Vierailija

Päivällä kun imuroin oli sohvan alla läjä sahanpurua ja nyt sitten kun mies istui sohvalla niin räsähti ja kolahti. Divanipäädyn sivulauta meni sitten poikki, oli jotain köyhää lastulevyä. Sohva on ostettu puolo vuotta sitten, oli semmoinen pikaostos, harmitti melkein heti. Mitä nyt kannattas tehä, soitan tietty aamulla Sotkaan, mutta entä jos ne ei ala millekkään, mitä sitten. Kyllä sen sentään hieman pitempään pitäs kestää, vai mitä?

Sivut

Kommentit (23)

että olen mieluummin ilman, kuin ostan jotain halpaa ja huonoa!

ja tyytyväinen olen päätökseeni ollut, ei tarvitse sitten katua, kun paskaksi menee...

Nyt menossa toinen sohvakalusto. Edelline kesti melkein 10v. Sohva oli mikroplyyshiä ja kangas kului puhki ompeleiden kohdalta eli normaalia kulumista.

Sotkasta myös kirjahylly, 2 lipastoa, atk pöytä ja ruokapöytä + tuolit.

Ollaan oltu tyytyväisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tyynyjen täyte meni muhkuraiseksi parissa kuukaudessa. Ostettiin kyllä Iskusta, niillä on varmaan enempi mainetta mitä suojata kuin Sotkalla.

Itse opiskeluaikani alussa sorruin ostamaan Sotkasta halvalla paljonkin, mutta alle 1v hajosi lähes kaikki. Kirjahyllystä lohkesi palanen, kun kylässä ollut lapsi kaatui sitä vasten, puhelinpöydässä ei koskaan pysynyt kahvat, eikä laatikon ulkoreuna, sohva painui molemmista päädyistä kasaan, työtuolista lähti rulla irti ja satutin itseni pahasti kaatuessani.Onneksi tuon enempää en ehtinyt ostaa sieltä, sen jälkeen en ole Sotkassa käynytkään. Sitä paitsi huomasin, että saan samalla hinnalla ostettua Iskusta/Askosta tai vaikka Ikeasta laadukkaampia huonekaluja. Ikean kalusteissakaan ei ole ollut mitään valittamista, olen sittemmin kiinnittänyt enemmän huomiota kalusteiden laatuun, enkä enää osta mitä tahansa lastulevyä.

Asko, kodin ykkönen ja sotka on kaikki samaa kauppaa.... Suomessa on tosi vähän huonekalujen valmistajia, joten jos ostat kotimaista, on se saman tehtaan tekemää, oli ostopaikka mikä tahansa. kaikista liikkeistä saa hyvää ja huonoa, mutta on oltava valmis maksamaan siitä. Sotkastakin saa myös sitä parempaa ja kalliimpaa, samaa tavaraa kuin muistakin liikkeistä, mutta jos juoksee tarjoustuotteiden perässä, niin eihän voi olettaa, että se maailman kestävimpää olisi.paksua rautaa poikki menneen puun kohdalle...kyllä tympäs kovasti.

soita aamulla heti sotkaan ja vaadi korvausta kun noin vähän aikaa teillä ostosta.

Parempi istua lattialla kuin ostaa halpaa sohvaa. Parempi syödä lattialta kuin ostaa halpaa keittiön kalustoa. Parempi pitää tietokone lattialla kuin ostaa halpaa tietokonepöytää. Parempi nukkua retkipatjalla lattialla kuin ostaa halpaa sänkyä.Ehdottomasti.Aina ei ole varaa ostaa kallista. Silti jostain pitää syödä, jossain nukkua...Halvankaan sohvan käyttöikä ei ole 6kk. Vaadit korvausta, uutta tuotetta tai rahoja takaisin. Huomatkaa se, että liikkeellä on oikeus a) korjata tuote b) antaa uusi tilalle TAI vasta jos kumpikaan noista ei onnistu c) antaa rahat takaisin.

oli se sitten ostettu mistä liikkeestä tai millä hintaa hyvänsä. Soita Sotkaan ja älä huuda,vaan ole asiallinen, niin saat myös parempaa palvelua =).

Sohva vaihdetaan varmasti uuteen.

soitin sitten sinne Sotkaan. Sanoivat että niillä käytäntönä ensin korjauttaa jos mahdollista tai sitten hyvittää osa ostohinnasta. Siis osa, ei koko hintaa.Laskevat kuulemma että asiakas on jo kerinnyt hyötyä ostamastaan tuotteesta, ennenkuin se hajosi. Kuulostaa kyllä melko erikoiselta toiminnalta!Nyt sitten odotetaan ensin että sieltä tulisi joku toteamaman sohvan hajonneeksi ja mitähän sitten. Että semmoista asiakaspalvelua!

t.ap

ja pääty. Normaalikäytössä ollut, ei hyppiviä lapsia. Eikä ollut Sotkasta ;-P. Tuolla rahalla olisin saanut kymmenen sotkan sohvaa, nyt pitää istua tuolla korjatulla, kun ei raaski ostaa uutta...

Soitat ja ja vaadit korvausta tai rahat takaisin. Ei sohva saa noin nopeasti hajota.Itse koitan tässä koko ajan opiskella sitä, että hyvää ei saa halvalla. parempi olla ilman kuin ostaa ***kaa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat