Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
19:49

Hei! Pystyykö hiivaa testaamaan kuukautisten aikana? Musta tuntuu, että hiiva olisi iskenyt jo toisen kerran tähän kevääseen ja viimeksi hain apteekista reseptittä lääkkeen.

Vierailija
19:27

Me ainakin tehdään sotamaalaukset ja käydää kaupungilla....Käydään me myös picnikillä:)

Vierailija
18:12

Olen opiskeluaikanani saanut pari lasta (ja sen takia valmistun 1,5 vuotta myöhemmin kuin mikä olisi ollut tarkoitus). Kannattaako se mainita CV:ssä? Siis lapset ja äitiysloma? Tai työhakemuksessa? O.o

Vierailija
2.4.

On olemassa eläviä organismeja joilla on tarve ja pakkomielle ja addiktio lietsoa vihaa ja tätä kautta tuhota jonkun elämää

He manipuloivat ihmisiä vihaamaan ja tekemään jollekin järjestelmällistä haittaa.

Vierailija
27.9.2007

Minä saan milloin vain muotoiltua mahastani raskausmasun. Hieron pyöritellen massua ja hetken päästä raskausmasu on esillä, sopivasti laskeutunut, ei pönöttävä. Outo taito, liittynee jotenkin eteenpäin kallistuneeseen kohtuuni. Muutoin olen normipainoinen ja normimasuinen.

Vierailija
15.10.2008

Siis, olisi kiva hankkia oikeita tauluja jne seinille iänkaikkisten julistetaulujen tilalle. Mihinkään hirmukalliiseen ei ole varaa, joten mistä pääsisi katselemaan nuorten (tai muutoin vielä tuntemattomien) taiteilijoiden teoksia? Vinkkejä olisi kiva saada.

Vierailija
8.2.2007

kuinka paljon olette saaneet asuntolainaa hakiessanne jos omaa osuutta ei laske mukaan ja millä tuloilla.? ja onko tietoa onko pankeissa suuria eroja.?

Vierailija
06:31

Odotan kolmatta rv 39+6 eikä mitään merkkejä ole tulevasta synnytyksestä... Vauva ei ole laskeutunut vieläkään. Köllöttää hyvin ylhäällä. Edelliset ovat syntyneet ajallaan 40+1 ja 39+5 ja ovat laskeutuneet ja kiinnittyneet ajoissa.

Vierailija
00:32

Hei! Olen 17-vuotias poika ja minulla yläasteikäinen pikkuveli, jonka kanssa asumme molemmat vanhempiemme luona. Meille syntyy aina silloin tällöin riitoja, joskus myös ihan turhista asioista. Riidellessä pyrin itse selvittämään asiat puhumalla, mutta veljeni käy todella usein minun päälle.

Vierailija
Eilen 21:23

Tutustuin erääseen naispuoliseen ystävään tässä noin. kolmisen vuotta sitten. Meillä oli samankaltainen elämäntilanne, ja tulimne loistavasti juttuun, mutta nyt viimeaikoina olen alkanut epäilemään ja miettimään onkohan tämä nyt sittenkään ihan aitoa ystävyyttä.

25.10.2005

Tilanteesta johtuen vietän paljon aikaa lasteni 12v, 9v ja 2v kanssa.Olisi mukava tavata joku, mies, jolle ei tarvitse selitellä minkälaista arki on, kun ei ole paljon vapaa-aikaa. Kun sitä vapaa-aikaa sitten on, olisi kiva tehdä yhdessä jotain, aikuisena.

Vierailija
Su 18:05

On aivan oikein, että isovanhemmat osoittaa testamentissa, jos heidän ei anneta tavata lapsenlapsiaan. Lapsenlapsista erottaminen on syvä loukkaus ja henkistä väkivaltaa isovanhempia ( kuin myös lapsia ) kohtaan.

Vierailija
28.6.2007

Niin, katselin vaan tuossa Seurassa ollutta kuvaa ja tuli vaan mieleen kuinka eri näköinen keskimmäinen poika oli verrattuna vanhempiinsa tai veljiinsä. Kiinnittikö kukaan muu samaan huomiota? Kaikilla muilla perheenjäsenillä on isot silmät ja tällä keskimmäisellä ei.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8815128
  • Viestiketjuja yhteensä 1006858
  • Käyttäjiä yhteensä: 3554
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä702