Seuraa 

Tytär täyttää 10 vuotta, vieraaksi neljä samanikäistä tyttöä. Mitä ohjelmaksi?Tarkoitus on, että vieraat piilottavat lahjansa ja sankari saa etsiä. Sitten on se normaali syöntiseremonia kakkuineen. Muuta emme ole keksineet. Onko ideoita tai kokemuksia?Nämä tytöt ovat kovin leikkiväistä laatua - onneksi!Kommentit (2)

joka synttäreillä taitaa olla disco. Tietokilpailu. piirrä ja arvaa, alias... rikkinäinen kopiokone (lapset seisovat jonossa ja eka piirtää seuraavan selkään jonkin helpon kuvan, jonka on ens piirtäny paperille (esim kukka), sitten taas seuraava piirtää seuraavan selkään jne..kunnes ekallekin on piirretty selkään...hän piirtää paperille kuvion jonka tunsi selkäänsä piirrettävän ja sitten vertaillaan miten samannäkösiä kuvat on...ja yleensä ne ei sitten muistuta pätkääkään toisiaan. Mukavia leikkejä on vaikka kuinka, mutta kysyppä lapseltasi eiköhän hän keksi jotakin hyviä ideoita itsekin. Tuo lahjojen piilotus oli muuten hauskaa...pitääpä laittaa muistiin! =)

Jokaisella on iso sanomalehti, jonka päällä tanssia. Ensin lehti on lattialla kokonaan auki, mutta aina kun musiikki loppuu, lehti pitää taittaa kahtia. Jos tanssiessa koskee lattiaan tippuu pelistä. Voittaja on siis se, joka pystyy pisimpään tanssimaan yhä pienemmäksi taitellun lehtensä päällä. Kilpailla voi useammankin kerran ja voittajille voi tietenkin antaa jonkin pikku palkinnon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat