Vierailija

Tuli mieleen tuosta yhdestä miehen veljen vaimoa käsittelevästä avauksesta, että tuohan on yleinen ongelma (tai ainakin tuntuu olevan).Miksi? Onko kyse jostain kilpailuasetelmasta kälysten kesken??Kertokaa omia syitänne ja kokemuksianne!

Kommentit (18)

Tosin, edellisessä suhteessani exän veljen tyttöystävä oli erittäin kilpailuhenkinen ja olosuhteiden pakosta olimme paljon tekemisissä toistemme kanssa.

niinkin paljon että mun 2v lapsi ei edes tunne serkkujaan, ei ole koskaan nähnyt niin et muistaisi tai tietäisi heidän olevan serkkujaan :(. Ja mix vihaa? Sen on sitä mieltä että mä vikittelen hänen miestään..ja totuus kuitenkin os se että miehen veljellä on jatkuvasti sivusuhteita(manta naista aina samaan aikaan kierroksissa) ja kyllä vaimokin sen tietää.Tosi kivaa olla syntipukkina :' ) mutta minkäs teet? Elämä on...Kysyä voi mitä sit tekee miehen veli? Käy meillä kylässä silloin tällöin, eli meidän lapset kyllä setäänsä sentäs näkee :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

käly on minua niin paljon vanhempi, että voisi olla äitini ja luultavasti ikäerosta johtuen aika erilaiset näkemykset asioista meillä.

Vaikea keksiä mitään puhuttavaa hänen kanssaan.

Mutta meidän lapset tykkää hänestä joten kiva kun käy silloin tällöin....

vaikka ei ittellä heillä ole lapsia, ja aina pitää ostaa samanlaista kun meillä, lisäksi flirttailee mun miehelle, ja mollaavat omaa miestään, todella ikävää kaikille osapuolille.


Minulla on useampi miehen veljen vaimo enkä todellakaan inhoa heistä ketään. Olemme paljon tekemisissä. Sekaisin toistemme lasten kummeja, matkustelemme yhdessä, soittelemme usein ja tiedämme toisistamme " melkein kaiken" ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat