Vierailija

Kommentit (8)

olla tuhmia/tyhmiä. Kaikki lapset ovat kilttejä.mutta kyllä meillä on joskus sanottu, että jos et ole kunnolla niin et saa sitä tai tätä...joulunaikaan ei kylläkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos lapsi on pahis, siinä missä koirakin niin voidaan katsoa vanhempaan. Lapset on luonnostaan uteliaita, täynnä tarmoa, ei osaa varoa, tekee mokia. Vanhemman pitää vaan jaksa ja olla rauhallinen kasvattaja.

Meillä on kaksi vilkasta poikaa. En sano heitä tuhmiksi, se on eri asia. Jos lapset satuttaisi tahallaan toisia jatkuvasti tai pistäis tavaroita rikki niin voisi olla " tuhmia" mutta lahjat pois vanhemmilta.Tuskin löytyy semmosta pahista joka ei lahjoja ansaitsisi. Lahjat on rakkautta, ei palkintoa kiltteydestä. Mitä tekee ne köyhät joilla lapset on superkilttejä? Pitäiskö rikkaitten pahislasten vanhempien ostaa köyhille perheille paketteja..? ;)

mutta myönnän minäkin jo muutamaan otteeseen maininneen lapsille kun ovat kiukutelleet,

että tontut kurkkii ja pitää olla kilttinä että saa jouluna lahjoja... :(

joululahjojen menetyksen uhalla... Rajat asetetaan muulla tavoin... Mutta tiedän ikävä kyllä perheitä, jossa tämä uhkailu on arkipäivää varsinkin ennen joulua :( Inhottavaa luoda lapselle hullut paineet joulua varten...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat