Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Suosituimmat
Vierailija
6.5.

Järjestäytynyt vaino
-ihmisten manipulointi haitan tekoon ja vihaamaan esim tekemällä itsestään uhrinsa uhrin tai muita puolustavan sankarin
-värvääjien värvääminen
-valheiden systemaattinen levittäminen

Vierailija
1.12.2007

Harmittaa, kun huomasin että rakas pronssinen kalevala-koruni oli unohtunut laatikkoon viime vuodesta (se sopii paremmin talvivaatteiden kanssa), ja nyt se on ihan tumma ja " likaisen" näköinen.


Vierailija
21.3.2009

Lapsi kysyi ruokapöydässä, mitä eroa on kasviksilla ja vihanneksilla. Ja hups, vanhemmista kumpikaan ei osannut antaa kunnon vastausta. Täältä av:ltahan yleensä löytyy vastaus kysymykseen kuin kysymykseen, niin että antaas palaa, arvon naiset!

Vierailija
To 23:37

Hei! Olen 16 vuotias tyttö. Näin joskus vuosi sitten unta kuinka olin intiimeissä kosketuksessa tytön kanssa unessa ja siitä lähtien päässäni on pyörinyt todella ahdistava ajatus siitä että "MITÄ JOS ole lesbo tai tulen joskus olemaan"?

Vierailija
21.6.2016

Auttakaa äkkiä! Mitä kannattaa tehdä, kun pyykinpesukone linkoaa, eikä lopeta? On yritetty sammuttaa, mutta se jatkaa siitä mihin jäikin. Mikä vikana?? Onko kellään ollu samaa ongelmaa? Kannattaako konetta korjata?

Kiitos jo etukäteen vastauksista

Vierailija
22.6.2006

No siinäpä se kysymys jo olikin... Eli pari eronnut ja äiti haluaa yksinhuoltajuutta. Miehellä pienet tulot netto 1300¿. Miten elarit menee ja voiko sopia että ostaa lapsille esim. vaippoja tms. Missä näitä asioita sovitaan.?

Vierailija
Eilen 19:55

Hei, kaipaatko juttukaveria ja kuuntelevaa korvaa sekä ratkaisuja elämään. Olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti opiskelija, valmistun 2018 hpi koulusta. Opiskelun ajan terapia maksutonta. Olen iloinen ja positiivinen persoona.

Vierailija
3.2.

Kaksi kertaa on poistettu täältä aloitus viharikoksesta. Voisiko mode ystävällisesti kertoa, miksi tämä on sellainen aihe, josta ei saa kirjoittaa meidän perhe palstalla?

18.4.2007

keskihintaisista materiaaleista tehty remontti paljonko tullut teillä maksamaan? lattialle laattoja ja muovimattoa/laminaattia. seinille pääosin maalia. jne. keittiön kaappeja vaihdetaan myöhemmin... alkuun vain tärkeimmät remontoidaan jotta päästään asumaan ja sitten muut pikku hiljaa...

Vierailija
4.3.2007

Miten päästä selluliitistä eroon tehokkaimmin? Olen hoikka (166cm/50kg), mutta selluliittiä on muodostunut todella paljon reisiin ja takapuoleen. En urheile juurikaan ja olen istumatyössä.