Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
14.4.2009

Meidän tyttö täyttää 11v ja haluaa vielä järjestää synttärit kavereilleen. Haluaisin itse päästä helpolla (joo, laiska äiti...), mutta en keksi millään missä voisi pitää: hoplopit, mäkkärit, huimalat, keilahallit mietitty, mutta ei oikein enää iske.

Vierailija
18.3.2009

Ihan oikeasti kiinnostaa, että miten voi olla mahdollista? Miten voi/jaksaa/pystyy syömään niin paljon? Olen itse 165 cm ja painan 54 kg, ja tuntuisi mahdottomalta urakalta saada tähän vaikkapa 50 kg lisää.Siis, mitä nämä ihmiset syövät ja millaisia määriä?

Vierailija
18.4.2007

tietääkö joku mitä keskimäärin maksaa em. naisten palvelu Helsingin keskustassat? Varmaan hintahaitari suurikin, mutta jotain suuntaa?Miehen uskollisuus epävarmaa, kaikenlaista ollut, ja nyt epämääräisiä isohkoja käteisnostoja.

11.5.2006

Onko kukaan kokeillut jotain " kikkaa" raskautta yrittäessään jotta saisi joko tytön tai pojan? Jos olet niin mitä, ja toimiko?

Itse kiinnostaisi koska tyttö olisi haaveissa kolmanneksi lapseksemme =)

Vinkkejä otetaan vastaan!

Vierailija
19.6.2007

Onko uusimmassa lehdessä siis ystävätilauslahjana tuo Moccamaster? Millainen, minkävärinen, ja kuinka pitkä ja minkähintainen tuo tilausjakso on? Voisiko joku auttaa?

Vierailija
2.2.2009

Minua on ärsyttänyt aina tuo vaihtoehto Töölööseen. Eihän se tarkoita yhtään mitään?! Osaiskos joku fiksu av:lainen kertoa, että mistä ihmeestä tuo tulee, vai onko vaan kieliopillisesti kehittymättömien käyttämä ilmaisu?

Vierailija
27.2.2009

Pistäkääpä parhaat vinkkinne _kaasu-uunin_ oikeaoppiseen käyttöön. Siis liesihän on helppo juttu, mutta uunilla on kovin haastavaa tehdä muuta kuin makaronilaatikkoa. Olen polttanut pohjasta karrelle niin muffinssit kuin raakapakastetut joulutortutkin.


6.11.2005

Olen ollut kolme vuotta kotiäitinä ja taistellut ajoittain jaksamisen rajamailla. Kroppa on raskauksien jälkeen ollut tosi kovilla ja lastenhoidosta lihakset tosi kireiksi pingoittuneena. Lisäksi viimeisimmän synnytyksen jäljiltä on ollut erilaista pientä kremppaa.

14.12.2007

Hei me suunnitellaan muuttoa Seinäjoelle ja haluaisin tietää minkälaista siellä on asua lasten kanssa.

Onko siellä esimerkiksi leikkipuistoja?

Entä minkäverran on toimintaa lapsille, esimerkiksi äiti-vauvajumppia tms?


Vierailija
5.8.2016

Oletteko itse kokeneet tai puolisonne että kuntoutusjaksojen ihmissuhteet tulevat haitaksi omaan parisuhteeseen? Viikko kerrallaan kotoa poissa ja tiivis yhteistyö kuntoutuskavereiden kanssa antavat mahdollisuudet uusien ihmissuhteiden luomiseen ja myös pettämiseen/uskottomuuteen?

Vierailija
21.7.2006

Siis: äitini lahjoitti minulle saumurin ja hain sen tänään huollosta. Siellä se teki kaunista ommelta ohueen trikooseen mutta kotona, vaihdettuani kaksi lankaa ja yritettyäni ommella fleeceä ja flanellia, meininki muuttuikin vaikeammaksi.

Vierailija
16.11.2007

Koneella ikää reilu 1,5 vuotta. nukkasihdin putsaan parin kuukauden välein. Koneen olen myös puhdistanut sitruunhapolla. Silti osaan pyykistä jää tahroja, jotka aiemmin normaalisti puhdistuneet. Valkoisessa pyykissä eron huomaa vielä selvemmin.


Vierailija
19.4.2007

Lääkäri ei silti määrännyt jalkaan kipsiä. jäin ihmettelemään asiaa. Tuossa tuo tyttö nyt ontuen kulkee edes takaisin särkylääkkeen voimalla. Olisiko kipsi sentään ollut paikallaan? Eihän lapsi pysy paikallaan eikä osaa aroa, kun on lääkkeissä... Jää pian ikuinen vaiva :(

Vierailija
26.12.2016

Vietimme joulunpyhät yhdessä mieheni, lapseni, veljeni ja äitini kanssa. Äitini ja minun välillä oli päivittäistä puolin ja toisin tiuskimista, eikä hän tuntunut luottavan kykyyni hoitaa yksinkertaisimpiakaan asioita.

Vierailija
3.9.2006

Meidän lähipostissa saa aina henkeä pidätellen odottaa sattuuko virkailija löytämään paketin vaikka saapumisilmoitus on lähetetty. Monesti olen seissyt jonossa kun virkailija (yleensä jatkuvasti vaihtuva harjoittelija) on sanonut pakettiaan noutamaan tulleelle asiakkaalle eioota.