Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lisää voi lukea aiheesta mm.www .yle. fi/ uutiset/kotimaa/oikea/id48387. htmlMä olen nyt yli 10 vuotta yrittänyt keskustella aiheesta vaikka missä yhteyksissä, mutta aina on vähätelty. Kiitos jollekkin, joka on viitsinyt tehdä aiheesta tutkimuksen.

Kommentit (5)

Meidän luokalla oli pari poikaa, jotka ottivat oikeudekseen laittaa kätensä mm. haaraväliin, kouria rintoja ja takapuolta. Opettajat eivät ottaneet tilannetta tosissaan, vaikka näkivät. Lisäksi he nimittelivät tyttöjä mm. huoriksi esim. kesken tunnin. Kukaan ei puuttunut koskaan. Pojathan ovat poikia. Opettajien välinpitämättömyys hämmästyttää edelleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Jonna-paralta revittiin paita väkisin ylös ja katsottiin tissejä. Oltiin tuolloin 8-vuotiaita. Itse koin tilanteen todella ahdistavaksi ja pelkäsin ihan oikeasti.Itse kehityin varhain ja minulta kouraistiin rintoja pari kertaa takaapäin. Olin onneksi poikia pidempi ja vahvempi, joten enempää eivät uskaltaneet. Pahalta tuntui, todellakin.

kun heidän luokkansa pojilla oli ala-asteella tapana kiusata erästä varhain kehittynyttä tyttöä joukolla jahtaamalla, piirittämällä ja sitten puristelemalla tissejä. Mies kertoi osallistuneensa perässä juoksemiseen, mutta vetäytyi aina, kun alettiin käymään käsiksi. Kuulemma oli jo silloin paha mieli tytön puolesta, mutta kun ei itse uskaltanut jäädä kokonaan porukasta poiskaan, tai pojat olis haukkuneet. :/ Myös miehen kaveri, joka oli puristelemassakin, on nykyään TODELLA nolona tapahtuneesta.Jotenkin tuntuu niin turhalta, että opettajien riittävä valvonta ja asioihin puuttuminen olisi estänyt sen, että se tyttö ehkä on saanut kovatkin traumat kähmimisestä, ja aikuiset miehet punastelevat vielkäin vaivautuneena siitä, mitä ovat 10-vuotiaina tehneet.Omassa koulussani onneksi oli nollatoleranssi kaikenlaiseen kiusaamiseen. Siksi mun on hyvin vaikea ymmärtää näitä lapset on lapsia -kommentteja. Kun sen kiusaamisen voi estää.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat