Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Koko ajan hanlakammaksi tulee tuo itse tehdyn joulukalenterin sisällön keksiminen kun lapset noin eri ikäisiä! Nuoremmalle (tyttö) sopivat hyvin hiuslenkit, pinnit, tarrat ym pieni mutta tuolle isolle on tosi vaikea keksiä mitään!

Ostettiin talo ja suunnitelmissa olisi asentaa takka olohuoneeseen. Onko kellään kokemusta tai tietoa ultimatemarket.com:sta? Miten käytännössä toimii, meneekö toimituksessa kauan ja onko uunit laadukkaita yms.

Vierailija

Miltä nyt tuntuu, kun seuraatte Islannin valtion kamppailua minivaluutan kanssa, oletteko kiitollisia, että Suomi ei enää ole samassa tilanteessa, kuin vaikkapa 90-luvulla, vai vieläkö kaipaatte markkaa ja kymmenien prosenttien korkoa?


Vierailija

Harkitsemme muuttamista Metsolan omakotitaloalueelle. Kauempana radasta. Onko alueella hyviä kouluja 1-6 luokka ? Onko lähikoulu Leppäkorven koulu ? Onko koulu monikulttuurinen ?

Vierailija

Kävin eilen neuvolassa ja virtsanäytteessä todettiin lievästi kohonnut proteiini. Tänään uusinnassa sama juttu. Verenpaineet matalat 117/74. Terveydenhoitajan mukaan syytä huoleen ei ole niin kauan kuin verenpaine on normaali. Kuitenkin hiukan huolettaa.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8802696
  • Viestiketjuja yhteensä 1005629
  • Käyttäjiä yhteensä: 2826
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä100