Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
3.2.

Kaksi kertaa on poistettu täältä aloitus viharikoksesta. Voisiko mode ystävällisesti kertoa, miksi tämä on sellainen aihe, josta ei saa kirjoittaa meidän perhe palstalla?

Vierailija
Ti 10:48

Poikani käyttää nuuskaa. Mietin tässä kuinkahan paljon sellaine kiekko pussinuskaa maksaa katukaupoissa? Rahaa on kotona välillä hävinnyt että mitäs tässä nyt... Hinta Itä-Suomen aluella

Vierailija
11.5.2007

Lapsemme tukki jälleen kerran pöntön, laittoi sinne paperia (siis pyyhittyään kakkapyllynsä) aika paljon. Pönttö on nyt sitten tukossa, ja on aivan täynnä pa*kavettä. Prkle, yritin vetää sitä mutta vesi vaan nousee... YHYY! Mitä hemmettiä tässä nyt pitää taas tehdä??

Vierailija
Ti 05:03

Saako Juncker kenkää Maaliskuussa, koska puhui pienistä vihreistä miehistä ?

talialaislehti La Repubblica väittää, että heillä on sisäpiirintietoa EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Junckerin eroamisesta, jonka olisi määrä tapahtua maaliskuussa poliittisista syistä.

Vierailija
Ti 14:24

Miten ilmoitan hyvälle ystävälle, että en enää aio hänen kanssaan olla tekemisissä? Hänellä on vastikään todettu MS-tauti; haluaisin kyllä jatkaa ystävyyssuhdetta, mutta en voi. Olen hyvin tunteellinen ihminen, joten reaktioni tähän on näin voimakas.

Vierailija
Ke 10:14

Opiskelen sairaanhoitajaksi toista vuotta mutta koen etten halua hoitotyötä tehdä. Ahdistaa ja tuntuu etten todellakaan sovi siihen. Mitä muuta sh voi tehdä?

Kulttuuripuolen koulutus kiinnostaisi mutta työllisyys siellä epävarma. Mitä teen?

Vierailija
Ke 10:06

Onko muilla erilaiset oireet raskaudesta sektion jälkeen? Reilu 4v sektiosta, raskaus nyt n7vk eikä tunnu yhtään miltään. Aiemmissa 3 raskaudessa tunsin heti olevani raskaana jo ennen testiä. 2 ensimmäistä oli normaalit synnytykset, kolmas sektiolla. Voiko olla että sektio vei "tunnon" kohdusta?

Vierailija
8.1.2009

ravaan jääkaapilla jatkuvasti hakemassa juomista.voido diabetes oireilla niin? Väsymys tulee aina syömisen jälkeen, mutta menee kyllä sitten ohi, usein on pakko laittaa silmät kiinni kun menevät väkisin, voin hetken nukkua. Karkkia syön päivittäin =(

Vierailija
5.2.

Mistä löytyy paras Kodin Kuvalehti tarjous? Sellainen mistä saisi tilaajalahjan kaupan päälle. Kiitos vastauksista! :)

Vierailija
11.7.2007

On vuosi 1974.

Ronald DeFeo vihasi isäänsä ja halusi tappaa hänet ja oli jopa suunnitellut kuinka sen tekisi.

Ronald käytti huumeitä ja hänen isänsä oli siitä tietoinen.13 Marraskuuta alkoi tapahtua. Ronald päätti toteuttaa suunnitelmansa.

Vierailija
31.3.2006

Tilasin Vauvan kaverilleni 1,5 vuodeksi ja minun piti saada lahjaksi lehdeltä turvaistuin. No, eilen tuli sitten postissa BabyBjörnin rintareppu. Ei mulla ole sille mitään käyttöä, en halua sitä - haluan sen turvaistuimen. Se oli syy, jonka vuoksi koko tilauksen edes tein.