Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
28.1.2013

Harkitsemme muuttoa Sipoon Eriksnäsiin. Olisi kiva kuulla alueesta hyviä ja huonoja puolia lapsiperheen näkökulmasta, jos täällä joltakin löytyy kokemuksia? Millaisia asukkaita, palvelut, yhteydet, koulut ja päiväkodit jne.

Kiitos etukäteen! :)

Vierailija
Eilen 18:46

Poika vaan ilmottaa, että polttaa, aikoo polttaa, ei pysty nyt lopettamaan, eikä haluakaan.

Poika ei juo, noudattaa melko tiukkoja kotiintuloaikoja ja hoitaa koulunsa ihan riittävän hyvin.

Silti en voi sallia itsensä myrkyttämistä.

Mikä avuksi?

Siskon tyttö on tosi kaunis, ihan kuin enkeli. Sillä on vaaleat pitkät kiharat hiukset, isot siniset silmät, kauniit hoikat kasvot jne. Saman ikäinen oma tyttöni sen sijaan on ruma. Sillä on ohuet maantien väriset hiukset ja pienet siansilmät.


Vierailija
To 23:15

Tuli tänään ostettua takki, muuten sopiva mutta hartiat vähän muualla kuin pitäisi. Siis vähän, ei radikaalisti. Vaikuttaa kuitenkin hihojen muotoon. Aloin vähän miettimään että näytänkö avaruusoliolta.

Vierailija
Pe 00:28

Minun on vaikea tottua elämään yhdessä poikaystävän lapsen kanssa (alakouluikäinen). Nyt seurusteltu 8 kk ja kohta muuttamassa yhteen. Lapsi miehen luona vuoroviikoin, ja käytännössä nyt loma-aikaan monta viikkoa peräkkäin. Itselläni ei ole lapsia, enkä ole erityisen lapsirakas.

Eli mulla tuokin kurimus olisi pian edessä ja olisi kiva jos yhtään pystyisi varautumaan mitä se tulee maksamaan. Tällähetkellä mulla on aika yksityiselle, jossa suukirugi sen poistaa. Nyt kyllä mietin, että pitäisikö vaihtaa kunnalliselle puolelle, mutta toisaalta sitten ne jonot...

Tänään poika (menossa ekalle syksyllä) tuli pihalta sisälle naapurin samanikäisen tytön kanssa, ovat hyviä kavereita keskenään. Sit eteisessä huusi mulle että "äiti, mennään Jennan (nimi muutettu) kanssa leikkimään mun huoneeseen ja me ollaan siellä nakuna että älä tuu jooko häirittee!"

Ostin kuukausi sitten runkopatjan, ja nyt on selkä ja hartiat aivan rikki. Kädet puutuvat yöllä kyljellä nukkuessa, selällään en osaa nukkua, päiväsaikaa, hartiat ja kädet ovat tosi kipeät ja välillä voimattomat. Selän lihakset aivan jumissa.


Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8809369
  • Viestiketjuja yhteensä 1006287
  • Käyttäjiä yhteensä: 3335
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä539