Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

ett 9 puhuu asiaa..useimmat lääkkeetkin vaikuttaa eri ihmisille aivan erilaisia sivuvaikutuksia,kokemusta on.Mulla ollut Mirena 2 vuotta ja tänää päätin et nyt se lähtee pois.Viisi ekaa kuukautta vuosin kun seula,mut terkkari käski olla kärsivällinen ja odottaa,et kyllä se vuoto vielä loppuu koko

Vierailija
Eilen 16:29

Mitä tarkoittaa kun sanotaan että on vaikkapa töissä tai käymäs "isolla kirkolla"? Entä mikä on reisiperintö?? Oon koittanu selvittää mutta täältä saan varmaan vastaukset. Thanks

Elikäs, tässä nyt painiskellaan (tai minä painiskelen) asialla sellaisella, kuin että mitä tehtäis.. Me ollaan asuttu kaksi vuotta omassa omakotitalossa, maksoi 55 000. Lainaa on yht. 65 000, silloin maksettiin myös luottokortin summa yms. pois.


Vierailija
Pe 12:45

Olen täällä tehnyt vuosien varrella muutaman aloituksen ja kysellyt mieltäni askarruttavia asioita, ei ainoatakaan vastausta. Olen osallistunut moniin keskusteluihin, ei ainoatakaan vastausta mut kommentteihin. Kirjoittelen välillä esim.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8811656
  • Viestiketjuja yhteensä 1006483
  • Käyttäjiä yhteensä: 3419
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä607