Kuinka usein syöt " oikeita" herkkuja? ov

Vierailija

Eli oikeilla herkuilla tarkoitan kunnon karkkia, suklaata, sipsejä tms..

Mitä syöt ja minkälaisia määriä kerrallaan? paljonko painat?

Kommentit (19)

Vierailija
Viesti

Siis jos viikon ajan syöt joka päivä karkkia, seuraavallakin viikollakin tuntuu, ettei selviä päivästä ilman karkkia..Vastaavasti, jos olet vaikka viikon tai kaksi kokonaan ilman, niin helpottaa ja tarve vähenee.

Vierailija
Viesti

ainakin jotain herkkua..

Paino 49kg, pit. 166cm.En tiedä onko mussa " jotain vikaa" vai jääkö mun kokonaisenergiansaanti vaan silti pieneksi tai sopivaksi, kun en koskaan ole painanut enempää.

(tai no raskaana vika viikoilla painoin n. 55kg)

Vierailija
Viesti

Olen todella huomannut saman.

Ja pitää todella paikkansa että kun on pari päivää ollut syömättä niin ei tee edes mieli enää...Mulla on " lupa" syödä herkkuja pe ja la, mutta kun jää yli niin ne on pakko syödä su ja ma ajattelen että koska su on jo menetetty niin voin syödä koko viikon taas... SAIRASTA, tiedän!!!6

Vierailija
Viesti

joka päivä, mä syön noin kerran viikossa ja mitat on 180cm ja 90 kg.

pitäsi varmaan ruveta syömään herkkuja joka päivä niin laihtuis.

Vierailija
Viesti

Esim 4-6 kertaa viikossa. Usein mässy on karkkipussi (ei mikään pieni) tai suklaalevy tai vaihtoehtoisesti useampi pieni suklaapatukka.Olen niin ehdollistunut tähän tapaani, että tuntuu oikeasti vaikealta iltaisin esim katsoa telkkarista jotain hyvää ohjelmaa tai lukea vaikka naistenlehteä ilman tätä herkuttelua. Paino noususuuntainen.. Nyt 171 cm ja 77-79 kg.

Vierailija
Viesti

Joka päivä jotain herkkuja, koska kahvin kanssa on saatava jotain makeaa pullaa tms. (1-2xpäivässä). Karkkia en yleensä viikolla syö, viikonloppuna yksi pussi tai suklaalevy. Pe ja la yleensä myös jotain suolasta herkkua eli juustoja tai shipsejä tms.(kun lapset on menny nukkumaan).

164cm / 61kg

Vierailija
Viesti

että mulle oikeat herkut ovat rasvaisia ruokia, juustoja, pähkinäitä ja kermaa, ei niinkään karkkeja tai sipsejä. suklaatakin syön joka päivä, mutta se on tummaa.Tänä aikana olen laihtunut miltei 20 kiloa.

Vierailija
Viesti


Kevyt jäätelöä lähinnä menee illalla telkkaria katsellessa lasten mentyä nukkumaan. Ruokaa ja herkkuja syön niin paljon kuin tekee mieli. Mitään sairaita satseja ei tule kuitenkaan vedettyä.Mitat 171cm/63kg. Pienet lapset pitää liikkeessä, yhden kanssa painaisin varmaankin 10 kiloa enemmän tällä ruokavaliolla ;)

Vierailija
Viesti

karkkia suht pieniä määriä lähes päivittäin, keksejä ja pullaa ehkä 2-3 kertaa viikossa. jäätelöä harvemmin. suklaata en voi syödä, siinä mulla katoaa kontrolli kokonaan ja jos aloitan, en voi lopettaa.noin kerran viikossa syön karkkia runsaammin, ehkä parisataa grammaa. lähinnä lakua, irtokarkkeja ja salmiakkia (jota on saatava siis lähes päivittäin)paino on aamulla mitattuna noin 57 kg, pituutta on 160 cm . paino lähtee välittömästi nousuun, jos tästä lisään makean syömistä. testattu on, ja jouluna on todellinen ongelma.Vierailija
Viesti

Viikonloppuisin sipsiä ja dippiä ja arkisin karkkia...

Ja jos illalla, kun lapset nukkuvat, ei ole mitään herkkua kaapissa niin syön vaikka sokerikorppua, keksejä, jopa hunajaa eli joita yleensä en niin välitä...

Pitäisi oikeasti lopettaa mutta ei ole itsekuria ei...178cm/n. 75kg

Vierailija
Viesti

169/61Syön 0-2 pizaa kuussa, en muuta roskaruokaa.Karkkia 1-2 kertaa viikossa jonkun pienen karkin, esim 50 g patukan tai pari palaa tummaa suklaata.Pullaa/leivonnaisia 0-2 viikossa.Sokerilimsaa ja mehuja erittäin harvoin, en joka kuukausi.Alkoholia muutama annos viikossa.Paino pysyy näissä lukemissa. Haluaisin pari kiloa laihtua mutta pitäisi jaksa alisätä liikuntaa klun ruuasta en halua tinkiä. Nyt liikuntaa 2-5 kertaa viikossa.

Vierailija
Viesti

jos kotona sattuu joku suklaalevy olemaan (tuotu vaikka laivalta) niin siitä saatan palan ottaa vaikka päivittäin, mutta noin yleisesti meillä ei juuri herkkuja kotona ole. Jotain jäätelöä ja keksejä saattaa olla, joita lapset syö, mutta niitä en itse syö yhtään. 165/55 on mitat. En siis tarkoituksella ole noita herkkuja syömättä, mun ei vaan tee niitä mieli.

Vierailija
Viesti

vain karkit, pulla, sipsit, sokerilimsa, tuoremehu ja sokerimehut sekä erilaiset leivonnaiset, niin sit tosi harvoin.Karkkia napostelen muutaman parina päivänä viikossa. Ehkä kerran kuussa syön enemmän jossain bileissä tai leffassa.Pullaa ja muita leivonnaisia ehkä kerran kuussa.Sokerilimsaa ja sokerimehuja en ikinä. Tuoremehuja paha kyllä joskus joka päivä :(Sipsejä en osta koskaan kotiin, bileissä saatan syödä muutamia.Mäkkäriin ja pitsaan lankean paljon useammin. Noin kerran kahdessa viikossa. Ja alkoholiin joka viikko.Paino 59 ja pituus 170.

Vierailija
Viesti

Syön joka päivä hyvin säännöllisesti, suunnilleen näin:

-Kolme leipää, teetä-Puoli levyä suklaata tai suklaapatukka tai 2dl jäätelöä, teetä-Pari leipää tai hedelmää-Annos lämmintä ruokaa-Pari hedelmää tai pähkinöitä, teetä-Puoli levyä suklaata, teetäNoilla eväillä en laihdu enkä liho..

Vierailija
Viesti

Yleensä lauantaisin, mutta koska jää kuitenkin yli, niin jatkan sunnuntaina. Levy suklaata menee lähes joka kerta (yksi levy viikossa), välillä jotain muuta lisäksi. Tästä tavasta yritän päästä eroon, mutta kun se vain on niin hyvää.

Kesällä menee lisäksi aika paljon jäätelöä (useampana iltana viikossa).Viikolla syön kuitenkin terveellisesti, en syö kahvin kanssa pullaa tai keksiä, enkä muitakaan herkkuja.Painoa 52 kg.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Alueet

Uusimmat

Suosituimmat

Suosituimmat