Kutinaa alapäässä!!! Ei ole hiiva/kuivat limakalvot. Lääkärit/hoitajat HUOM!

Vierailija

Ongelmana siis kutina. Hiivan olen hoitanut pois ja sitä mulla usein kyllä ollut, mutta ei siis tällä hetkellä mitään valkovuotoja tms.. Luulis siis hiivan menneen ohi jo kun olen 2 diflucan kapselia ottanut ja puikkokuurinkin käyttänyt ohessa. Alapään bakteeritasapaino voi toki olla ketuillaan jostain syystä hiivan jälkeen?? Olenkin nyt muutamia päiviä käyttänyt gynocaps-maitohappobakteereita alapään vaivaan, mutta edelleen kutiaa vähän! Mistä voi olla kyse? Mitään hajua tai vuotoa ei ole, vain pientä inhottavaa kutinaa emättimen suulla. Kuiva alapää ei pitäis olla, en ole ollut raskaana ikinä ja hormonitasapainon pitäs olla ihan normaali.Kondylooma mulla on todettu 3 vuotta sitten.. Siis ihan näkyviä pieniä kondyloomia, ne tulevat ja menevät aika ajoin ja kutisevat kyllä mutta nyt niitä ei paljaalla silmällä näy ainakaan ja kutinaa on.Hapanmaitotuotteita käytän päivittäin, en syö paljon sokeria tai pastaa tai vaaleita leipiä.Gynelle tilaan huomenna ajan, mutta mitä ihmettä tää vois olla???

Kommentit (25)

Vierailija
Viesti

Kutinaa on ainoastaan häppäreissä.

Sukupuolitautia minulla tuskin on, joten se on poissuljettu! Mikä muu voi vaivata?

Vierailija
Viesti

Joko se on oireeton tai sitten ei ole.. En oikeen itsekääntiedä onko kutinaa/kirvelyä vai mitä tää on. Hyvähän se olis ottaa jos hiukankaan epäilyttää, sen verran yleinen tauti kuitenkin tiemmä on. Ettei meinaan pääsisi muhimaan turhaan vuosikausia.Mahtaako ne sitten antaa myös miehelle reseptin mun kautta samantien vai täytyykö sn käydä tutkimuksissa ensin? Mikähän käytäntö siinä on? KUn toisaalta onhan se nyt melkeen varma, että jos mulla on, niin myös mun kumppanilla on se ihan yhtälailla.ap

Vierailija
Viesti

Uusiutuu aina muutaman viikon välein. Kutisee ja alpää artyyntyy helposti. Hiivaa ei ole, kuivat limakalvot ehkä syynä.

Vierailija
Viesti

Jos sinulla hiiva ongelmana, niin suosittelen erittäin lämpimästi: LActacydia tai kaupastakin saatavaa Lactolinea. Sisältää maitohappoja. Pese sillä alapääsi päivittäin. Ei ole hiivaa tullut moneen vuoteen ja ennen tuon aineen käyttöä oli suorastaan krooninen. Kun edellisestä pääsin alkoi uusi.

Vierailija
Viesti

Mulla välillä jotain patteja tuolla alakerrassa? Just oli tässä pari päivää sit, mut meni ohi. Ihan kun olis ollu jotain kellukoita... Kutiaa ja tosi kipeitä jos esim. housun sauma hinkkaa just sitä kohtaa. Ilkeetä olla töissä. Joskus joku on epäillyt herpekseksi..

Vierailija
Viesti

Pitää kaikkien seksikumppaneiden mennä itse lääkäriin, jotte heidät saadaan testattua ja heidän kumppaninsa, jotka mahdollisesti ovat myös saaneet tartunnan, saadaan jäljitettyä ja hoidettua. Siksi ei ole mahdollista partnerin saada lääkkeitä sun kautta.Joissain terveyskeskuksissa antibiootti jaetaan sieltä suoraan.

Vierailija
Viesti

Ja kävin labrassa. Otettiin sitte klamydianäyte kun itse sitä pyysin ja papa-näyte sekä valkovuodosta näytteet että onko hiivaa tai trikomonasta tms.Kuinka nopeasti tulokset tulee, en huomannut kysyä eikä hoitaja vissiin huomannut sanoa?Entäs jos mulla on klamydia, niin eikö lääkkeet ole ilmaisia? Entäs seksikumppani? Saako lääkkeet minun kauttani vai pitääkö mennä erikseen testeihin? Kävin yksityisellä...

apVierailija
Viesti

Mulla ei ainakaan klamydiassa ollut minkäänlaisia kutinaoireita.Lääkäristä annetaan resepti klamydiaan, ja sen lääkkeen saa hakea muistaakseni ilmaiseksi apteekista.Vastauksessa kestää kai viikko.

Vierailija
Viesti

Paukamat kutisee ja ne menee itsestään viikon kahden sisässä pois. Virushan se on, joten sille ei periaatteessa voi mitään. YTHS:n sivuilla on järkevää tietoa kondyloomasta.. ei peloitella vaan puhutaan niinkuin asia on. Totuushan on se, että sitä on melkein jokatoisella. Ei voi mitään.Mua jännittää ja vituttaa. KUvittelenkin jo varmaan osan oireistani ja toisaalta olen nyt varma että klamydiahan se on. Ei kyllä aavistustakaan milloin olen sen saanut. Perkele! Suoraansanottuna vituttaa!!!!Oletteko saaneet sen kertapaukun klamydiaan vai pidemmän kuurin?ap

Vierailija
Viesti

No jos gynelle varaat ajan niin sielläpä sen sitten kuulet, mutta joku tuommoinen limakalvojen kuivuminen/ oheneminen tulee mieleen.Ceridal-öljyä paikallisesti.

Vierailija
Viesti

joka totes sen tod. näk. olevan normaalia limakalvojen kuivumista yms. rasvausta suositteli useasti päivän aikana, myös tuota ceridalia.

Sain myös trysocort- rasvaa, joka on kyllä hieman myös auttanu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Alueet

Uusimmat

Suosituimmat

Suosituimmat