Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
Eilen 21:05

Kokemuksia tässä lähiajoilta että miten lahden taloilla on toimittu jos avain on kadonnut. Olisi muuttp edessä, ja mieheni on kadottanut yhden avaimista. Lukisi että Lahden talot vaatii lukon sarjotukset ja uudet avaimet jotka tietysti vuokralainen maksaa.

Lapsi sai lahjaksi Britainsin kauko-ohjattavan traktorin ja nyt siihen täytyisi saada joku työkone perään. Britainseja ei näytä olevan myynnissä Suomessa. Onko kellään kokemusta, sopiiko Bruderin samassa mittasuhteessa, 1:16, olevat koneet (esim. äes, lietevaunu) Britainsin traktoriin?

Taaperomme on alkanut oksennella bussissa ja autossa, lähinnä mutkaisella tiellä mutta tulevana kesällä pelkään että kuumassa bussissa voi huono olo tulla suorallakin tiellä. Asumme kaukana keskustasta ja bussilla olemme aina liikkuneet ilman mitään ongelmia, siis tähän asti.


Hei! Kertokaa millasia oireita teillä on ollut ennen plussausta? Eli aika ovulaation ja mahdollisen tädin tulon välissä.. Mistä on voinut epäillä olevansa raskaana näin varhaisessa vaiheessa?

Kysyn teiltä odottajiltakin. :)

20.6.2006 17:25

Jotka syntyneet v.2004 ?

Tai muuten jos on Minttu nimisiä, niin kertokaas toiset nimet ja lempinimi?Meillä Minttu Emma Ilona ja lemppari " Minde" :))

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8807756
  • Viestiketjuja yhteensä 1006124
  • Käyttäjiä yhteensä: 3214
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä430