Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
Eilen 22:26

Maailmankuvani muuttui. Tämä tapahtui jo lapsena n. 9 vuotiaana. Seuraavan kerran aikuisena ja sitten oikein todella ymmärsin. Emme ole todellakaan yksin, emmekä mikään penaalin (universumin) terävin kynä.

25.3.2006

Kysyimme useasta pankista asuntolainaa, koska olemme ostamassa perheasuntoa, joiden hinnat ovat todella pilvissä pääkaupunkiseudulla. Jokaisesta pankista sanottiin samat asiat, eli ei saa asuntolainaa ellei ole lainkaan säästöjä tai mitään vakuuksia.

27.3.2007

Olemme uusimassa remontin yhteydessä kaikki keittiön koneet paitsi astianpesukoneen. Hakusessa keskihintaiset ja laadukkaat koneet, terästä tai alumiinia. Luulisin että tuohon keskihintaan asettuu esim. Whirlpool, Electrolux, Upo, Siemens...?

Vierailija
29.6.2007

Niin, aloin tuossa miettiä omia kokemuksiani, ja kyllä parhaat seksihetket ja suurin nautinto on tullut sellaisen kanssa, josta muutenkin välitin. Mulla tunteet merkkaa todella paljon, eri tavoin.


Vierailija
26.1.2006

Kuka muistaa tätä näyttelijää? Hänhän teki itsemurhan v. 1983?Mielestäni erinomainen näyttelijä, mutta muistaako kukaan mitä oikein tapahtui? Hänellä taisi olla mielenterveysongelmia..

Vierailija
23.2.2007

Siskon tyttö on tosi kaunis, ihan kuin enkeli. Sillä on vaaleat pitkät kiharat hiukset, isot siniset silmät, kauniit hoikat kasvot jne. Saman ikäinen oma tyttöni sen sijaan on ruma. Sillä on ohuet maantien väriset hiukset ja pienet siansilmät.


Vierailija
5.10.2005

ett 9 puhuu asiaa..useimmat lääkkeetkin vaikuttaa eri ihmisille aivan erilaisia sivuvaikutuksia,kokemusta on.Mulla ollut Mirena 2 vuotta ja tänää päätin et nyt se lähtee pois.Viisi ekaa kuukautta vuosin kun seula,mut terkkari käski olla kärsivällinen ja odottaa,et kyllä se vuoto vielä loppuu koko

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8811826
  • Viestiketjuja yhteensä 1006494
  • Käyttäjiä yhteensä: 3425
  • Uusin käyttäjä: Juju1979