Apua! Piilarineste ihan loppu ja erikoisliikkeet jo kiinni!

Vierailija

Mihin nämä piilarit yöksi silmistäni laitan?

Kommentit (23)

Vierailija
Viesti

tosin optikkoni ei suositellut sitä minulle. Mutta pysyvät kyllä nyt ensi yön silmissäni... aamulla sitten instruun suoraan.Ja millainen ihminenkö ei osta nestettä ajoissa? Tällainen työssäkäyvä, 1.5v villikon äiti, joka yrittää vapaa-ajallaan kotitöiden lisäksi rakentaa myös taloa. Ja jotenkin sitä nestettä ei vain yksinkertaisesti muista koskaan ostaa=)apVierailija
Viesti

Linssit vaativat fysiologisen suolaliuoksen, mutten ne turpoavat tai kutistuvat ja seuraavana päivänä onkin sitten ihan uudet vahvuudet.

Vierailija
Viesti

ovat runsaasti happea läpäisevät ja niillä voi siis tarvittaessa mennä vaik viikonlopun yli reissussa. kannattaa panostaa kunnon linsseihin!

Vierailija
Viesti

Ei ole tähän hätään ketään kaveriakaan, kenellä olisi piilarit. Taidan laittaa keitettyyn veteen yöksi.ap

Vierailija
Viesti

Olen monta monta kertaa pitänyt piilarit yön yli vesilasissa ja aamulla silmiin....Kyllä vähän kirvelee, mutta silmät on vielä päässä, ja nekin piilarit kesti vielä monta käyttökertaa. Ja piilareita olen käyttänyt 9 vuotta...

Vierailija
Viesti

PROFESSORIN PIILOLINSSINESTE on tuotteen nimi, soita omaan lähimpään yliopiston apteekkiin ja kysy myyvätkö tuota.

Vierailija
Viesti

Niistä ei ole huomenna mihinkään, jos vedessä lillutat. Jos et osaa mennä apteekkiin ostamaan sitä keittosuolaa, hanki vaikka rillit.

Vierailija
Viesti

Olen sittemmin yrittänyt etsiskellä, koska samaa ainetta kuin optikoilla yli puolet halvemmalla. Taidettu laittaa vaan piste sille kilpailulle jonkin tahon toimesta, kun ei ole enää näkynyt, mutta voihan se olla paikkakuntakohtaistakin. Eli eikun ap käy kysymässä ko. liikkeistä?

Vierailija
Viesti

joskus on unohtunut laittaa nesteet yöksi, aamulla olleet kovettuneet " käppyrät" mutta menneet normaaliksi kun olen nesteet laittanut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Alueet

Uusimmat

Suosituimmat

Suosituimmat