Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
Ma 18:31

Meillä on säästössä 2500,00 €, olemme sairaseläkkeellä ja tuon rahan piti olla pahan päivän varalle. Olemme saaneet toimeentulotukea, mutta säästöt otetaan nyt tulona huomioon. Millaisena rahana tuo säästömme pitäisi olla tilillämme, jotta sossu ei katsoisi sitä tulona?

Kyseessä sukulaistyttö, jonka kanssa emme ole kauheasti tekemisissä, mutta on mieheni kummityttö ja mies haluaa häntä muistaa.Meillä on itsellämme pienet lapset, joten olemme aika pihalla 12-vuotiaan mieltymyksistä. Olisiko kenelläkään antaa vinkkejä?

Vierailija
11.5.2007 17:40

Lapsemme tukki jälleen kerran pöntön, laittoi sinne paperia (siis pyyhittyään kakkapyllynsä) aika paljon. Pönttö on nyt sitten tukossa, ja on aivan täynnä pa*kavettä. Prkle, yritin vetää sitä mutta vesi vaan nousee... YHYY! Mitä hemmettiä tässä nyt pitää taas tehdä??

Vierailija
5.1.2006 13:53

En tiedä oikein mitä ajatella.. Rv. 12 menossa. Kaikki on hyvin ja ultrassa sykki neljä pientä sydäntä. Pelottaa kovasti.Lääkäri sanoi että pyrimme siihen että raskaus kestäisi rv. 32 asti, mielummin tietysti pitenpään.


Musta tuntuu että mun elämä on pilalla. Kukaan ei ymmärrä. Oon viillellyt. Elämä menee päin paskaa. Ei jaksa oon vasta 13vuotias. En olis uskonu et elämä voi mennä näin mönkään. Mun vanhemmat on eronnu ja mun isä oli väkivaltainen. Tuntuu et kukaan ri ymmärrä mua.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8807255
  • Viestiketjuja yhteensä 1006070
  • Käyttäjiä yhteensä: 3186
  • Uusin käyttäjä: maissi-