Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat

Tokaluokkalainen vilkas poika tuli tänään iloisena kotiin. Kertoi, että opettaja oli tänään ottanut maalarinteipin esille ja uhannut teipata pojan suun, jos poika ei lopeta höpötystä matematiikan tunnilla. Ja kun poika ei lopettanut, opettaja oli teipannut pojan suun.

Vauva nyt jo 11kk, ei ole ikinä viihtynyt itsekseen sekuntiakaan. Ei leikkimatolla, ei kävelytuolissa, ei sitterissä, ei lattialla eikä sylissäkään ellei siinä koko ajan katso häntä ja huomioi leikkien ja lorutellen, heijaillen jne.

Vierailija
15.8.2008 11:51

Mikä on burrtopalkkasi, entä netto? Mulla 4040 ja käteen jää verojen, työeläke- ym. pakollisten pidätysten jälkeen 2670 euroa. Aika vähän mielestäni. Veroprosenttini on 31 % (ja joulukuussa menee jo yli 40 % veroa) .

130n uusi asunto Kokkolassa, paritalo, 5mh, keittiö, sauna, olohuone, khh, kh, autokatos, varasto, oma tontti, rauhallinen sijainti, 1km keskustaan, 1km säteellä kaikki tarvittavat palvelut, koulut, kaupat, yms,

Miksi ei mene kaupan? Tietäiskö joku sanoa?

Vierailija
27.3.2006 15:09

Mies on aina ehdottelemassa anaaliseksiä ja en oikein tiedä, miten suhtautua. Pari kertaa olemme kokeilleet ja kerran se toimikin. Mutta ne muut kerrat... jotenkin se ei vaan ole mun juttu. Miehelle se kuitenkin tuntuu olevan tärkeää, kun se sitä aina ehdottaa.

Miten käytännössä päätetään että mihin päiväkotiin lapsi menee? Voiko hakea johonkin tiettyyn päiväkotiin omalla alueella tai muullakin aluella? Vai osoitetaanko paikka sieltä missä on tilaa? Entä jos muuttaa poi alueelta, joutuuko vaihtamaan hoitopaikkaa?


Vierailija
12:32

Hei, minua askarruttaa minkälaiset kengät pitäisi nyt ostaa meidän taaperolle. Talven on mennyt nyt kuomilla, mutta ne ovat nyt jäämässä pieneksi, kannattaako ostaa talvi kengät vai jotkut välikausikengät? Millaisia kenkiä teillä on käytössä tähän aikaan vuodesta?

Vierailija
14.3.2006 19:14

Siis en tajua. En urheile yhtään, teen stressaavaa työtä, jännitän helposti. Näistä tekijöistä huolimatta oon ainoa työpaikalla, joka on vuodesta toiseen terve. Ei vatsatauteja, ei flunssia, ei särkyjä.. en koskaan saa olla sairauden takia poissa edes yhtä päivää.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8804754
  • Viestiketjuja yhteensä 1005817
  • Käyttäjiä yhteensä: 3020
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä272