Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija


Kuinka vanha lapsesi oli, kun jätit hänet ensikertaa yöhoitoon? Kuinka pitkäksi ajaksi?Koska veit lapsesi tarhaan, jos siis veit? Aloitettiinko tarha pehmeällä laskulla?-KIITOS-

Sivut

Kommentit (30)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän lapset olleet jo vauvoina yöhoidossa ja vanhempana kauankin LÄHEISTEN AIKUISTEN kanssa viikkojakin hoidossa öineen päivineen.

Eipä meidän muksut vielä tarhassa ole olleet.

Tokan kerran 1v 10kk, kolmas kerta tulee olemaan ensi viikonloppuna, poika silloin 2,5 v :)Hoitoon meni 2 v ikäisenä, 3-5 tuntia päivässä perhepäivähoitajalla.

Kuinka vanha lapsesi oli, kun jätit hänet ensikertaa yöhoitoon? Kuinka pitkäksi ajaksi?-Noin 5kk ikäinen, lapsi oli hoidossa noin 12 tuntia. kauempaa ei raskinut..Koska veit lapsesi tarhaan, jos siis veit? Aloitettiinko tarha pehmeällä laskulla?-3v osapäiväiseksi. Ei pehmeää laskua.

Esikoisen vauva-ajoista on aika kauan.Luulen että poika oli jotain 4kk kun oli äidilläni yötä eka kerran. Meni hoitoon n. vuoden ikäisenä, tosin mummolleen joka oli silloin pph.Tytär oli eka kerran äidilläni n.6kk iässä ja hoitoon meni heti kun äitiyslomani loppui, siis n. 10kk.

Lapsi oli yli vuoden kun ensi kertaa oli yön pois kotoa, mummulassa ja haimme hänet aamulla vasta.Lapseni aloitti 10kk ikäisenä päiväkodin pehmeällä laskulla. Hyvin on mennyt kaikki kertomani jutut.

Yötä poissa kotoa (ilman äitiä tai isää) reilun vuoden ikäisenä yhden yön (mummulassa). Perhepäivähoitajalle meni samoihin aikoihin. Tarhaan reilu parivuotiaana. Oli pehmeät laskut :)

Yöhoito: 1v 5kk, yhden yön, kotona mummon kanssaPäivähoito: On ollut yhtenä päivänä 9 h hoidossa 1v 2kk ikäisenä mummolassa, muuten hoidossa pari tuntia kerrallaan ehkä kerran viikossa tai kahdessa joko mummolassa tai kotona.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat