Seuraa 

Meillä poika kohta 3kk ja alkanut imeä huonosti. Saa hepuleita rinnalla ja mielestäni imemisote on huonontunut. Syö aluksi, kun maitoa virtaa parhaiten rinnasta, mutta kun heruminen hidastuu, hermostuu. Viimeksi neuvolassa painokäyrä oli kääntynyt laskuun ja ollaan painokontrollissa eli jos painokäyrä ei käänny nousuun on annettava lisämaitoa. Ongelma on että vaikka kuinka oon yrittänyt antaa tuttipullosta ei suostu sitäkään imemään. Tuntuu että saa rinnasta vaan tuota laihaa etumaitoa eikä koskaan pääse käsiksi rasvaiseen takamaitoon. Pituutta on tullut hyvin lisää mutta siis paino laahaa perässä. Poika syntyi rv 36+4 ja painoi 2845g. Nyt paino 4355g ja pituus 58,5 cmOnko mitään vinkkejä miten saada vauva syömään enemmän ja onko kohtalotovereita?

Kommentit (4)

että muillakin samanlaista. Meillä tää on vaan mennyt ihan mahdottomaksi. Tänään tuntui että sain kerran syötettyä kunnolla ja muuten yhtä huutoa kun vaan otankin rinnan esille. Nytkin laitoin pojan nukkumaan koska syömisestä ei tullut mitään oli ihan raivon partaalla ja sammahti samantien sänkyyn. Muutenkin tota meidän poikaa on ihan turha edes yrittää syöttää useammin kuin 3 tunnin välein, ei todellakaan suostu syömään, mieluiten yli kolme tuntia väliä. Ihmettelen vaan miten saan sen painon nousuun. Alan jo olla epätoivoinen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä 3-4 kk iässä syötöt per rinta lyhentyi myös n. 3-4 min kestäviksi, painokin notkahti hieman. Neuvolasta sanoivat että on ihan normaalia kun vauva alkaa kiinnostumaan ympäristöstään. Myös kuulemma imuteho paranee kun tulee enemmän ikää. Painokin lähti taas jonkun ajan päästä normaalile käyrälle vaikka emme turvautuneet lisäruokaan. Ennen tota ikää syötöt kestivät 20-60 min, joten tuntui ihan uskomattomalta että saisi tarpeellisen yhtäkkiä noin nopeasti, mutta näin vain oli.

voimia sinulle.Suosittelen tosiaan tutustumaan Imetystukilistan kotisivuihin, esim. http://www.imetystukilista.net/faq/faq.php#raivarit löytyy tietoa rintaraivareista.Oma esikoiseni on 8-viikkoinen ja Imetystukilistan kotisivuilta sekä itse sähköpostilistalta (kysymyksiin vastaavat koulutetut imetystukiäidit) olen saanut valtavan paljon tietoa ja tukea pelkästään muiden viestejä ja vastauksia lukemalla.Olen ymmärtänyt, että tuollainen painonnousun notkahdus on täysimetetyillä lapsilla ihan normaali.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat