Seuraa 

Eli suositelkaahan kaksosten rattaita, jotka mahtuu Opel Astran kokoseen, siis ei-farmari-malliseen autoon...jos mahtuu mitkään....

Kommentit (8)

Merkkiä en muista, mutta olisiko Toyota tai Nissan.

Tavaratilaan ei tosin tuplien lisäksi mahdu valtavasti

muuta matkatavaraa, mutta eipä tarvitsekaan.Lasten selkämenosuuntaan asetetut turvaistuimet täyttävät

muuten auton takapenkin aika tehokkaasti. Tosin hoikka

serkkuni mahtuu kuulemma istumaan istuimien välissä. :)

Meillä menee samankokoseen autoon,kun ottaa kaks pyörää pois. Ne on helppo ottaa pois ja laittaa takasin.Jopa äiti yksin kahden lapsen kanssa selviää reissuista helposti:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja ne mahtuivat porrasperäiseen autoomme (Peugeot 405) jopa matkasängyn kanssa samaan aikaan. :) Renkaita piti muistaakseni irrottaa toiselta laidalta, mutta eipä tuo iso vaiva ollut. Vähemmän tilaa nuo rattaat autossa veivät kuin Teutonian Mistralit, ts. olivat matalammat, vaikkakin toki leveämmät.

Meillä on vanha mazda 323 auto, jossa on kyllä auton kokoon nähden iso tavaratila. se on tullut huomatuksi milloin mitäkin roudattaessa.

Ostimme Brion uudet Double wave rattaat, ja ne mahtuvat takaluukkuun mainiosti, kun ottaa renkaat irti. Ja sekaa menee jokunen laukkukin vielä.Sen sijaan Teutonia Alu S4 tuplarattaat eivät mahtuneet. Niiden etupyörä kun taittuu rattaiden alle, niin " paketista" tulee kasattuna liian korkea. Eli korkeussuunnassa ei mahdu.Olin positiivisesti yllättynyt että löytyi erittäin hyvät tuplarattaat, jotka sopivat tavalliseen autoomme, joka ei siis ole farmari.

eri ikäisillä sisaruksilla, kaksosilla ei ehkä toimi, koska vaan toinen voi olla makuuasennossa.

Tilaa vievät vähemmän kun tavalliset Teutoniat ja Emmaljungat, eli menevät tosi pieneen tilaan. Ja ovat kevyet nostella. liikutella, yms... Meillä näissä kulkenut vauva ja melkein 2 vuotias.

Rattaita voin suositella muutenkin. Mahtuvat hyvin takakonttiin kunhan irrottaa toisen takapyörän. Se on minusta pieni vaiva verrattuna siihen, että pitäisi auto vaihtaa tai käyttää " huonoja" rattaita.

Tällä hetkellä meillä Brion Novat,j a olen ollut niihin tosi tyytyväinen..joten ehkä nuo twinetet olisivat hyvä vaihtoehto.Meillä pari-vuotias ja 2 kk tyttö.Lisää mielipiteitä otetaankin tietenkin vielä toki vastaan!Sellaisia tuplia etsin, jotka soratielläkin/maaseudun oloissa toimivat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat