Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä ei edes pistokohtaa erottunut jälkeenpäin.

Kommentit (11)

Lapsi syntyi keskosena ja alku oli aika haipakkaa. Lisäksi hän joutui leikkaukseen. Oikeastaan olin unohtanut koko jutun, mutta nyt kun kavereille tulee " pikkukakkosia" , asia on tullut taas mieleen. Toisaalta, calmetoinnista ollaan luopumassa hiljalleen, joten en tiedä, pitääkö asialle tehdä mitään. Ja voiko ylipäätään, jos kerran paperissa lukee, että rokotus on annettu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poikamme on nyt 2 vuotta eikä näppyä ole vieläkään tullut... Sairaalassa oli aika häslinkiä ja vauva meinattiin calmetoida toiseenkin kertaan. Minua on alkanut vaivata, onko häntä calmetoitu ollenkaan. Papereissa kyllä niin sanottiin, mutta tosiaankin siellä oli aika häslinki päällä ja epätietoisuutta asiasta. Onkohan jotenkin mahdollista testata, saiko poikamme vauvana calmeten?

Meidän pojalla siihen pistokohtaan tuli n.3 viikon ikäisenä sellainen pieni punainen näppy, se ei siis tule heti rokotteen saamisen jälkeen.

Hän sanoi, ettei näppylä kaikille tule välttämättä näkyviin, vaikka on calmetoitu. Tiedän yhden toisen lapsen myös, kenelle ei tullut mitään jälkeä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat