Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Omat lapsemme ovat vielä pieniä, mutta mietin jo, miten ihmeessä voi kohta enää harrastaa seksiä niin, etteivät lapset huomaa/kuule mitään. Missä säilyttää kortsuja ja liukuvoidetta, miten hiipiä yöllä pesulle, mitä tapahtuu nautinnolle, kun ei saa päästää ääntäkään... Kai se sitten loppuu sekin huvi.

Kommentit (7)

Vierailija:

Lainaus:


Yöllä lapset nukkuu omassa huoneessaan niin mikäs siinä harrastellessa, eivätkä koskaan ole herännyt vaikka vähän ääntäkin päästää.
Kuorsaako sun lapses vai mistä tiedät sen nukkuvan?t. nimim. Ihan liian monta kerta vanhempien touhuilujen ääniin herännyt.

Ei kauheasti huvita touhuta, jos pieni silmäpari yhtäkkiä kurkkii pinnasängyn reunan yli ja mieletön kikatus kuuluu;)Välineistö on vielä saanut olla rauhassa yöpöydän laatikossa ja mikään sohva ei aikuisena houkuta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itselläni on jäänyt ikävä muistikuva joskus siitä kun yllätin vanhempani hommailemasta (eivät tiedä minun olleen hereillä). Ehkä siitä itselläkin johtuu ettei vaan osaa vaikka tietää lasten nukkuvan..

Mä en tiedä minkä ikäsistä lapsista sitä ongelmaa alkaa olla mutta meillä vanhin on 7v eikä ongelmaa ole. Yöllä lapset nukkuu omassa huoneessaan niin mikäs siinä harrastellessa, eivätkä koskaan ole herännyt vaikka vähän ääntäkin päästää. Päivällä jos haluaa harrastaa kun lapset ovat hereillä niin suihkuun mennään tai vessaan muuten lukkojen taakse...eihän siinä tarvitse kauaa mennä ;) Kortsuja ovan löytäneet ja mikäs siinä, selitän vaan mitä ne ovat. Liukuvoiteesta sanoin että se on aikuisten juttu ja se siitä. Aika hyvin kaikki tarvikkeet pysyy makkarin hyllyssä laatikossa.

Yleensä makkarissa touhutaan, oveen on laitettu lukko, mutta välillä tulee touhuttua olohuoneessa, siinä on kyllä riski jos joku tulee niin jää välittömästi kiinni.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat