Seuraa 

Tein apteekin omalla roskishaamun kp 36/31-34. Testiajan sisällä testiin ei ilmestynyt plussaviivaa. Testi jäi pöydälle lojumaan ja vilkaisin sitä jonkin ajan kuluttua. Testiin oli ilmestynyt silmin nähtävä haalea viiva. Onko muille käynyt näin? Muuttuiko roskishaamu myöhemmin plussaksi?Eilen pyyhkiessä ilmestyi paperiin hyvin vähäistä tuhrua. En tarvinut edes pikkuhousunsuojaa. Menkkaoireita ei ole ollut koko kierrossa. Täti tulee aina kunnon ryminällä ja siksi pieni tuhruttelu ihmetytti.Kummallista!T: Ona yk3 ja kp 36/31-34

Kommentit (2)

Mulla tuli viimeksi roskishaamu Apteekin omalla testillä, just samaan tapaan kuin sulla. Täti tuli kylään 2 päivää sen jälkeen...Itse en luottaisi roskishaamuihin, ei niistä ole mihinkään..

Tsemppiä kuitenkin ja toivotaan jos olisitkin ihana poikkeus!

mun apteekin omalla tehty roskishaamu on kohta 6- vuotias tyttö!! Tein testin ja petyin kun ajattelin että en nyt sitten ole raskaana, oireita raskaudesta tai menkoista ei minulla ollut... heitin testin roskiin, ja varmaan tunnin päästä kun vein jotain roskiin, ajattelin että vilkaisen vielä, ja siinä se oli, haalean vaalea viiva:)) tein kahden päivän päästä uuden testin, samalla merkillä ja tulos oli vahvempi viiva!! Ja raskaana olin!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat