Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
6.1.

En jaksa enää kavereitani. Yhteydenpito lähes yksipuolista ja kun kutsuu johonkin omiin juhliin yms. niin koskaan ei päästä paikalle. On alkanut olla fiilis että ihan sama en jaksa enää.

Vierailija
17.3.2009

ns. "posliiniksi" :I Tyttö on 16v. Eilen näin saunassa, ja järkytyin kyllä aika lailla. En sanonut kuitenkaan mitään. Onko tämä ihan normaalia näin nuorten keskuudessa? Itse ajelin alapään karvoja vasta yli parikymppisenä ensimmäisen kerran.

Vierailija
11.1.2006

Onko jollain ollu? Mulla on tää ongelma, että mies olis jäämässä lasten kans kotiin. Mutta mä imetän nuorimmaista joka on saannu vaan rintamaitoa, ja mä olen ollu kotona aina imettämässä vauvaa. Nyt kuitenkin ajateltiin että pumppaan maidon pulloon ja mies sitten syöttää.

Vierailija
7.12.2016

Oon ollut jonkin aikaa otsikon mukaisessa tuhansien ihmisten Facebook-ryhmässä ja jossain määrin järkyttynyt ryhmän jäsenten teennäisestä virtuaali ystävyydestä, ryhmässä hehkutuista kauneusihanteista, joista suurin osa ovat nämä yli tummat ja ylisuuret instagram-kulmakarvat, huulten täyttö niin

25.1.2006

olisin tiedustellut minkä ikäisiä ovat teidän 9v pojat???meillä on mielestäni siro 9v poika, ja kokoa on 131cm ja 26kg.

osa luokkakavereista on päätä pitempiä ja onpa joitakin lyhyempiäkin...


Vierailija
11.1.

Koska joku halusi poistaa ketjun jonka aloitin viharikoksesta, siitä kun joku haluaa lietsoa vihaa ja värvää ihmisiä henkisesti pahoinpitelemään jopa vuosien ajan pakkomielteisesti yhtä, juoksentelee, hääräilee, mustamaalaa, tuhoaa kohteen lastenkin yksityisyyden, elämän, niin teen uuden aloituks

Vierailija
11.12.2008

itse olen kärsin pahasta hiivasta jo pitkään, ymmärrän ap tuskan....

ruokatottumusmuutosten yms. jälkeen ei ole helpottanut...Ei auta enään canestenit vaan aina on esim. antibioottikuurien yhteydessä pyydettävä diflucan samalla.....


Vierailija
17.1.2007

jatkuva väsymys, silti en saa iltaisin unta...aamulla taas en pääse millään sängystä ylös.ylävatsakivut jokapäiväisiä(pistää oikean rinnan alle, joskus enemmän, joskus vähemmän), niska-hartiasärky


Vierailija
19.11.2007

Vihdoin ( 8 viikon odottelun jälkeen) tulivat paljon odotetut koulukuvat mutta voi jumalauta mitä laatua. Osalla lapsista oli oranssi tukka, osalla taas sinertävä eli lähes jokainen yksityiskuva oli liian keltainen tai sitten sininen. Täysin ala-arvoista laatua.

Vierailija
15.11.2006

Oletteko hakeneet kulutusluottoa ja mitkä kokemukset? Itselläni se tilanne, että ilmeisesti pakko tällaista hakea. Kai se on sitten markkinoiden " edullisin" laina?

Vierailija
18.2.2009

Poika 3v ja minkä tahansa suun kautta otettavan lääkkeen ottaminen AIVAN TUSKAA (=oksentaa joka kerta).Viimeksi lääkärissä käydessä lääkäri sanoi, ettei tuon ikäisille kannata enää suppoa antaa, ei ole tarpeeksi tehokas.


Vierailija
7.5.2007

Ekaluokkalaisessa on pari kuukautta ollut aika isoksi ehtinyt syylä ukkovarpaan alapuolella ja sen ympärille kehittynyt myös kovettumaa (känsää). Yritettiin hoitaa ilmastointiteipillä, olisi varmaan ollut tehokasta, mutta paikka oli niin hankala ettei teippi pysynyt paikallaan.

Vierailija
1.4.2008

Ja nyt en kaipaa vastauksia niiltä, keiden mielestä pinaattiletut ei ole sopivia lounaaksi :) Meillä lapset niistä tykkää kovasti ja noin kerran kuukaudessa niitä on lounaaksi tarjolla. Nyt vain on lisuke hakusessa. Kiitos.

Vierailija
Ti 13:57

Hei, väkivaltaa tehnyt nainen!

Tutkin naisten parisuhteessa tekemää väkivaltaa Jyväskylän yliopistolle sosiologian oppiaineeseen tekemässäni kandidaatin tutkielmassa. Olen kiinnostunut erityisesti väkivallan tekijän näkökulmasta.

Vierailija
22.4.2009

Onko täällä kirjoittelemassa Tampereen Multisillassa tai Peltolammilla asuvia? Olemme miehen kanssa miettineet keskustan tuntumasta muuttoa ja ne ovat tällä hetkellä vahvoja vaihtoehtoja... Onko millainen paikka lapsille, millaiset päivänhoito mahdollisuudet siellä päin on ?