Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
14.3.2006 19:14

Siis en tajua. En urheile yhtään, teen stressaavaa työtä, jännitän helposti. Näistä tekijöistä huolimatta oon ainoa työpaikalla, joka on vuodesta toiseen terve. Ei vatsatauteja, ei flunssia, ei särkyjä.. en koskaan saa olla sairauden takia poissa edes yhtä päivää.

Vierailija
Eilen 12:12

Meille syntyy kolmas lapsi alkukeväästä, ja hänelle kaivattaisiin nyt nimeä. Sukupuolta emme ole ottaneet selville.

Isosiskot ovat:
Sofia Aada Eveliina ja Lydia Emma Olivia

Vierailija
La 23:02

Ibizalla, koska halusin näyttää aviciille että olen khuul. Olin vähän sekaisin mutta kun tokenin, tunsin itseni 10 vuotta vanhemmaksi. Mutta vitut siitä, se piti kokea.

Vierailija
6.6.2007 19:29

ilman syytä, ihan yllättäen, poti maassa makavaa ja mutraa luita niin voiko vielä ajatella, että kerta on eka ja viimeinen?

Kummatkin shokissa, yhteisiä vuosia 9 ja kaikki piti olla hyvin ei riitaa.

(mies tosi uupunut työelämässä jne).


Vierailija
La 23:12

Paprika<3 herkkusienet<3 katkaravut<3 kahvi<3 lohi<3 kiivi<3 banaani<3 mansikka<3 päärynä<3 viinirypäleet<3 broileri<3 suklaa<3 paprika<3 paprika<3 paprika<3 herkkusienet<3 herkkusienet<3 katkaravut<3 katkaravut<3

Kaipailisin kokemuksia eron jälkeisestä yhteen paluusta. Erottiin exän kanssa nopeasti 2,5 vuotta sitten, tapasin heti uuden miehen, rakastuin tulisesti. Sitten tuli ylläri, vahinkoraskaus ja päätettiin pitää vauva. Nyt alkuhuuman haihduttua tuntuu että mitään tunteita ei ole jäljellä.

Vierailija
Pe 04:16

Ensin otti yhteyttä pitkähköllä viestillä, jossa kyseli kuulumisiani ja kertoili omiaan, mikä oli mielestäni oudohkoa kun en ollut mitään kysynyt. Tuli riitaa ja hiljaisuus.

Vierailija
7.8.2008 12:54

Anopin taloon tulee iso putkiremontti, ja taloyhtiö on järjestänyt kaikille väliaikaiset asunnot. Pois pitää muuttaa puoleksi vuodeksi. Anoppi ei ole tyytyväinen hänelle varattuun asuntoon, se kun on kaupungin "huonolla" alueella.


Muutamme lähelle päiväkoti Kannelta, ja tottakai olisi kiva saada lapsi mahdollisimman lähelle hoitoon. Kokemuksia siis tästä päiväkodista ? Entäs alueen muut päiväkodit, Kannelmäki, Vanhainen ja Pelimanni ?

Ajateltiin antaa meidän tytölle nimeksi Nora. Nimenomaan Nora, kun ei tykätä siitä miten Noora-nimessä venytetään tuota oota. Itse ajateltiin lausua Nora puolellatoista oolla, mutta voi olla joillekin vähän hankalaa, joten toimisiko jos muille ihmisille puhuttaisiin ennemminkin Norasta?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8804730
  • Viestiketjuja yhteensä 1005816
  • Käyttäjiä yhteensä: 3017
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä269