Tervetuloa Meidän Perheen keskusteluun

Tällä sivulla voit keskustella lapsiin, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä asioita. Meidän Perheen jutut löydät osoitteesta Vauva.fi.

Noudata hyviä ja asiallisia keskustelutapoja. Lue keskustelun säännöt.

Vierailija
21:58

Olen seurustellut nyt yhden miehen kanssa noin 2 kuukautta(eli ei paljoa) ja hännon armeijassa eli nähdään vaan viikonloppusin.meillä on ollut tosi kivaa alku viikot ja ollaan tultu läheisiksi mutta nyt hän on ruvennut vaikuttamaan hieman epäilyttävältä. Esim.

Vierailija
3.2.

Kaksi kertaa on poistettu täältä aloitus viharikoksesta. Voisiko mode ystävällisesti kertoa, miksi tämä on sellainen aihe, josta ei saa kirjoittaa meidän perhe palstalla?

Vierailija
12.10.2006

Meillä todella uhmakas 3 1/2-vuotias tyttö, ilmeisesti myös mustis vauvalle. Vauva on 4kk. Aamulla meni kaksi minuuttia hänen heräämisensä jälkeen , kun alkoi ensimmäinen kiukuttelu. Mä olen niin kypsä, tuntuu niin ihanalta kun tyttö on nyt kerhossa ja kukaan ei narise jostakin koko ajan.

Vierailija
22.6.2006

No siinäpä se kysymys jo olikin... Eli pari eronnut ja äiti haluaa yksinhuoltajuutta. Miehellä pienet tulot netto 1300¿. Miten elarit menee ja voiko sopia että ostaa lapsille esim. vaippoja tms. Missä näitä asioita sovitaan.?

Vierailija
25.2.2006

Sellaiset oikeasti tyhmät ihmiset, yksinkertaiset, joille joka asia on väännettävä rautalangasta. Joilla ei oikein leikkaa, ja joiden yleissivistys on onneton. Voi hitto etten jaksa sellaisia. Miten sellaisen kanssa keskustelee MISTÄÄN?

Vierailija
1.12.2007

Harmittaa, kun huomasin että rakas pronssinen kalevala-koruni oli unohtunut laatikkoon viime vuodesta (se sopii paremmin talvivaatteiden kanssa), ja nyt se on ihan tumma ja " likaisen" näköinen.


Vierailija
6.5.

Järjestäytynyt vaino
-ihmisten manipulointi haitan tekoon ja vihaamaan esim tekemällä itsestään uhrinsa uhrin tai muita puolustavan sankarin
-värvääjien värvääminen
-valheiden systemaattinen levittäminen

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 8817018
  • Viestiketjuja yhteensä 1007114
  • Käyttäjiä yhteensä: 3638
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä767