Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

vaatekaappeja. Saa olla ihan kunnon kokosia. Mielellään pk-seudulta, Tamperekin hätätilassa käy. Ostatte sitte ittellenne uusia hienoja tilalle. Niin, ja halpakin saa olla=)

Kommentit (32)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kulumia ei kummassakaan ole (siis ihan aikuisten oikeasti :)). Pienemmässä on pari pientä likaläiskää joten mun pitäisi pestä molemmat puvut (kumpaakaan ei ole koneessa pesty vielä) jotta näkisin ovatko pinttyneet ja voisin olla täysin rehellinen niiden läiskien suhteen.

Tiedän että kyse Reimatecista, mutta silti. Niitäkin saa alesta usein alle 60¿, enkä kyllä koskaan maksa mistään käytetystä yli 1/3 hintaa.

varsinkaan kun en tiedä vaikka pisteet lähtisivät pesussa pois. Täytyy miettiä. Yksi mahdollisuushan on laittaa ne huutonettiin tai vauvapalstan myyntiosastolle.

mitähän nuo käytetyt haalarit ovat yleensä maksaneet?? En niin tarkasti ole seurannut. Mitä maksaisit? Muuten siis priimakunto paitsi nuppineulankokoisia mustia pilkkuja toisessa housunlahkeessa takana. Näkyvät kyllä selvästi jos katsoo, mutta eivät ole häiritseviä. Tosin en ole pessyt pukua vielä kertaakaan joten en tiedä lähtevätkö pesussa....

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat