisikohan se ollut niin että johtuu b-vitamiinin puutteesta? Niin muistan ainakin kuulleeni.Mutta tuota bepantheniä voi huoletta laittaa vaikka kuinka paljon, toivotaan että suupielet paranee pian!

Vierailija
Viesti

Meillä suupielet aukeavat mm tomaatista, kiivistä ja sitrushedelmistä. Sisarellani alettiin epäillä laktoosi-intorelanssia suupielten aukeamisen vuoksi ja sieltähän se löytyi. Eli salapoliisityötä tämäkin

Vierailija
Viesti

Vaivaan auttaa esim. ruisleivän syönti ja muiden b-vitamiinipitoisten ruokien nautiminen sekä tuo edellämainittu Bepanthen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat