Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

26.2.2008

Moikka!

Oon uus täällä, mut haluan vähän kertoa omaa tarinaa. En ole oikeen ollu innostunu näistä palstoista, enkä ole käynyt täällä lukemassakaan vuosiin.


Vierailija
10.4.2008

Lasten kanssa ollaan lähdössä, Thaimaa yksi vaihtoehto, mikä olisi lapsiperheelle paras? Ja mikä alue Phuketissa, Kata, Karon...? Ja hotellisuosituksiakin vielä otetaan vastaan, hyvätasoinen hotelli hakusessa.

Vierailija
3.7.2007

Täältä saa yleensä nopean vastauksen kaikkeen maan ja taivaan väliltä, joten kysyn nyt tätäkin.Tietämättömille tiedoksi, että Hesarin ulkomaankirjeenvaihtaja, ja Lontossa kuoli.

Vierailija
23.2.2008

Opinnäytetyöhän on usein teoreettinen, joten se koostuu useista lähteistä luetuista asioista. Selventäkäähän, jos käytän lähdetietoja joka kappaleessa se ei ole plagiointia? Mutta jos lähde jää käyttämättä jossain kohdassa ja se on lainaus jostain, niin se on plagiointia?

Vierailija
2.9.2006

minua jatkuvasti lyötiin, tukistettiin, revittiin hiuksista, hakattiin vyöllä, koiran remmillä, mattopiiskalla, kumisaappaalla, pisteltiin neuloilla ympäri kehoa, potkittiin puukengillä, lyötiin pää lavuaariin niin että tikit tarvittiin(silloin olin 7v.

Vierailija
1.12.2006

Kuinka moni täällä on suostunut miehen toiveeseen ja harrastanut seksiä miehensä ja toisen naisen kanssa samaan aikaan? Tai vaihtoehtosesti itse toivonut tätä? Nautitko? Mitä ajattelit tämän jälkeen... tuliko siitä uusi kiva harrastus vai morkkis?

Vierailija
To 12:23

Pitääkö puolisolle kertoa kaikki tietämänsä häntä koskevat asiat? Esimerkiksi jos saa tietoonsa omien vanhempien tehneen testamentin, jossa puolisolta evätään avio-oikeus vanhemmilta perittävään omaisuuteen.

Vierailija
3.2.

Kaksi kertaa on poistettu täältä aloitus viharikoksesta. Voisiko mode ystävällisesti kertoa, miksi tämä on sellainen aihe, josta ei saa kirjoittaa meidän perhe palstalla?

Vierailija
Ti 10:48

Poikani käyttää nuuskaa. Mietin tässä kuinkahan paljon sellaine kiekko pussinuskaa maksaa katukaupoissa? Rahaa on kotona välillä hävinnyt että mitäs tässä nyt... Hinta Itä-Suomen aluella

Vierailija
11.5.2007

Lapsemme tukki jälleen kerran pöntön, laittoi sinne paperia (siis pyyhittyään kakkapyllynsä) aika paljon. Pönttö on nyt sitten tukossa, ja on aivan täynnä pa*kavettä. Prkle, yritin vetää sitä mutta vesi vaan nousee... YHYY! Mitä hemmettiä tässä nyt pitää taas tehdä??

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8814131
  • Viestiketjuja yhteensä 1006718
  • Käyttäjiä yhteensä: 3514
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä674