Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Pitäisi olla oikeasti sointuva Eemelin perässä ja vain yksi nimi. R-kirjainta ei saisi olla. Jos perään laittaisi kaksi nimeä niin olisi helppoa, mutta se ei miehelle sovi.

Voi että ärsyttää taas ihan täysillä mun veljen vaimo. Tai ei se taas ole mitään tehnyt, mutta mun mies ja mun veli on samassa työpaikassa ja mun veli kehuu jatkuvasti vaimoaan mun miehelle ja niiden lapsia myös.

ny silmää särkee:( Puristin melkein tyhjää purkkiä käsissä suihkun alla ja jotenki se räpsähti niin, että lensi silmään sitä shampoota (värjätyille hiuksille tarkoitettua)...Huuhtelin ja huuhtelin silmää minkä ehdin...hemmetti kun särkee nyt sit silmää kuitenki....Mitä tälle voi vielä tehdä?

Vierailija
To 21:38

Valmistuin äskettäin sosionomiksi, mutta työtilanne on surkea. Haluan opiskella sairaanhoitajaksi. Olen aikaisemmin opiskellut lähihoitajaksi, joten hoitotyönon tuttua. Eli en ole menossa soitellen sotaan vaan oikeasti haluan sitä.

Vierailija
Ma 14:58

Päiväkoti ilmoitti minulle että lapsella pitää olla sisätossut. Jarrusukat tai vastaavat ei kelpaa, minkälaiset sisätossut lapsella pitää olla? Crocsit ja muut kovapohjaiset kengät on päiväkodin kieltolistalla.

Vierailija
30.5.

Mikä verkkokauppa myy hyviä juhlakenkiä lapsille.

Kesäkuulla siskon häät ja 7- vuotiaalta puuttuu kengät. Meidän paikkakunnalla ei ole hyvää kenkäkauppaa.
Oletteko tilanneet lapselle kenkiä netistä?
Onko palauttaminen vaikeaa, jos koko väärä?

Vierailija
6.9.2008

Lainojen korot nousee ja talojen/asuntojen hinnat romahtaa. Kertokaa minulle tyhmälle että miten se meihin vaikuttaa, kun meillä on lainaa hiukan yli 100000 ja aikeissa ei ole myydä taloa, vaan asua tässä ihan eläkeikään asti.


Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8808544
  • Viestiketjuja yhteensä 1006206
  • Käyttäjiä yhteensä: 3271
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä482