Vierailija

oon syönyt nyt puolitoista kuukautta cerazette pillereitä, joita lääkäri määräsi syödä taukoamatta koska menkat oli vielä epäsäännölliset synnytyksen jälkeen.

On tullut parin viikon välein vuotoa, joka kestänyt n. viikon, ihan kuin oikeat menkat ja nyt kuukautiskipuja ja tulis pari viikkoo viime vuodoista... et onkohan ne menkat vai jotai pillereistä johtuvaa?

Haittavaikutuksena saattaa olla kuukautiskipuja,et tiedä sitten.

Olisiko muilla antaa " vertaistukea" ja valaista vähäsen minua tietämätöntä :)

Kiitos.

Kommentit (3)

Olen yrittänyt päättää alanko syömään niitä vai en... EIkös niitä kuulukkin syödä ihan joka päivä sitten kuin se aloittaa?

Niin minä ymmärsin ohjeet?Onko sulla ollut muita haittavaikutuksia?Itse epäröin koko aloitusta juuri sen takia. Otatin itseltäni juuri hormoonikierukan pois kun se ei tuntunut hyvältä.Vaikea löytää mitään ehkäisyä mikä tuntuisi kivalta!Itselläni tahtoo olla ongelmia jalkojen verenkierroissa ja ne lisää jo itsessään veritulpan riskiä ja eikös noilla pillereilläkin ole sen riskin lisäämis taipumusta?

oon nyt syöny 3kk ja ed. synnytyksen jälkeen söin nitä 8kk eikä niiden aikana koskaan tullut menkkoja eikä välivuotoja, menkkamaisia kipuja oli joskus (ehkä parin päivän ajan kuussa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat