Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Mieheni käy joka päivä pubissa pelaamassa ja minä olen taaperon kanssa kotona, teen kaikki kotityöt yksin, olen siis 24/7 lapsen kanssa. Mieheni lähtee aina kun pubi aukeaa ja tulee usein vasta pilkun aikaan takaisin.

Vierailija
Eilen 23:44

Kysyn palstan tietäjiltä, riittääkö pelkkä kalanmaksaöljy turvaamaan D-vitamiinin riittävän saannin? Terveyskeskuksen lääkäri ei osannut vastata, vaan kehoitti lukemaan netistä ?

Vierailija
22.11.2006

Tilattiin uudet sohvat ja ne luvattiin 1-2 vkon kuluttua. Nyt on mennyt jo reilu kuukausi ja sohvia ei vaan näy eikä kuulu. Oon varmaan heidän mielestä maailman vittumaisin asiakas ku soittelen ja kyselen niitä. Ikinä en sieltä kyllä mitään tilaa. Onko muilla vastaavia kokemuksia??

Yhteistä taivalta takana pari vuotta. Mitään ongelmia ei ole ollut ja miehestä ei mitenkään voi uskoa että olisi pettänyt. Miehellä ei ole ollut mitään oireita alapäässä. Ei ennen taudin toteamista eikä sen jälkeen. Oireet vain naisella. Nainen ei ole pettänyt.


Vierailija
14.8.

Poikani pelaa tietokoneella vartin joka toinen päivä, ja kun aika on loppu, kinuaa hän vieläpä lisää peliaikaa! Tuohan ihan selvä riippuvuuden merkki, ei 13 vuotias tiedä omaa parastaan! Ennen 10 minuuttia riitti, mutta vasta kuukausi sitten lipsuin ja annoin lisää peliaikaa.

Vierailija
To 12:11

Mies Vantaalta. Hän pyörittää todella montaa naista samaan aikaan. Hänellä on jatkuva haku päällä deittipalstoilla. Valehtelee, että on eronnut 8-vuotta sitten. Lasten määrä vaihtelee 0-3 lähes täysi-ikäisiin lapsiin. Sama kaava pyörii.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8810048
  • Viestiketjuja yhteensä 1006359
  • Käyttäjiä yhteensä: 3388
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä588