Seuraa 

Meillä ois nyt eka meno inseminaatioon. Yksi luomu lapsi ennestään ja pian 3vuotta. Syytä toisen lapsen lapsettomuuteen ei ole löytynyt. Kaikki on niin kuin pitääkin. Nyt syön clomeja ja 2 menopur pistosta tulossa ja sit inseminaatio. Onko ketään joka saanut onnistumisen inseminaatiolla????

Kommentit (6)

Meidän kuopus sai alkunsa ensimmäisestä inseminaatiosta. Nyt olemme yrittäneet kolmatta ja jo 5 inseminaatiota tehty ja kaikki on epäonnistuneet, tosin kolmella viimeisellä yrityksellä ei saatu edes munasolua kasvamaan.

Tsemppiä!!

Meillä -99 syntynyt luomutyttö,jonka jälkeen tehtiin kaksi epäonnistunutta inssiä,kolmas tärppäsi mutta meni kesken viikolla 12 melko tarkalleen 3 vuotta sitten,vuoto alkoi itsenäisyyspäivänä. Meille lääkäri suositteli jo siirtymistä ivf mutta itse halusin vielä kokeilla inssiä ja 4 onnistui ja siitä tuloksena pian 2 v poika. Meillä ei myöskään koskaan oikein löydetty kunnon syytä miksi ei onnistunut silloin luomuna.lykkyä inssiin peukuttaa Catania

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä vauva sai alkunsa ensimmäisestä inseminaatiosta. Teillähän on jo yksi lapsi ilman hoitojakin saatu joten luultavasti onnistumismahd. on hyvät :)

Meillä tärppäsi myös ekasta inssistä. Syytä lapsettomuuteen ei ole löytynyt, ilmeisesti mun ovuloimisessa jotakin ongelmaa. Lääkityksenä oli pelkät clomit. Clomeja+pregnyliä kokeiltiin 5kk alkuvuodesta ilman inssiä ja ilman tulosta.

Senniina rv10+2

Esikoinen 1,5 v sai alkunsa ensimmäisestä inssistä ja tämä masuvauva kolmannesta. Menopur-pistokset on ollut käytössä kaikissa insseissä. Diagnoosi on jossain selittämättömän lapsettomuuden ja lievän munasolun kypsymishäiriön välimaastossa. Ensimmäinen diagnoosi oli selittämätön lapsettomuus mutta sitten huomattiin sattumalta ultrassa, että vikaa saattaisi olla jonkin verran myös munasolun kypsymisessä vaikka kaikki hormoniverikokeet ovatkin olleet ok.Onnea teille inssiin!* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat