Vierailija

Kamalan vaikeaa keksiä. Lapsi on ekaa vuotta kerhossa ja tätejä on kaksi plus yksi harjoittelija. Harmittaisikohan heitä, jos saavat tavaraa riesakseen. Suklaatakin varmaan saavat jo ihan kiusaksi asti. Toinen on ollut dieetilläkin. Kynttilöitä takuulla piisaa. Enpä siis keksi mitään. Mitä te ostatte. Ihan perinteisen suklaan vai?

Kommentit (15)

Entäs te muut, jotka ostatte kerhotädeille ja kaupan kassoille jouluna lahjoja... olinko liian nuuka? Mitä jos joku muu onkin ostanut hienompia lahjoja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esim. just kukka-asetelma, vähän hintavampi kynttlänjalka tms. Ei sit tätienkään tarvii syödä toistakymmentä suklaarasiaa kun voi hankkia yhden jonkun arvokkaamman (ja ehkä hyödyllisemmän) jutun.


-joulukukka tai joku muu kukka

-valokuvakehys (näissä riski, ettei maku osu yksiin.. varo)

-punaviiniä jouluna

-kuohuviiniä keväällä

-suklaata (totta, saavat paljon, mutta jakakoot eteenpäin vaikka..)Tänä vuonna on vielä harkinnassa. Mietin, josko tekisin heille pienet kukka-asetelmat. Tosi nätit ja kauan kestävät saisi esim. mehitähdestä. Siihen vähän jotain krisatallihelminauhaa tms. ympärille ja kaunis suojaruukku. Sain idean Kotivinkistä vai oliko se Kotipuutarha-lehdestä. Kaunis ja persoonallinen koriste vaikka joulupöytään.

Minustakin on hieman kiusallista keksiä joka paikkaan sopivia lahjoja. Lisäksi menee rahaa. Kukka on siitä hyvä, että se ainakin kuluu pois, ei lihota ja ei jää kamaksi. Toisaalta sitä on hankala kuljettaa ja se on kalliskin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat