Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Onko Plastron vai Brion taaperokärry parempi? Mitä ominaisuuksia kärryltä yleensä pitäisi osata vaatia? Jarruista ainakin olen kiillut puhuttavan... Onko kärry tarpeellinen ja mieluinen lapselle? Miten pitkään se kiinnostaa ja koska (minkä ikäiselle) kannattaa hankkia?

Löysin pitkän etsinnän jälkeen Maskusta mieleisennäköiset ja -oloiset virolaisvalmisteiset bellus-sohvat. Onko kellään pitempiaaikaista kokemusta niiden laadusta? Minulle kyseinen merkki on entuudestaan ihan outo. Kertokaa kokemuksianne, ettei tulisi laitettua rahoja kaivoon.. :)

tiedän että tämä kuulostaa kauhealta. Mutta onko täällä ihmisiä jotka ovat pakon edessä joutuneet näin tekemään? Odotan down lasta, lapsi oli alussa kovasti odotettu, mutta lopulta kävi miehelle liian rankaksi. erosimme ja nyt olen yksin. tiedän ettei minusta ole tähän yksinäni.

Vierailija

En olisi koskaan uskonut itsestäni. Olen aina ajatellut, että jos suhde on kunnossa, ei kummallakaan ole tarvetta vilkuilla muita. Meidän suhde on kunnossa, tai oli, kunnes tapasin vuoden alussa erään miehen työn merkeissä ja se oli kuin salamanisku.

Otteko missään siis nähny myytävän My Little Pony-kalenteria. en nyt hirveesti oo ehtiny etsimään, mutta ei ainakaan äkkiseltään ole myöskään silmään osunu ja meiän lapset tät toivois erityisesti... ;)

Kun nyt täällä tota lihavuus-keskustelua taas käydään, niin kysymys:

Milloin huomasit olevasi " lihava" ja miltä se tuntui?

Itse järkytyin aika lailla, kun 20-vuotispäivänä menin pitkästä aikaa vaakaan ja arvatkaas mitä se näytti? (Pituus 172)


Vierailija

Moikka!
Mä oon 20 vuotias tyttö ja mulla ois kysymys mun painosta. Oon 159cm pitkä ja painan 68kg. Oonko lihava?
Mä harrastan tanssia ja lenkkeilyä ja 18 vuotiaana laihdutin 72 kilosesta 59 kiloon. Mut nyt ne on kaikki tullut takaisin.

Ostettiin talo ja suunnitelmissa olisi asentaa takka olohuoneeseen. Onko kellään kokemusta tai tietoa ultimatemarket.com:sta? Miten käytännössä toimii, meneekö toimituksessa kauan ja onko uunit laadukkaita yms.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8802624
  • Viestiketjuja yhteensä 1005622
  • Käyttäjiä yhteensä: 2826
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä100