Vierailija

Kylläpä sieltä niin suurella haloolla hätistivät kaikki aktiiviset ALKUPERÄISET kirjoittajat joista oli ainakin minulle, taustailijalle, suurta hyötyä (--> vertaistuki) ja myös iloakin ;)

Nämä niin sanotut " hyvät äidit" tahtoivat vauvapalstalle ainoastaan jutustelua vauvoista, mutta kas kummaa, nyt siellä itse jauhavat perjantaisaunasta huurteisten kera!! Eikä ole edes ensimmäinen kerta!

Sivut

Kommentit (36)

Kyse olikin nyt siitä että nämä nykyiset kirjoittajat siellä paheksuivat moista käytöstä! " Ei vauvapalstalla saa puhua muusta kuin vauvoista" yms. valitusta! Perustivat sitten oman kakkosklaaninsa jossa jutustellaan sitten vaan vauvoista ja vauvojen kehityksestä, mutta niin vaan siinä kävi että pelkkä vauvajaaritus alkoikin kyllästyttää ja pitää heittää läppää " yhden pullon känneistäkin" ...Ottaa vaan aivoon että ne alkuperäiset ja hauskat tyypit häädettiin muualle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näin paljon ilmeisesti kiinnostaa, mitä alkuperäisille kuuluu. Siksi kai tämä asia nostetaan kerta toisensa jälkeen esiin. Ymmärrän kyllä minäkin, miksi eivät nämä entiset edes viitsi enää täällä näyttäytyä.Antakaa todellakin noiden 2ten päteä ihan omassa rauhassaan.PISTE.

...ensin haukkuu toisia käännäilystä ja asiattomista kirjoituksista ja sitten kohta kirjoittaa itse juomisesta niin sanoisinko, että hiukka kummastuttaa.Kyse EI ole siitä, etteikö juomisesta saisi kirjoittaa tai noista ketjuista vaan siitä että kieltää ensin toisia tekemästä ja sitten tekee kuitenkin niin itse.Tosi kuivia juttuja. Mut onneksi ne on niin täydellisiä! Ja ihanaa, hullu-Hansu on palannut. Kirjotahan hansu enemmän jatkos, niin saa taas nauraa!!

Taustailijat tekasivat itselleen oman pinon, kun olivat sitä mieltä, että ap:t lokamammat/lokalahjojen äidit eivät olleet ottaneet HEITÄ tarpeeksi huomioon eivätkä vastailleet heidän kysymyksiinsä.Itse kyllä aina sain niiltä aktiivisilta lokaäideiltä hyvin tyhjentäviä ja ihania vastauksia. Heidän keskuudessaan vallitsi niin kiva ja rento meininki, että tuntui kuin olisi mennyt kotiin, meni sinne sitten milloin vain!Itse kyllä kaipaan sitä asiallista, tosinaan jopa hulluttelevan hauskaa sakkia. Heillä sentään oli mukavaa yhdessä!

siellä vaan kirjottaa päivästä toiseen samoja juttuja. Päivittäin käyn kuitenkin kurkkimassa josko joku " vanha tuttu" siellä vilahtaisi. Jos niin käy että palaavatkin niin taidan sitten ryhdistäytyä ja heittäytyä itsekin mukaan!

[color=BLUE]Hansu... - 09.02. 15:27

....pitää lumipallosotianne ja [B] muita nettikännäys [/B]keskusteluitanne? Hittoako te täytätte tuolla jauhamisella koko lokamammojen pinon???? Muutenkin menee aikaa kun lukee pinon läpi ja sitten vielä joutuu etsimään tekstejä [B](asiallisia) [/B]sieltä välistä...[COLOR=RED]Hansu...:- 17.03. 12:14

Lainaus:


En tiedä mistä täällä nyt on keskusteltu paitsi kaljottelemisesta;) Mun kaljottelut on ollut sen tasan kaksi kertaa ja hauskaa kyllä oli=) Kumma juttu vaan että ennen ei ole viinaksia tehny mieli yhtään, että helposti on voinut olla sen puoli vuotta, vuodenkin juomatta, mutta nyt tekis mieli koko ajan. Outoa. Ja onhan se ihan hyvä päästä tuulettuu, vaikka siis ei joiskaan. Mulla se ainakin lataa akkuja pitkäksi aikaa.

Voihan se olla että tänäänki johki lähtisin, jos iskä suostuu lastaan katsomaan, ilman että asiasta täytyy vääntää kättä laisinkaan.
Nimenomaan: NEHÄN JOIVAT KALJAA ja juuri senhän ne itse kielsivät ja poistuivat tähän " omaan pinoonsa" KKKK --> kunnollisten kotiäitien kuninkaalliseen kaartiinsa.

Yrittävät saada ilmeisesti samaa tunnelmaa aikaseksi. Turhaan!

Ekaksi haukkuivat toisia ja nyt itse tekevät samalla tavalla.

Näin se menee! Kateutta!!

mihinkään ajanu pois, iteppä ovat vaan johki hävinny. Nyt sitten joku puuttui siihen kun kerran pinosta puuttui 2, miks hitossa oltais kakkosia kun ei ole enää ykkösiä.Ja jokainen osallistukoon keskusteluun jos haluu jos ei kiinnosta niin antaa olla.Ihme vouhotusta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat