Seuraa 

Tarkoitan,että onko noita kaksosten rattaita mahdottoman vaikea työntää jos joskus vain yksi kyydissä?Meillä tilaa ei mahdottoman paljon,joten mitä vähemmän rattaita, sen parempi...

Kommentit (3)

meillä yksösrattaita käytetään vain sellaisina päivinä kun isosisko on hoidossa ja käyn pelkän vauvan kanssa asioilla. En ymmärrä miksi tuplia olisi vaikea työntää yhden kanssa, päinvastoin, nehän ovat ihanan kevyet.

Tossa toisessa ketjussa sulle suositeltiin Phil&Ted' sin E3:a. Se on myös siitä kätevä, että siitä voi ottaa sisaristuimen pois ja siinä voi matkustaa yksin KUMPI TAHANSA lapsi; vauva makuuasennossa tai isompi ikäänkuin normaalissa ratasasennossa. Ja siis ne menee todella pieneen tilaan.Kannattaa kaivaa täältä esiin vanhempi ketju aiheesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eri ikäsillä sisaruksilla(taapero 1,5v ja vaavi vajaa 3kk) I' coon Platon 6 Airit,niistä saa hetkessä yhdenistuttavat..Eli näiden lisäksi on parvekevaunut..Jos tarvii lähteä jommankumman kanssa yksin liikenteeseen,niin rattaat on hetkessä yhdenistuttavat..Todella kätevää eikä tarvitse toisia vaunuja/rattaita..

Jos et vielä ole tutustunut,niin käy AT-lastenturvan sivuilla siellä hyvä esittely vaunuista..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat