Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Missä vaiheessa lääkäriin?

Kommentit (5)

meidän keskimmäisellä nousee melko useinkin yhtäkkiä jopa 40 asteen kuume ja kestää pari päivää. kysyin kerran lastenlääkäriltä ja sanoi että pienillä voi helposti nousta korkea kuume. Lapsilla paljon infektioita ensimmäisten elinvuosiensa aikana. Tietty jos lapsi muuttuu täysin " veteläksi" eikä enää jaksa reagoida esim. puheeseen niin ehkä kannattaa käydä näyttämässä. Itse soitan aina terveysneuvontaan 10023 joka on ilmainen ja jossa terveydenhoitajat ja sh:t vastaavat pulmiin. Suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ns. selittämätön kuume kaksi-vuotiaalla. Kuume ollut lähes 41 astetta ja sitten on parantunut yhtä selittämättömästi. Tosin nyt kun päiväkodissa on vesirokkoa, ei tauti ole meidän poikaan tullut, että ehkä ainakin toisella kerralla on siitä ollut kyse. Jos kovin huolestuttaa, niin lääkäriin. Itse ajattelin aina katsella seuraavaan päivään ja sitten lapsi olikin jo parempana.Pikaista paranemista pienelle!

Tai kurkku taisi olla kipeä, mutta kun siitä ei voi olla varma. Tyyppi valitti myös korviaan ja olivat lääkärissä puhtaat. Päivänä 4 nousi tosi korkea kuume, piti antaa 2 suppoa että laski siedettävään. Silloin mulla meni hermo ja käytiin seuraavana päivänä lääkärissä tarkistuttamassa ne korvat. Mutta siis ei siinä mitään, parani itsekseen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat