Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
04:34

Aloitettakoon siitä, etten tiedä miksi tänne edes kirjoitan. Osaan ratkaista asian itse ja/tai miehen kanssa, mutta kai haluan vain avautua. Älkää jooko tehkö mitään analyysejä, joiden mukaan kaikki on tuhoon tuomittua jos aikavälillä x-y tulee riitaa.

Vierailija
3.8.2007

Laittakaas tulemaan hyviä ideoita mun ja mieheni yhteisiin 40.v juhliin. Juhlat ois tarkoitus pitää talvella, tammi-helmikuun vaihteessa eli siis sisätiloissa hyvin pitkälti.


Mietin ihan tosissani itseni irtisanomista töistä, kun 3-vuotiaalle lapselle äidistä erossa oleminen on niin haasteellista. On luonteeltaan arka ja nytkin on jäänyt hoitoon kotiin isänsä kanssa, mutta saattaa itkeä aivan hysteerisesti tuntitolkulla ikäväänsä.

Vierailija
Ma 23:10

Kahden viikon päästä lähtö Espanjaan perheen kanssa (lapset 1,3,5v.).
Ei olla aikaisemmin käyty, mutta tuttava kehui aluetta. Majoitus Mijas Costa kylässä/kaupungissa Fuengirolan lähellä.

Vierailija
21.1.2007

Ensimmäinen tulossa ja ei ole hajuakaan miltä supistukset tuntuu. Viikkoja kasassa 39 ja kyyristelin tuossa juuri siivoillessa niin iski aivan julmettu selkäkipu (kouristus) joka kesti noin minuutin ja loppui sitten. Onko supistelua vai mitä?

Vierailija
17.9.2015

Moik,

Onko kenelläkään Tulikivin Aada mallia takkaa? Ja paljonkko olette maksaneet siitä? Ollaan katteltu sitä meille ollkariin.

Pyysin tarjouksen Rakentajalta, niillä oli joku yhteisosto juttu siellä. Mitä useampi pyytää tarjouksen sitä hanlmemmallla pitäis saada.

 

Oma kultani on niin älyttömän kiree ja kiukkunen koko ajan. Huutaa ja raivoaa ilman syytä. Sitten kun hermostun siihen huutoon tulee kommetti, että tekisit joskus niin kuin käsketään (tarkoittaa kotitöitä). Monena iltana lähtee kaverin kanssa kahville ja tulee joskus 2-4 tunnin kuluttua kotiin.

Itseäni kiinnostaisi jossain vaiheessa elää jossain päin Aasiaa. Minkälaista elämä Aasiassa noin yleensä on? Onko suomalaisen helppo sopeutua sinne? Ja toki Aasia kattaa eri maita ja kulttuureja :) Mutta siis kertokaa, missä maassa olette olleet ja miten olette kokeneet kyseisen kulttuurin yms.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8809979
  • Viestiketjuja yhteensä 1006354
  • Käyttäjiä yhteensä: 3386
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä586