onko enterorokko vaarallinen raskaana olevalle?

Vierailija

Armeijassa on ilmaantunut enterorokkoa, tartunnan saaneita sotilaita pidetään eristyksissä kunnes kaikkien oireet ovat hävinneet. Askarruttaa kuitenkin, voiko olla pieni tartuntariski myös oireiden hävittyä?

Kommentit (5)

Vierailija
Viesti

Neuvolassa sanottiin tänään, että enterorokko voi tarttua oireiden jälkeen vielä usean viikon ajan; kyseinen virus ei kuitenkaan ole sikiölle vaarallinen. Mutta kuka raskaana oleva haluaa sairastaa mitään rokkotautia? Minä taidan pysyä kaukana... :] Toivottavasti ei tartu armeijasta lomailevalta pojalta edes iskään!http://www.ktl.fi/attachments/osastot/infe/ttlaakkommentit/tartuntatauti...

Vierailija
Viesti

vaikka tartuttamisen mahdollisuus on vielä olemassa?

Olisi tietysti hankala pitää lasta kotona viikkoa tai kahta, kun ei edes oireile...

Vierailija
Viesti

Oireettomana voi kuitenkin tarttua eli itämisaikana. Meille lääkäri sanoi, että kun kuume on poissa ja lapsi jaksa aolla voi viedä hoitoon. Eristävät armeijassakin varmaan siksi, että tauti tarttuu niin helposti.

Vierailija
Viesti

ei missään ole ollut mainittuna (tutuilla on tuo rokko ja pelkään, että tarttuu, siksi olen vähän katsellut mikä se oikein on)Toisaalta on niin uusi tulokas, että kokemuksia ei liene suuremmin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat