Seuraa 

Välillä liikahtaessa tulee semmoinen tosi kova kipu, ihan hammasta saa purra... ja tietenkin heti alkaa miettiä pahinta.

Miten sitä ei voi edellisistä raskauksista muistaa mimmoisia tuntemuksia oli ja mitkä olivat normaaleja.

Kommentit (3)

Minulla oli esikoista odottaessa tosi kovia kipukohtauksia ekojen viikkojen aikana ja kaikki meni kuitenkin ihan hyvin. Välillä olin lattialla nelinkontin ja luulin, että nyt tuli keskenmeno ja jatkuvasti sai vessassa juosta, kun tuntui, että semmoisten kipujen jälkeen siellä mikään sisällä kestä. Kivut oli sitä luokkaa, että tuskanhiki oli monesti otsalla. Poika syntyi kuitenkin ihan ajallaan ja vasta käynnistyksellä =).

eli nuo ovat normaaleja " repäisykipuja" , jotka aiheutuvat kun kohtu kasvaa ja " kannattimet" venyy. Ovat yleisiä just alkuraskaudessa (toki voi tulla myöhemminkin). Kannattaa siis nousta varoen, ei äkkiliikkeitä=)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

varsinkin ylösnoustessa ja silloin jos yöllä vaikka kääntää kylkeä äkkinäisesti. Kipu tuntuu jomman kumman nivusen lähellä (ei siis ihan nivusessa) ainakin mulla.Näitä on mulla ollu aiemmissakin raskauksissa joten siksi uskon että on normaalia.Missä kohtaa sinulla ne kivut tuntuvat?Voithan soittaa neuvolaan ja kysäistä.

Sonna 5+1

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat