Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
Eilen 22:57

Eli tosiaankin. Vetäsin tuommoiset 400mg buranaa Vahingossa. Miten tää on sit mahdollista? Katsoin vaan et se on karkki, mut sit maistoin kurkussa buranan, ja mua huolestuttaa.

Vierailija
25.4.2007

Vai onko meitä muitakin? Meillä on hieno talo ja hieno auto, kaksi lasta ja mies hyvässä työssä. Itse kotona lasten kanssa. Kaikki luulee että meillä on paljon rahaa vaikka todellisuudessa tänäänkin oli rahat niin loppu että syötiin makaronia ja jauhelihaa ja syötiin näkkileipää.

Vierailija
13:46

Olet henkilö tai yritys? Etsit nopeaa lainan, luotettava ja edullinen ehdot? Meidän Laina tarjous on ratkaisu sinulle.
Annamme laina myös niille, jotka on kielletty pankilta. Jos etsit taloudellista tukea (lainat), ota meihin yhteyttä, ja olet tyytyväinen.

Vierailija
13:06

Oon ollut jonkin aikaa otsikon mukaisessa tuhansien ihmisten Facebook-ryhmässä ja jossain määrin järkyttynyt ryhmän jäsenten teennäisestä virtuaali ystävyydestä, ryhmässä hehkutuista kauneusihanteista, joista suurin osa ovat nämä yli tummat ja ylisuuret instagram-kulmakarvat, huulten täyttö niin

Vierailija
Eilen 23:22

Siinähän se tulikin. Ollaanko liian vanhoja saamaan vielä yksi lapsi?
Olen eronnut viisi vuotta sitten. Tän miehen kanssa ollaan oltu pari vuotta kimpassa.
Mä tykkään tästä miehestä NIIIIIIIIN paljon! Tuntuu, että vasta nyt oon löytäny sen kuuluisan sielunkumppanini.

Vierailija
1.11.

Hei,
Poika ei enää oikein leikin leluilla. Legoja meillä on vaikka kuinka paljon.
Uudesta puhelimesta on kyllä puhunut, mutta onko se joululahjaksi hyvä idea?
Kännykkä on kuitenkin sen verran kallis, ettei sitten paljon muihin lahjoihin olisi varaa..

Vierailija
25.1.2007

Mulla siis on hieman paniikki tunnelmat täällä! Sain tietää olevani raskaana kolme kuukaut sitten ja vaikka kuinka oon laskenu päiviä on totuus se että mieheni veli on tän muksun isä! Ei sellasta pitäny koskaa tapahtuu mut tuli tilaisuus ja tilaisuus teki varkaan...

Vierailija
16.4.2006

Ostin pojalle ko. kurahousut ja kun pidin niitä pari päivää sitten eka kertaa niin tuloksena oli ihan litimärkä takapuoli ja polvetkin märkinä! Kyseessä on henkselimallin housut ja en usko että peffa ois märkä pelkästään jos lumi ois mennyt sisään yläkautta.

3.3.2006

Esikoista odotellaan ja tuo nimi kiinnostaisi. En muista, mistä olen nimen bongannut, mutta melko harvinainen tuntuu olevan. 12 naista on sen nimekseen saanut 60-luvulta eteenpäin.Kaivelkaahan tietoja esiin.Kiitos!

Vierailija
1.10.2008

Huomasin huuto.netin ostettuja kohteita selatessani, että mieheni oli hankkinut salaa kannettavan tietokoneen. Hän oli vieressäni, kun asian huomasin, eikä ollut edes myöntää asiaa. Sanoi, että ei ole varma onko semmoisen tuotteen ostanut, kunnes myönsi.

Vierailija
16.7.2008

Todella kiusallinen vaiva, josta mies ei suostu minun kanssa puhumaan. Hävettää kai miestäkin.Olen ostanut vessaan raikastimia ja tuoksuja, mutta eipä ne juurikaan auta. Mies ei viitsi edes suihkuttaa sitä raikastinta vessareissun päätteeksi.


Vierailija
18.4.2009

Minn on ainakin ihan hirveän vaikea nauttia arjesta. Kaikki on suorittamista eikä mikäänn tunnu hyvältä. Lapsiperhearki on raivostuttavaa ja kuluttavaa ja kauhean kahlitsevaa.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8812867
  • Viestiketjuja yhteensä 1006579
  • Käyttäjiä yhteensä: 3450
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä626