Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
19.6.2007

Onko uusimmassa lehdessä siis ystävätilauslahjana tuo Moccamaster? Millainen, minkävärinen, ja kuinka pitkä ja minkähintainen tuo tilausjakso on? Voisiko joku auttaa?

4.7.2006

Heipähei! Ajattelin kysellä löytyykö täältä samoin tuntevia. Vauvamme on reilu 2 kk ja mieltäni painaa mummo (miehen äiti), joka suhtautuu lapseen TODELLA innokkaasti. Se alkoi pian alun jälkeen häiritsemään mua pahasti, välilllä ärsyttää välillä ahdistaa.

Vierailija
1.1.2007

löysin sattumalta ton yläreunan mainoksen kautta normaalia pienemmät kerrossängyt ja nyt mietin uskaltaiskohan ne tilata. Lähinnä mietin että onko tukevat ja hyvät vai nitiseekö ja natiseeko... Hinta on vaan tosi edullinen verrattuna muutamiin muihin lähes vastaaviin (Roope-Riikka esim. )

16.11.2006

Keskutelin hiljan ystäväni kanssa heidän lastensa lukumäärästä (6) ja joku keskustelussa heitti kommenttia, että pitäisi muutta sinne, missä on paljon lestadiolaisia, niin ei olisi kummajainen. Jäin siitä miettimään, ihan vilpitön kysymys, miten te sen teette taloudellisesti.

Vierailija
18.8.2007

Ovatko muslimimiehet keskimääräistä estyneempiä seksuaalisesti? Harrastavatko ollenkaan suuseksiä tai muita ns. " erikoisempia" juttuja?

Vierailija
8.5.2008

Naapurin mummo täyttää 90v ja mietin, mitä kirjoittaisin pirteän, reippaan 90 vuotiaan onnittelukorttiin. Haluaisin kirjoittaa jotain muuta kuin pelkkä onnittelu 90-vuotiaalle. Mutta mitä? Olisiko kellään teistä hyvää, sopivaa, lyhyttä runoa?

Vierailija
31.1.2008

Onko kokemuksia Cytotecistä ja keskeytyneestä keskenmenosta? Sain 800 mg Cytotecciä, laitoin napit yhdeltä eikä mitään ole vielä tapahtunut, vaikka vuodon pitäisi alkaa 3-4 tunnissa. Miten muilla on mennyt?

Vierailija
Ke 10:43

Ei meinaa millään haluta pöntölle. Kaikkea on yritetty kotona on pöntön supistin ja jakkara pöntön edessä ei vaan halua mennä siihen. Otin jo potankin pois mutta poika ei tee sitten mitäään. Hankalaa tämä on kun ollaan reissussa ja pottia on vain lastenhoitohuoneissa.

Vierailija
24.2.2009

Laseista sen saa pois magneetti puhdistajalla, mutta esim. pumppuun ja kasvien lehtiin on kasvanut niin tiukasti kiinni et edes raaputtamalla ei saa pois. Pohjahiekkana on pientä pyöreää kivea ja levä kasvanut kiinni aina yhteen kiveen muodostaen siten liikkuvan "ruohomaton".

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8816156
  • Viestiketjuja yhteensä 1007018
  • Käyttäjiä yhteensä: 3602
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä737