Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Onkohan muilla tällaista? Olen nyt muutaman kuukauden syönyt Cerazette-minipillereitä ja nyt alkaa kyllästyttää nämä haittavaikutukset: parin viikon välein kärsin kuukautiskivuista ja kauheista pms-oireista, mutta kuukautisia ei kuitenkaan ole (se sentään on hyvä puoli).

Vierailija
11.12.2008

itse olen kärsin pahasta hiivasta jo pitkään, ymmärrän ap tuskan....

ruokatottumusmuutosten yms. jälkeen ei ole helpottanut...Ei auta enään canestenit vaan aina on esim. antibioottikuurien yhteydessä pyydettävä diflucan samalla.....


Vierailija
Eilen 23:28

Mulla on ollut monet syksyt ja keväät nielu kipee, mut ei oo löytyny terveystalol mitään. Nyt ollu koko kevään, korvat kipeet mut neki niitten mukaa terveet. En saa välillä happea, kun oon niin tukossa. Ei johdu siitepölystä.

Mieheni oli lukenut jostain, ja nyt kun on menty jo viikon yli lasketun ajan olen alkanut epäillä! Otan siis vähintään kaksi kertaa päivässä suihin ja nielen, mutta ei mitään tehoa, en jaksais loputtomiin, on tuo mahakin tiellä. Onko kellään kokemusta onko lähtenyt synnytys käyntiin näin?

Vierailija
4.4.2006

Miksi käydään baarissa tyttöjen tai miesten kesken? Mitä sieltä haetaan. Itse tykkään käydä ulkona syömässä ja muutamalla lasillisella tyttöjen kesken, mutta mihinkään yökerhoon mua ei saa kuin " väkisin" . Miehen kanssa tykkään käydä yhdessä myös baareissa ja yökerhoissa.

Vierailija
22.9.2006

Meidän pitäisi ostaa auto ja olemme vielä opiskelijoita tämän vuoden. Joten kannattaako ottaa opintolainaa auton ostoon vai jotain muuta lainaa?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8808613
  • Viestiketjuja yhteensä 1006212
  • Käyttäjiä yhteensä: 3277
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä487