Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
27.1.2008 14:21

vanhemmillani ytj-kiinniottoja ja perheväkivaltaa, joka ratkaistu sovittelulla eli ei tuomioita kummallakaan. VOIKO vaikuttaa minun pääsemiseeni asiantuntijatehtäviin, jossa vaaditaan laaja turvallisuusselvitys?


Onko teillä taloudellisia tarpeita? Jos näin on, enemmän huolta. Tuon teille taloudellista tukea näiden tehdessä sinulle lainaa edullisemmin ehdoin kuin ehdot pankin. Työskentelen dynaaminen tiimi ja voimme vastaamaan tarvetta laina 48 tunnin kuluessa. Haluatko lainaa?


Hei! Kertokaa millasia oireita teillä on ollut ennen plussausta? Eli aika ovulaation ja mahdollisen tädin tulon välissä.. Mistä on voinut epäillä olevansa raskaana näin varhaisessa vaiheessa?

Kysyn teiltä odottajiltakin. :)

Vierailija
16.6.2012 19:29

Riittääkö että lapsella on oma passi ulkomaanmatkalla, vai pitääkö olla toiselta huoltajalta vielä erillinen kirjallinen lupa lomamatkaa varten, jos on yhteishuoltajuus ja lapsi lähtee toisen vanhemman mukana lomalle?

Vierailija
19.11.2007 15:11

elikkä juuri ensimmäistä kertaa aloitin ehkäisyrenkaan käytön, ja lenkillä ollessa se oli valahtanut kuukuppiin, jos ei olisi ollut kuppia olisi tippunut kokonaan ulos. Miten sen saa oikealle paikalleen ja tarpeeksi syvälle, nytkin luulin että se olisi ollut tarpeeksi syvällä?

Vierailija
Ma 13:39

Mikä verkkokauppa myy hyviä juhlakenkiä lapsille.

Kesäkuulla siskon häät ja 7- vuotiaalta puuttuu kengät. Meidän paikkakunnalla ei ole hyvää kenkäkauppaa.
Oletteko tilanneet lapselle kenkiä netistä?
Onko palauttaminen vaikeaa, jos koko väärä?

Olen nähnyt kuvia exästäni (lapseni isä), joissa hän poseeraa kera minigrip-pussin ja kehuu siellä olevan amfetamiinia. Kysyessäni asiasta hän kertoo vitsailleensa ja tarkistaneensa kuvien saaneen henkilön lojaaliutta. Pussin sisältö on kuulemma vehnäjauhoja.

Minulla on 2 lasta, vanhempi lapsi asuu ja on kotona kanssani 24/7. Nuorempilapsi sitten ramppaa kahden kodin väliä.

Nuorempi vaan tuntuu hoitolapselta, nuorempi on 3-4päivään aina isällänsä.
Ja sitten minulla.

Eli siis Valkovuotoni on hieman vihertävää (todella vähän enimmäkseen valkoista) ja runsasta mistä voisi olla kyse. Kun ystävälläni oli runsastunut valkovuoto hänellä alkoi parin päivän sisään menkat. Mutta siis mistä on kyse???

Sillä tavalla häiritsevästi, ettei ole enää normaalia ja sattumaa tietyt hankinnat.Jostain onnistun aina haalimaan tällaisia ihmisiä ympärilleni. Tälläkin hetkellä on 3. Heistä pari olen tuntenut jo pitkään ja yhden nelisen vuotta.

Töissäni kohtaan usein muslimeja, jotka eivät kättele, vaan laittavat vasemman käden sydämensä päälle ja nyökkäävät. Kertoisitteko lisää tämän tavan taustaa ja merkitystä? Se olisi sairaalamaailmassa paljon fiksumpi terveydystapa kuin kättely jo tartuntatautisyistä.


Vierailija
7.8.2012 14:16

Tilasin kevennys tablettaja kokeilu aika 14 päivää.Tuossa ajassa ei laihtumista tapahtunut ainoastaan sain vatsakipuja.Otin vielä kuukauden jakson katsoakseni tehoaako tuotteet EI TEHONNUT.

Nyt on pakko kysyä muilta ideoita. En tiedä, tuleeko tästäkään mitään, mutta ainakin on yritetty. Kyse on pienestä lahjasta, sillä mies pääsee nyt armeijasta lopullisesti. Oli siellä vuoden, ja se oli aika rankkaa aikaa hänelle, joten pieni palkinto olisi nyt paikallaan.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8807861
  • Viestiketjuja yhteensä 1006138
  • Käyttäjiä yhteensä: 3220
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä436