Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Oletteko itse kokeneet tai puolisonne että kuntoutusjaksojen ihmissuhteet tulevat haitaksi omaan parisuhteeseen? Viikko kerrallaan kotoa poissa ja tiivis yhteistyö kuntoutuskavereiden kanssa antavat mahdollisuudet uusien ihmissuhteiden luomiseen ja myös pettämiseen/uskottomuuteen?

Mulla on 2 lasta ja molemmilla on vaan yksi harrastus. Toinen käy kerran viikossa ja toinen käy 2 kertaa viikossa harrastamassa. Mä en millään haluais ja jaksais illalla aina lähteä. Pakko se on, kun kuitenkin lapset tykkää. Mies auttaa välillä minkä töiltään pystyy.

Tarvitsisin pikaisesti vinkkejä tytön 12v synttäreille, pelit ja leikit vielä hakusessa. Noin 11 tyttöä paikalla ja ohjelmaa tarvitaan siksi, että ovat aika riehakkaita ja menee hulinaksi jos ei mitään tehdä. :)

Synttärit tämän kuun lopussa, kaunis kiitos kaikille vastanneille! :)

Vierailija
To 20:58

Olen kolmatta kertaa raskaana, ja kaksi edellistä raskauttani päättyivät keskenmenoon. Nyt on ihan valtava huoli ja ahdistus, meneekö tämäkin raskaus kesken. Edelliset keskenmenoni tapahtuivat 8.

Vierailija
18.9.2006

9 vuotiaalla tyttärelläni on toisessa rinnassa nännipihan alla peukalonpään kokoinen patti. Patti ei ole kivikova, eikä ihan pehmeäkään.. vaikea kuvailla. Hänen rinnat eivät ole vielä yhtään kasvaneet. Tämä patti näkyy ulospäin ja koko nännipiha on isompi kuin toisessa.


Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8810814
  • Viestiketjuja yhteensä 1006411
  • Käyttäjiä yhteensä: 3403
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä595